Autor |
Zpráva |
153624
Private
|
Re: Skyrim -Problemy sem!!
Mám problém se spištěním hry:-(. Spustím ji a otevře se mi v malém okně a nemužu ji za boha otevřít na celou obrazovku prosím pomoc. Děkuji všem za odpověď.
|
19 lis 2011, 03:38 |
|
 |
ilomir
Private 1 st class
|
slimsjedchrupavka píše: ilomir píše: prosím o radu. hra mi jede v pohodě až do mise krysa zahnaná do kouta (nebo tak nějak). dostanu se až k postavě kterou mám najít (mluví ke mě přez zamčený dveře) promluvim si s ní ona mi odemkne dveře, ale ty se mi nepodařej otevřít, mačkám tlačítko použít a ono pořád nic. neví někdo co s tim ? Stejný problém  už to mám. vyřešili to v diskusi o týhle hře. zapni konzoli a napiš: TLC a budeš moct projít zavřenejma dveřma, potom klikej na Esberna Ečkem tak dlouho dokud ti neotevře dveře, s timhle chlápkem budou problémy i potom při rozmluvách ale vždycky se to vyřešilo neustálim mačkáním E. až budeš mít v budoucnu možnost volby rozhovoru mezi Esbernem a někym jinym tak ti radim ber toho druhýho :-)
|
19 lis 2011, 10:38 |
|
 |
sereda007
Private 2 nd class
|
nevíte někdo kde se zapínají titulky?? nikde to nemůžu najít
|
19 lis 2011, 19:35 |
|
 |
karcer
Private
|
Skyrim je prostě parádní gamesa ..Mám zatím dva problémy . Při každém spuštění se mi zresetuje ovládání kláves.takže co spuštění to přenastavování.Není to velký problém ale po čase to docela otravuje.Stejný problém jsem měl před časem když jsem hrál Oblivion. Druhý problém nastal je městě Vorařov kde po mě chce kovář abych vyrobil koženou helmu.Tu mu vyrobím ale nechce si ji vzít.v kontextovém menu prostě není nabídka převzetí  Dííky za pomoc
|
19 lis 2011, 21:07 |
|
 |
Ronie67
Private
|
ilomir píše: slimsjedchrupavka píše: ilomir píše: prosím o radu. hra mi jede v pohodě až do mise krysa zahnaná do kouta (nebo tak nějak). dostanu se až k postavě kterou mám najít (mluví ke mě přez zamčený dveře) promluvim si s ní ona mi odemkne dveře, ale ty se mi nepodařej otevřít, mačkám tlačítko použít a ono pořád nic. neví někdo co s tim ? Stejný problém  už to mám. vyřešili to v diskusi o týhle hře. zapni konzoli a napiš: TLC a budeš moct projít zavřenejma dveřma, potom klikej na Esberna Ečkem tak dlouho dokud ti neotevře dveře, s timhle chlápkem budou problémy i potom při rozmluvách ale vždycky se to vyřešilo neustálim mačkáním E. až budeš mít v budoucnu možnost volby rozhovoru mezi Esbernem a někym jinym tak ti radim ber toho druhýho :-) Tou konzolí mysíš ten "příkazovej řádek" po zmáčknutí: ";". Když do toho napíši "TLC", tak mi to napíše že příkaz neexistuje a nic.. Mohl bys dát nějaký návod pro "nooby"?
|
19 lis 2011, 22:08 |
|
 |
WARPIG999
Private
|
sereda007 píše: nevíte někdo kde se zapínají titulky?? nikde to nemůžu najít zapínají se až přímo ve hře ->dáš Escape(menu) -> nastavení -> zobrazení -> a pak si jenom zaškrtni dole obě políčka
_________________ Windows 7 Ultimate 64bit 8GB RAM Intel I5 2500K 3,3 GHz Asus Ti 550GTX Top 1GB GDDR5 ASRock Extreme 4 P67 WD 1 TB, Samsung 750GB Fatal1ty 550W
|
20 lis 2011, 11:26 |
|
 |
AlieN_XtremE
Private
|
tak pro ty co jim nefunguje zvuk ve hre atd. měl sem stejnej problem že mi šel zvuk jenom u loga bethesda a pak už nic. Stačí nainstalovat directy a vše šlape ok
|
20 lis 2011, 16:13 |
|
 |
Small_Hory
Private
|
Jak změnim rozlišení ? mi přijde že mám staženou nějakou "upravenou Xbox verzi, musim ovladát moc věcí na šipkách a hlavně rozlišení a podobný vecičky nejde upravovat. můžu stáhnout detaily jako tráava a podobne ale rozlišení ne :/ mám slabší želizko, takže se mi to i přes snížení detailů trochu trhá, tkaže snižení rozlišení by se hodilo ... takže stáhnou jinou verzi nebo jak ? měl jsem verzi od razora pak jsem stáhnul normální steam protected a nainstaloval přes fenix. ani jedna nešla nastavit rozlišení
|
20 lis 2011, 16:48 |
|
 |
lopolo28
Private
|
Prosím za Odpověd nejde mi zvuk u kouzel neboli magie jinak další zvuky jako zvířat taky nefungují ale já se slyším a to hekání při běhání
|
20 lis 2011, 19:48 |
|
 |
fejk
Private
|
Ronie67 píše: ...
Tou konzolí mysíš ten "příkazovej řádek" po zmáčknutí: ";". Když do toho napíši "TLC", tak mi to napíše že příkaz neexistuje a nic.. Mohl bys dát nějaký návod pro "nooby"? zadat: TCL
|
20 lis 2011, 23:32 |
|
 |
Shetland
Warrant
|
Oznámen další patch pro Skyrim :Optimistické datum vydání by mohlo být do týdne.
_________________ Ex-moderátor
S kremloboty nevyjednávám.
Součastné Rusko je fašismus zabalený do stalinistické ideologie s nelegitimním zločinným režimem Vladimira Putina.
Rusko je skutečný nepřítel demokracie, svobody, lidských práv a míru. Československo 1968 / Ukrajina 2014 NEZAPOMENEME
|
21 lis 2011, 13:25 |
|
 |
Alvinus
Private
|
mám takový problém,dostal sem úkol najít svitek předků,ten Q sem dostal myslím od vůdce šedouvousých a cíl mi to ukazuje v takovém meště na vysokém kopci,ale nevede tam nikde cesta,nevíte někdo kudy se tam dostat ? je to kousek od ledohradu
|
21 lis 2011, 15:00 |
|
 |
alfel
Private 1 st class
|
Hele nestalo se vám že prostě v misi když zabijete prvního draka tak pohltíte jeho duši ale u mě se tak nestalo když chci zařvat tak nic prostě mi to nejde mám 0x dračí duše
21 lis 2011, 20:01 |
|
 |
Nademi
Private
|
Koli.99 píše: Zdravím, hra mě jede zatím v pohodě ale nějak na mě nemizí šípy. Už to začíná být pěkně otravný, vypadám jak jehelníček :-) Má někdo stejný problém??? Popřípadě jak to vyřešit??? napiš do konzole sexchange
24 lis 2011, 20:16 |
|
 |
Alvinus
Private
|
pri vyjednavani mirove smlouvy v hrothgaru jak mile prijde na potycku jestli riften nebo jitřenka,at dam cokoli tak ulfrik stane,a odejde a pak uz nejde nic.co sem se dival na videa tak by mel vztat,pokusit se odejit ale ma ho zastavit jedno npcko ale ono neudela nic.ulfrik tam jen tak stoji a uz nejde vubec nic,vsechny mozne reci zmizi,nevite nekdo co s tim ?
|
25 lis 2011, 14:45 |
|
 |
|