|
Právě je 20 dub 2025, 03:46
|
Just Cause 2 - Máte problém? Potřebujete poradit? Vše zde!
|
Autor |
Zpráva |
wheelmenman
Private 2 nd class
|
Re: Just Cause 2 - Máte problém? Potřebujete poradit? Vše zde!
|
28 bře 2010, 08:51 |
|
 |
anipopel
Private
|
i když vše udělám podle návodu, tak se mě hra nerozeběhne, maximální pokrok se mě povede, pokud mám v popředí něco puštěné, tak na pozadí se dostanu na úvodní obrazovku s nápisem pres enter, když na to skočím, spadne... pokud pouštím samostatně, jen černá obrazovka, verze skidrow, win 7 64, PC musí vyhovovat (4jádro 3,6, 4770 garf, 4gb paměť) co s tím?
|
28 bře 2010, 09:08 |
|
 |
wheelmenman
Private 2 nd class
|
pockej mam soubory ktere asi chyby pockej tak 15 min ok ?
|
28 bře 2010, 09:21 |
|
 |
wheelmenman
Private 2 nd class
|
Lidi ti kteří mají nějáký nevyřešený problem tak stáhněte níže uvedený soubor (může se týkat:Savy,padání,ATD) Ty co mají WIN XP tak stáhněte v souboru INFO.txt tak tam máte info které vám za pár dnů rozjede hru !! NO PASS NO MI UPLOAD !! Nějáký Problémek ??
|
28 bře 2010, 09:38 |
|
 |
milan111
Private
|
Mám verzi reloaded , 8x instalace podle různých návodů , než se rozběhla. Buď zamrzla při načítání nebo stále načítala , ale nespustila.Teď už konečně běží. Hlavně musí být nejnovější ovladače grafiky!!! Myslím si, že to byl hlavní důvod proč nešla spustit.Snad někomu pomůže tento návod: 1.připojit obraz (daemon) 2.spustit steambackup, nasměroval jsem instalaci do složky C:\Games 3.po instalaci mi to zobrazilo hlášku: error support software companies if you play game buy it , potvrdil OK 4.nainstalovat directx a vc redist (tyto soubory najdeš C:\Games\Just Cause 2, pokud jsi ji nainstaloval do této složky) 5.otevřít složku s hrou C:\Games\Just Cause 2 a vložit crack z dvd (použil jsem crack od reloaded) 6.hru spustit jako správce a kompaktibilitu na vista sp2
|
28 bře 2010, 09:41 |
|
 |
wheelmenman
Private 2 nd class
|
milan111 píše: Mám verzi reloaded , 8x instalace podle různých návodů , než se rozběhla. Buď zamrzla při načítání nebo stále načítala , ale nespustila.Teď už konečně běží. Hlavně musí být nejnovější ovladače grafiky!!! Myslím si, že to byl hlavní důvod proč nešla spustit.Snad někomu pomůže tento návod: 1.připojit obraz (daemon) 2.spustit steambackup, nasměroval jsem instalaci do složky C:\Games 3.po instalaci mi to zobrazilo hlášku: error support software companies if you play game buy it , potvrdil OK 4.nainstalovat directx a vc redist (tyto soubory najdeš C:\Games\Just Cause 2, pokud jsi ji nainstaloval do této složky) 5.otevřít složku s hrou C:\Games\Just Cause 2 a vložit crack z dvd (použil jsem crack od reloaded) 6.hru spustit jako správce a kompaktibilitu na vista sp2 co kdyš to vista sp2 jako kompaktybilitu nemam nebo přetrvává problém?
|
28 bře 2010, 09:45 |
|
 |
Koblih72
Private
|
Koblih72 píše: Po úspěšné instalaci provedené podle návodu, zaktivovaní steamu a aplikování cracku hru zapínám. Naběhne úvodní obrazovka, kde v pravém dolním rohu je symbolizováno načítání pomocí točícího se kolečka, které se zasekne po chvíli a dál již nic. Když dám ESC skočí to do Windows a tam již na mne čeká hláška o problému. Vyhledání problému online, nastavení kompatibility ani zkouška druhého cracku od SKIDROW nepomáhá.
nevi nekdo co s tim? poradte nekdo
|
28 bře 2010, 09:51 |
|
 |
milan111
Private
|
pokud máš win7 ,tak ji tam máš
|
28 bře 2010, 09:52 |
|
 |
milan111
Private
|
Koblih72 píše: Koblih72 píše: Po úspěšné instalaci provedené podle návodu, zaktivovaní steamu a aplikování cracku hru zapínám. Naběhne úvodní obrazovka, kde v pravém dolním rohu je symbolizováno načítání pomocí točícího se kolečka, které se zasekne po chvíli a dál již nic. Když dám ESC skočí to do Windows a tam již na mne čeká hláška o problému. Vyhledání problému online, nastavení kompatibility ani zkouška druhého cracku od SKIDROW nepomáhá.
nevi nekdo co s tim? poradte nekdo dělalo mi to úplně stejně co tobě , nevím co mi přesně pomohlo , jestli ovladač nebo přesměrování instalace jinam než program files
|
28 bře 2010, 10:00 |
|
 |
wheelmenman
Private 2 nd class
|
milan111 píše: Koblih72 píše: Koblih72 píše: Po úspěšné instalaci provedené podle návodu, zaktivovaní steamu a aplikování cracku hru zapínám. Naběhne úvodní obrazovka, kde v pravém dolním rohu je symbolizováno načítání pomocí točícího se kolečka, které se zasekne po chvíli a dál již nic. Když dám ESC skočí to do Windows a tam již na mne čeká hláška o problému. Vyhledání problému online, nastavení kompatibility ani zkouška druhého cracku od SKIDROW nepomáhá.
nevi nekdo co s tim? poradte nekdo dělalo mi to úplně stejně co tobě , nevím co mi přesně pomohlo , jestli ovladač nebo přesměrování instalace jinam než program files skusim ovladace ja to mam taky mimo pf !! mas n-vidiae?to bude zas trvat nes sezenu new ovladac!
Naposledy upravil wheelmenman dne 28 bře 2010, 10:19, celkově upraveno 1
|
28 bře 2010, 10:18 |
|
 |
milan111
Private
|
mám n-vidii a ovladač 197.13 WHQL
|
28 bře 2010, 10:29 |
|
 |
Koblih72
Private
|
milan111 píše: Koblih72 píše: Koblih72 píše: Po úspěšné instalaci provedené podle návodu, zaktivovaní steamu a aplikování cracku hru zapínám. Naběhne úvodní obrazovka, kde v pravém dolním rohu je symbolizováno načítání pomocí točícího se kolečka, které se zasekne po chvíli a dál již nic. Když dám ESC skočí to do Windows a tam již na mne čeká hláška o problému. Vyhledání problému online, nastavení kompatibility ani zkouška druhého cracku od SKIDROW nepomáhá.
nevi nekdo co s tim? poradte nekdo dělalo mi to úplně stejně co tobě , nevím co mi přesně pomohlo , jestli ovladač nebo přesměrování instalace jinam než program files to chce verzi od skidrow ... ja tu reloaded taky nerozbehal ...[/quote] skousel sem obeporad to nejde poradte 
milan111 dej mi icq
|
28 bře 2010, 10:32 |
|
 |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|