|
Právě je 08 zář 2025, 14:51
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
svriki
Private
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Citace: wtf lol...patch v180 to ale odstranil,jsem zvědav kdy bude crack na to 180 opravil Citace: svriki napsal: Citace: Hosi, ta hra je mrte zabugovana a uz me to prestava bavit. Dnes jsem se pripojil do hry s 32lvlem, dam 1 kill, 2, 3 a najednou "You promoted Commander" a lvl 70! Vsem co byli v te hre se zmenil lvl na 70, demence. Jo jinak je nova verze 1.0.175 od Parovoza a uz se snad testuje 1.0.180.
to není bug ale typci přišli na to.. jak to hacknout.věčinou to je map rust bejvá to DM překopaný na Ground war http://www.youtube.com/watch?v=HIFRjL8Tnjg&feature=related
wtf lol...patch v180 to ale odstranil,jsem zvědav kdy bude crack na to To ac130 je hroznej nářez xD!
|
23 led 2010, 19:09 |
|
 |
IceFlame
Sponzor 3 rd class
|
Citace: to udělal nějakej ko*ot s hacknutou konzolí. mně se to stalo taky, to není bug. Jak to myslis s hacknutou konzoli? Btw tim chces zaroven rict, ze na IW siti hrajou hraci jak s PC verzi hry, tak s Xbox 360 a PS3 verzi hry? Ja myslel, ze je to nejak oddeleny pro kazdou platformu. Jinak, dost me to nakrklo. Stalo se me to na mepe RUST pri klasickem TDM. Jde nejak zacit od znovu? Zalozit novy profil? Asi ne co, kdyz je to vazany se STEAMem. Pak by me jeste zajimalo, jak delaj, ze maj barevne nicky? Jde nejak prebarvit stavajici nick?
_________________ Nikdo není dokonalej, i ho*no má svý mouchy... proto sám sebou vždy buď!
|
23 led 2010, 21:10 |
|
 |
dexsk
Private 1 st class
|
IceFlame píše: Citace: to udělal nějakej ko*ot s hacknutou konzolí. mně se to stalo taky, to není bug. Jak to myslis s hacknutou konzoli? Btw tim chces zaroven rict, ze na IW siti hrajou hraci jak s PC verzi hry, tak s Xbox 360 a PS3 verzi hry? Ja myslel, ze je to nejak oddeleny pro kazdou platformu. Jinak, dost me to nakrklo. Stalo se me to na mepe RUST pri klasickem TDM. Jde nejak zacit od znovu? Zalozit novy profil? Asi ne co, kdyz je to vazany se STEAMem. Pak by me jeste zajimalo, jak delaj, ze maj barevne nicky? Jde nejak prebarvit stavajici nick? k resetu na původní hodnotu jsou venku různý prográmky na levelhack, stejně jak umí nastavit lvl70, umí i jakejkoli jinej level. pokud vím IWnet je stejnej pro všechny platformy, hacknutá konzole znamená že někdo vymyslel způsob jak přes (~) otevřít příkazovou řádku. playerstats editor a easyaccount na lvl hack:
|
23 led 2010, 21:18 |
|
 |
dexsk
Private 1 st class
|
IceFlame píše: Citace: Pak by me jeste zajimalo, jak delaj, ze maj barevne nicky? Jde nejak prebarvit stavajici nick? Přesný způsob neznám, ale jsou na to v steamu v nastavení nicku speciální znaky na zakódování barvy daného písmena, například ^7W^7inco^791 ^7.:^1SVK^7:. (^7 na začátku nicku je kód barvy).
|
23 led 2010, 21:23 |
|
 |
IceFlame
Sponzor 3 rd class
|
Jo diky moc, takze staci zmenit nick v klientovovi. Co se tyce barvicek jsou stejne jako u cod4, takhle jsem si prebarvil "custom classy". ( Sniper, Gunner,...)
_________________ Nikdo není dokonalej, i ho*no má svý mouchy... proto sám sebou vždy buď!
|
23 led 2010, 21:52 |
|
 |
svriki
Private
|
Citace: Jak to myslis s hacknutou konzoli? Btw tim chces zaroven rict, ze na IW siti hrajou hraci jak s PC verzi hry, tak s Xbox 360 a PS3 verzi hry? Ja myslel, ze je to nejak oddeleny pro kazdou platformu. Jinak, dost me to nakrklo. Stalo se me to na mepe RUST pri klasickem TDM. Jde nejak zacit od znovu? Zalozit novy profil? Asi ne co, kdyz je to vazany se STEAMem. Pak by me jeste zajimalo, jak delaj, ze maj barevne nicky? Jde nejak prebarvit stavajici nick? on myslel konzoli ve hře ne konzoli jako xbox nebo ps xD Citace: Jde nejak zacit od znovu? Zalozit novy profil? ne vše se ukládá na steam .. založit učet ti nepomůže protože ..když máš originál tak máš na steam vloženej cd key ten už nikam jinam nedáš
|
23 led 2010, 23:21 |
|
 |
tommy17
Corporal
|
ten level hack co jsem tu upladoval tak ho jenom spustíš...spustíš i MW2..schodíš to na plochu a do toho hacku napíšeš 1(jako 1 exp v profilu) a máš level 1
_________________ Kdo by měl jakýkoliv problém ohledně CoD4 nebo MW2,napište mi.Rád poradím nebo pokecám na skypu.

..:=ICQ:427127248...or Skype:ales.toman1=:..
|
24 led 2010, 01:21 |
|
 |
toromas15
Private
|
Už se mi to stalo taky, ale nevím, jak mám snížit ten level. A tak prosím o nahrání toho programu na ulozto.cz nebo na rapidshare.com a podrobný návod, sem docela dřevo na compy. Díky
|
24 led 2010, 12:30 |
|
 |
tommy17
Corporal
|
toromas15 píše: Už se mi to stalo taky, ale nevím, jak mám snížit ten level. A tak prosím o nahrání toho programu na ulozto.cz nebo na rapidshare.com a podrobný návod, sem docela dřevo na compy. Díky zde -->> http://uloz.to/3728135/lvl-hack-1.0.175.rar můj upload btw: nejdřív spusť MW2,pak to schoď ALT+TAB,spusť hack a napiš do toho okýnka s hackem 1(jako jedno xp) a máš 1 level...nebo můžeš zkoušet různej počet xp a dívat se zároveň na MW2 v malym okně kolik máš xp(spíše kolikátý lvl).. ENJOY!!...(po určitou dobu,jestli zase nepřijde nějakej mam*d  )
_________________ Kdo by měl jakýkoliv problém ohledně CoD4 nebo MW2,napište mi.Rád poradím nebo pokecám na skypu.

|
24 led 2010, 12:52 |
|
 |
IceFlame
Sponzor 3 rd class
|
Poslyste ale, originalni cd-key je vazan na STEAM ucet. Ovsem kdyz mame cracknute verze, tak pouzivame key ze hry ZeroGEAR, tudiz, kdybych CoD: MW2 odinstaloval a nainstaloval ho znovu na stejny STEAM ucet, teoreticky bych mel jet od 1lvl ne? Protoze bych opet musel stahnout i ZeroGEAR a jelikoz je ZeroGEAR jen demicko, mel bych jiny key nez predtim ne?
|
24 led 2010, 14:13 |
|
 |
jimykontrabaz
Private
|
nazdar ja v zložke nemam Zero gear ..nechápem ak by ktosi veda nech poradí. dik
_________________ 92% teenagerů poslouchá hip-hop, jestli patříš mezi zbylých 8% nebo jsi taky normální, hoď si tohle do podpisu! Cpu AMD Phenom 9550 QuadCore , ASUS M2N68-AM SE2 , I-Box 400W , DDR 2 Kingston 4GB 800MHz ATI HD 4830 512 MB , DWR PleXtor PX- 755A

|
24 led 2010, 23:17 |
|
 |
tommy17
Corporal
|
IceFlame píše: Poslyste ale, originalni cd-key je vazan na STEAM ucet. Ovsem kdyz mame cracknute verze, tak pouzivame key ze hry ZeroGEAR, tudiz, kdybych CoD: MW2 odinstaloval a nainstaloval ho znovu na stejny STEAM ucet, teoreticky bych mel jet od 1lvl ne? Protoze bych opet musel stahnout i ZeroGEAR a jelikoz je ZeroGEAR jen demicko, mel bych jiny key nez predtim ne? mám jednoduší verzi...ty věci z 175 si zazálohuj a ostatní odstraň a nakopči do Server MW2 znova

|
25 led 2010, 13:59 |
|
 |
Francesc_
Private 1 st class
|
Hral jsem na verzi 175,dneska jsem si chtel zahrat po dlouhe době a píše mi to steam connect failed!Nevite nahodou co mam delat?predem diky..
|
26 led 2010, 18:44 |
|
 |
IceFlame
Sponzor 3 rd class
|
Citace: mám jednoduší verzi...ty věci z 175 si zazálohuj a ostatní odstraň a nakopči do Server MW2 znova  hej no jo! Vzdyt challenge a ranky se neukladaji na zadny vzdaleny server IW a ani na server STEAMu. Tudiz, kdyz to nakopcim na cisto od znova, mel bych mit 1lvl. No ono je to stejne jedno, chystam se preinstalovat 7cky.
|
26 led 2010, 19:50 |
|
 |
Francesc_
Private 1 st class
|
Hral jsem na verzi 175,dneska jsem si chtel zahrat po dlouhe době a píše mi to steam connect failed!Nevite nahodou co mam delat?predem diky..
|
26 led 2010, 21:38 |
|
 |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|