fastshare
Zobrazit téma - CALL OF DUTY BLACK OPS 2 všechny problémy sem!!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 04:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 239 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další
 CALL OF DUTY BLACK OPS 2 všechny problémy sem!! 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: CALL OF DUTY BLACK OPS 2 všechny problémy sem!!

reaper_666 píše:
watzke píše:
zdeno21 píše:
Čaute tak mi hra taky nesla jen cerna obrazovka pote jsem zkusil ten crack co je na uloz to ten 100% funkcni ,hra se mi spusti ale jen na integrovane grafice ktera to samozrejmne nezvlada mam tam jeste gtx 670M ale kdyz to chci prez ni spustit tak zas jen cerna obrazovka nevite co stim?Dekuji z kazdou radu.

Ano,mám úplně stejný problém,zkoušel jsem všechny cracky,mám i nejaktuálnější ovladač na grafiku,aktualizoval jsem i DX a nic,pořád černá obrazovka :( .

Mam ten isty problem ....vraj vysiel novy ovladac ktory tu chybu opravi ...:( ja mam 306.97-Nvidia a neide na nom ..uz to niekto spojaznil ?

Problém není u nás,ale v pirátské verzi samotné(hlavně asi v tom,že odflákli crack samotný),neboť vlastním i origo a to mi jede se současným nastavením jedna báseň,musíme tedy počkat na ten správný crack,snad vyjde brzy :).

21 lis 2012, 22:11
Warman
Warman

ja mám ovladač 310.07 pro NVIDII

21 lis 2012, 23:56
Private
Private

Tak už je nějakej Funkční CRACK???!!! už na to nemam nervy :D :D

22 lis 2012, 01:31
Private
Private

Včera jsem hrál úplně v pohodě, bez sekání.. vše OK. Ale dneska když chci hru pustit, tak se spustí.. ukáže to logo DOLBY, pak se zobrazí bílá šipka, načež to ohlásí, že neodpovídá a tak tu hru musím ukončit..

Nechápu. Nic jsem neaktualizoval, firewall je vypnut.. tak v čem je tedy háček? :?

22 lis 2012, 10:56
Private
Private

Xenn: me to taky tak dela a pomohlo mi ze sem zmenil datum v PC treba o tyden dozadu a jede to :-)

22 lis 2012, 11:36
Private 1 st class
Private 1 st class

Hra kompletně dohrána s tímto crackem:

)..(
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Naposledy upravil Shader dne 22 lis 2012, 19:33, celkově upraveno 1

22 lis 2012, 17:57
Private
Private

Dakarain píše:
Xenn: me to taky tak dela a pomohlo mi ze sem zmenil datum v PC treba o tyden dozadu a jede to :-)

Bohužel. Ani změna datumu nepomohla.

22 lis 2012, 18:27
Private
Private

Shader píše:
Hra kompletně dohrána s tímto crackem:

)..(

Omlouvám se za doublepost. Ale potvrzuji. Tento crack je funkční a můj problém se spuštěním vyřešil. Děkuji za zveřejnění tohoto cracku a vřele doporučuji všem, jenž mají problém.

22 lis 2012, 18:33
Private
Private

Xene díky moc, funguje mohu hrát dál. Paráda

22 lis 2012, 19:52
Private
Private

Já to normálně spustim ani nemusim měnit datum...jen když v tý 3 misi slezu z toho koně a jdu do toho bunkru v jeskyni k tomu chlapovi co říká "my potřebujeme zbraně, ne vojáky" dojdu ke stolku s mapou a sekne se mi to...!! nevím co s tím nestalo se to taky někomu ?

me pomohlo na zacatku mise vytahnout z toho kostlivce ten mec,nevim jestli to na to ma vliv

23 lis 2012, 14:02
Private 1 st class
Private 1 st class

tomasek818 píše:
Já to normálně spustim ani nemusim měnit datum...jen když v tý 3 misi slezu z toho koně a jdu do toho bunkru v jeskyni k tomu chlapovi co říká "my potřebujeme zbraně, ne vojáky" dojdu ke stolku s mapou a sekne se mi to...!! nevím co s tím nestalo se to taky někomu ?

me pomohlo na zacatku mise vytahnout z toho kostlivce ten mec,nevim jestli to na to ma vliv

Me to hra asi 3x za celou dobu taky udelal, stacilo ji jen znovu spustit a bezela dal...

23 lis 2012, 14:28
Private
Private

Ta mise s koňmi je pekelně zabugována. Mě se stávalo, že jsem z koně slezl a propadl se pod mapu. Nejhorší bylo na tom, že mě to nutilo pořád jezdit na koni.. ovšem.. jak jet na koni, když se nachází pod mapou? :D Jestli tohle dali do originálek, tak fakt všech lituji :D

23 lis 2012, 14:35
Private 1 st class
Private 1 st class

Stahl jsem update 1 a 2 od Skidrow+pridany crack a konecne se mi hra spusti,ale nejde mi zvuk,vubec tam neni sound device,v origu to jde v pohode,tam to sound device je,ale tady neni :( ,preci jenom hrat bez zvuku je na prd.

23 lis 2012, 18:38
Private
Private

ahojte mam problem hra mi isla az kim som nezrusil ten velky tank odtedi hra nejde vyhadzuje mi vyr trojsky kvon--budha -toje asi v kreku

23 lis 2012, 21:27
Warman
Warman

Na těchto místech se může hra seknout:

1. mise - Jak máte zachránit Woodse a loď se potopí, s Hudsonem se dostanete na břeh, on vám řekne, že musíme jít dál, vy pomůžete Woodsovi na nohy a v ten moment se může zaseknout obraz, ale zvuk pojede dál.
2. mise - Před chrámem vystřílíte nepřátele, potom jeden z vašich parťáků vyhodí dveře chrámu do vzduchu a vy pokračujete dovnitř. Ale jak postupujete dovnitř, obraz se může zaseknout a zvuk pojede dál.
3. mise - Ve vesnici máte jít s Woodsem ke stolu a tam se zasekne obraz, zvuk se může taky zaseknout. Potom je tu ještě problém na konci mise, kdy vyhodíte do vzduchu těžký tank a perete se s Kravchenkem, Woods ho dorazí a poslední hláška mise je "Kravchenko... must die" a potom se může obraz zaseknout a to, co má následovat sice slyšíte, ale nevidíte.
4. mise - Přijdete k Hudsonovi, který pozoruje Menendeze, potom se máte podívat dalekohledem, ale obraz hry se zasekne (dál slyšíte zvuk).
5. mise - S Harperem postupujete zatopenou ulicí vpřed, ale jakmile máte zmizet z ulice a pomoct Harperovi s otevřením brány, hra se sekne, ale zvuk jede dál.
6. mise - Jste s Harperem a Salazarem ve výtahu, Harper vystoupí jako první, potom jakmile Salazar stiskne tlačítko ve výtahu, hra i zvuk se sekne.
7. mise - Asi jediná mise, která jede zatím v pohodě. Dostal jsem se téměř na konec, ale často jsem umíral a špatně jsem se respawnul a hra se totálně zabugovala, takže mi nezbylo nic jiného, než hru ukončit přes správce úloh. Ale žádné seknutí hry jsem během této mise neobjevil.
8. mise - Hrajete za Farida a dostanete se až k Menendezovi, ale jakmile Menendez sestřelí letoun Faridových spojenců, hodí vám bazuku a v ten moment se sekne obraz hry, ale zvuk jede dál.
9. mise - Menendez se díky Salazarovi dostane ze zajetí a vás omráčí, potom je černá obrazovka a hra se dál nenačte.
10. mise - Jedete s prezidentkou v transportéru, potom transportér havaruje a už jenom černá obrazovka.
11. mise - Vyskočíte z letadla z ostatními, ale jak se blížíte k zemi, obraz i zvuk se seknou a konec.

24 lis 2012, 07:20
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 239 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]