Nemusíš, nepomůže. Taky to mám na Déčku a už vím. Je to tou obtížností. Ke každý je tam popis a jestli máš tu nejtěžší, tak tam není povoleno ukládání. Musíš projet celou misi bez chybky. Dal jsem na zkoušku nejtěžší a taky to mám zatmavený. Jinak mám volitelnou a jen inteligenci protivníků naplno.
čau lidi potřeboval bych poradit jak zapnout češtinu, už jsem si dvě stahoval překopíroval a nic hru mám od nosTEAM. dík
04 črc 2014, 21:13
weldik
Private
Re: Sniper Elite 3: AFRIKA - Problémy
Ahoj, před instalací to po mě chce Microsoft.NET Framework 4.5.4 Missing. Když jsem ho stáhnul z microsoftu řekl mi že mám nejnovější verzi.. nevim co s tim. díky za help
20 črc 2014, 13:32
j.pivis
Private
nevite nekdo prosim vas jak mam identifikovat dustojnika?je to nekde v 37 procentech hry
28 črc 2014, 11:49
oldovka007
Private
Nejsem si jistej kde to jsi ,ale namiř ( B ) dalekohledem a levé tlačítko. Pak počkej až poodejde dál mazi budovy a aktualizuje se ti úkol. Snad je to ono
30 črc 2014, 05:50
martinka2179
Private
Ahoj prosím nevíte někdo co jsem udělala špatně když zapnu hru a pak když chci kliknou myší že chci střelit hra mi spadne i když jsem si změnila ovládání z myši na klávesnici stejně při namíření spadne.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru