fastshare
Zobrazit téma - Mafia 2 - Všechny problemy sem!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 08:09

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Další
 Mafia 2 - Všechny problemy sem! 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

Ahoj, nainstaloval jsem asi 4 různé instalačky, ale u všech, když je zapnu, tak se jen zapne ten obdelníček s těma 3 chlapama a pak neodesílat. Když rozkliknu chybu, tak se je tam apex_release.dll. Nevím jestli je to tím Physx... Už jsem kvůli tomu i přeinstaloval win, aktuálně mám Sp3, nejnovější direkt, ovladače na grafiku (asusa9250, ATI). Grafiky od nich na ty hry jsou vždy na houby, ale nevím jestli je to grafikou nebo fakt nějakou chybou, ať už je kdekoliv. Hledal jsem všude, zkoušel všechno, ale nic... Předem díky za každý nápad, obzválště ten, který pomůže ;)

Kdyžtak adminy prosím, aby smazali ten můj příspěvek v helpu, nevšim jsem si...

06 zář 2010, 20:50
Private
Private

Zdravím, prosímvás, mám problém, netýká se to pouze mafie. Když chci instalovat (snad) jakekoli .iso tak dobry, proklikam s tim že všechno souhlasím, ale jak začně samotná instalace, tak mi to hlásí neco ve smyslu že nemůže najít na instalačním disku nejakou čás (u mafie třeba sds/city/westside_z.sds). Ale je dviný že se pokaždé jedná o jinou část. Nevím co s tím mlže být, a to sem zkoušel přeinstalovávat systém a nepomohl jsem si. Teď mám W7. Ještě zkusím (dříve zmiňovaný) prográmek Driver genius, ale pochybuji že to pomůže. Netušíte kde by mohl být problém? (co jsem zkoušel tak assasin screed mi to píše taky a to to z toho isa prý kamoš nainstaloval. Předem moc díky za rady.

08 zář 2010, 12:42
Private
Private

kyjak píše:
zdravim potrebuji pomoct s krpanim hry, komplem to neni, skousel sem i cracky ale ty taky nesli, pomuzete mi ??

tak todle sem vyresil crackem ale mam dalsi problem, 7 kapitola kdyz prodavam cigara uz na tom 2 miste, tak mam dohnat typka co si vyrypoval, ale ihned jak do nekoho nabouram (nebo do neceho) tak mi hra spadne a de vypnout pouze restartem compu, nevite nekdo co s tim je ?, nechce sem ti to hrat znova

08 zář 2010, 15:18
Private
Private

Hoj, mam problem ze kdyz pustim mafii tak nabehne jak ma, vidim reklamu invidie a pak to je jen cerny a nic se nedeje, zkousel jsem ruzny cracky a updejty ovladacu a physx a nic nepomohlo....

08 zář 2010, 15:46
Private
Private

mam problem ktery jsem opravdu jeste nikde nenasel vyreseny....hru mam nainstalovanou vse tak ja ma,,,,,pustim,,,slysim normalne zvuky hra bezi,,,ale spatne mi reaguje s monitorem-ten mi pise "mode not supported" !....rozliseni jsem zkousel menit :(

08 zář 2010, 16:11
Private
Private

filutaczz píše:
mam problem ktery jsem opravdu jeste nikde nenasel vyreseny....hru mam nainstalovanou vse tak ja ma,,,,,pustim,,,slysim normalne zvuky hra bezi,,,ale spatne mi reaguje s monitorem-ten mi pise "mode not supported" !....rozliseni jsem zkousel menit :(

máš posledni drivery k grafarně?

08 zář 2010, 17:14
Private
Private

Příspěvek 70% po dohrání hry???

Lidičky, taky máte po dohrání hry progres hry pouze 70% nebo jsem udělal něco blbě? Kde je těch dalších 30%????

08 zář 2010, 19:15
Private
Private

Tak se přidávám mezi zoufalce s růžovou obrazovkou.. Taky mám notebook.. Nedalo by se to nějak obejít nebo něco doinstalovat, abych si zahrála? :(

08 zář 2010, 19:33
Master Sergant
Master Sergant

Příspěvek Re: 70% po dohrání hry???

ammor Bident píše:
Lidičky, taky máte po dohrání hry progres hry pouze 70% nebo jsem udělal něco blbě? Kde je těch dalších 30%????

Dalších třicet je Jimmiho pomsta, je do DLC Pack, už tady je ke stažení.

08 zář 2010, 20:40
Warrant
Warrant

masicko píše:
Tak se přidávám mezi zoufalce s růžovou obrazovkou.. Taky mám notebook.. Nedalo by se to nějak obejít nebo něco doinstalovat, abych si zahrála? :(

Notebook není na hry,ale pokud ho máš dostatečně dobrý tak zkus nainstalovat nejnovější ovladače na Grafickou kartu,pokud by nepomohlo ani to tak zkus změnit kompatibilitu spouštěného souboru.(pravým na ikonu,záložka "kompatibilita"),a kdyby ani to nepomohlo,tak si kup stolní PC... :? :!:

08 zář 2010, 20:51
Private
Private

Mám také problém. V Jimmyho vendeťě mi nelze načíst uložená pozice. Napíšeni to "Obnovení selhalo" Původně jsem měl originálku ale kvůli DLCčkům jsem jí musel okrekovat. Jediný crack který funguje, je Skidrow V3 (tudíš poslední - zde problém nebude). Pro info jsem zkoušel i jiný chrack (Chapter) a s tím se mi hra nerozjede. Někde už jsem čet, že tento problém nemám sám.

Naposledy upravil macmiro dne 09 zář 2010, 23:06, celkově upraveno 1

08 zář 2010, 20:54
Private
Private

Příspěvek Re: 70% po dohrání hry???

ddavidson píše:
ammor Bident píše:

Dalších třicet je Jimmiho pomsta, je do DLC Pack, už tady je ke stažení.

No jo to uz jsem si stahl, ale Jimmi ma vlastni procenta a uz mam nejakych 30% jimmiho ale stale tech 70% . Nebo to mám chápat jako tak, že tam těch 70%bude furt i když dohraju na 100% Jimmyho? A nebo nemuze to byt treba tim, ze tech 30% je v te hre jeste nekde schovanych treba po tom co najdu vsechny playboye a zatykace?Kdo vi... Jinak ten Jimmy je celkem furt dokola - bud ukradnout auto nebo pomlatit ci postrilet nejake typky... Zadny poradny dej to nema... :o(

08 zář 2010, 22:52
Private
Private

Nazdar potreboval by som pomoc vsetko som nainstaloval a ked hru cracknem a idem hu spustit vypisuje mi to ze sucast d3dx9_42.dll nelze najit a problem odstanim opetovnou instalaci aplikace. Stiahol som uz 2 hri a viac crackou a stale to iste . :( :(

09 zář 2010, 12:35
Warrant
Warrant

mirecc5 píše:
Nazdar potreboval by som pomoc vsetko som nainstaloval a ked hru cracknem a idem hu spustit vypisuje mi to ze sucast d3dx9_42.dll nelze najit a problem odstanim opetovnou instalaci aplikace. Stiahol som uz 2 hri a viac crackou a stale to iste . :( :(

Hledej,mám dojem že se to tu už řešilo.. :?

09 zář 2010, 12:58
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 17  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]