fastshare
Zobrazit téma - Mafia 2 - Všechny problemy sem!
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 08:17

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Další
 Mafia 2 - Všechny problemy sem! 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Mafia 2 - Všechny problemy sem!

nejde to ani nainstalovat vsetko spravim a ked je to uz na konci tak vyhodi "nepodporovana položku registra typu DWORD"

09 zář 2010, 17:51
Private
Private

macmiro píše:
Mám také problém. V Jimmyho vendeťě mi nelze načíst uložená pozice. Napíšeni to "Obnovení selhalo" Původně jsem měl originálku ale kvůli DLCčkům jsem jí musel okrekovat. Jediný crack který funguje, je Skidrow V3 (tudíš poslední - zde problém nebude). Pro info jsem zkoušel i jiný chrack (Chapter) a s tím se mi hra nerozjede. Někde už jsem čet, že tento problém nemám sám.

Mám vyřešeno. Původně jsem mě Jimmyho vendetu nějákou multi jazykovou verzi. Tak jsem stáhnul verzy od Skidrowa, kde je EN a CZ. Načítání pozic už začalo fungovat ale zase nefungovala čeština (někdo se tu na to ptá). Překopíroval jsem tedy adresař s češtinou "sds_cz" z té původní verze do té od Skidrowa a jíž vše funguje (čeština i načítání pozic). Pro zajímavos, z té Skidrow verze byl adresář (a i každej soubor extra) s češtinou dokonce větší, než z půvopdní, co je vlastně teďka funkčí.

09 zář 2010, 23:15
Private
Private

Mám problém, už tu byl jednou napsán, ale nikdo na něj neodpověděl, tak se ptám znovu. Dnes jsem hru nainstaloval, vše v pohodě, ale dal jsem do hry češtinu (zkopiroval do slozky "pc"), hra mi nabehne, objevi se ČESKY text o upozornění a potom menu nikde, text ve hře a v menu jakoby zmizel, zvuk česky ok, ale tohle nevim.. Díky

10 zář 2010, 15:49
Private
Private

Mám takový řekl bych hodně specifický problém. Nainstaloval jsem mafii a když ji chci spustit, tak se objeví binkw32.dll. Ok, hodil jsem to taky do win32 a další soubory, co to chtělo (ještě apex_release.dll, steamapi.dll). Když jsem to vyřešil a chtěl spustit přes zástupce na ploše zkopírovaného ze složky pc, tak se zase jen ukáže, že ta aplikace spadla, neodesílat microsoftu. Pokud někdo ví, co dělám špatně, uvídám každý nápad. Už mi opravdu dochází kreativita... Verze (crack) od Skidrow, nainstalovává se anglická verze, čj není součástí cracku jen Mafia,exe, Skidrow, steamapid a steamclient.dll).

Už je to tak 4-5 verze hry, cracky jsem zkoušel taky různé...

10 zář 2010, 16:26
Moderátor
Moderátor

smola26 píše:
Ahoj mám MAfii od dneška docela to ujde akoráde když hru vypnu tak mám mrtě stmavlý monitor neím co stím ?:-( Docela pocituji že mi hra s ATI moc dobře nejede není ňáký opravný patch na ATI já jeden zkoušel a psalo mi to že není hra v registru nebo co jestli by mi někdo s problémem poradil děkuji.Mám ATI HD 5770

Ahoj, tak jsem četl na Novinky.cz něco o Mafii II a pro všechny co mají ATI mám špatnou zprávu, cituji : Václav Silovský, Brno
Čtvrtek, 2.září 2010, 09:15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | +1
Chatoval jsem si s jedním z vývojářů. Hra je opravdu primárně "šitá na míru" Nvidiím. Pro majitel Atin se opravný patch neplánuje - máme holt smůlu.

Ztmavení obrazovky po skončení hry lze vyřešit kliknutím na ikonu hry/vlastnosti/kompaktibilita/zakázat kompozici plochy

10 zář 2010, 16:44
Private
Private

Tak problém vyřešen, stačilo stáhnout jinou češtinu :) A to se stamováním obrazovky, za to taky děkuju. :D

10 zář 2010, 16:57
Private
Private

čau. Mám takovej problém no spiš potiž ve hře jestly se to dá nazvat. Vše šlape jak má. Jen mě docela udivuje, že mi furt život ubejvá ve hře. A tlučemu čím dál víc srdce, když mu dám nějakou tu svačinu tak se to stává znova a znova. Jak kdy by zněj něco vycucávalo život, ale neumře a po jídle se všechno opakuje... Je to normalní ? nebo nevite co stím ? Budud rád za jakoukoly radu.

11 zář 2010, 16:31
Private
Private

hra se mi zhruba v půlminutovejch intervalech dycky na 2-3 sekundy zasekne. hardwarem to není. zkoušel sem to jet s minimálními detaily a dělá to furt stejně. poraďte pls

11 zář 2010, 22:47
Master Sergant
Master Sergant

Zkus nové grafické ovladače, nový DirectX a PhysX.

12 zář 2010, 10:18
Private
Private

Mám problém, vše běží jak má ale při startu kapitoly 10 se hra nenačte. Načítání běží ale nikdy neskončí.

12 zář 2010, 12:20
Private
Private

ddavidson píše:
Zkus nové grafické ovladače, nový DirectX a PhysX.

díky, pomohlo :)

12 zář 2010, 13:19
Private
Private

Příspěvek MAFIA 2 problém s obrazem (textury)

Zdravím Vás,
mám problém s hrou Mafia 2.

Mám notebook HP - s konfigurací.
IntelCore2Duo T6570 s frekvencí 2,1 GHz
4 GB DDR2
WIN 7 64bit
ATI Radeon HD 4320 512MB nesdilena

Mafia 2 se mi v pohodě naistalovala. Nastavení jsem ve hře dal na LOW a hra jde bezvadně.
Když spustím příběh, tak na začátku je hra barevná, ale když se dostanu z války dále ve hře do města a jedu v autě s kámošem, tak po 1minutě jízdy zbledne obraz,barvy a zvuk se malinko zmení na tlumený (viz. přiložený obrázek)...nevím co mám dělat..prosím poraďte...
Přeinstalovala jsem directx a nvidia physix mi při instalaci hazí nějakou chybu :(
Naistaloval jsem i nejnovější ovladač na grafiku a nic.

Je zajímavé, že když dám ve hře volnou jízdu, tak je vše v pořádku.
Jen v příběhu je to divné.. :/
Hra je nelegální.
Nevíte zda existuje opravný patch nebo crack??

Budu Vám moc vděčný za radu.

Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

12 zář 2010, 15:09
Private
Private

Příspěvek Re: MAFIA 2 problém s obrazem (textury)

Terey540 píše:
Zdravím Vás,
mám problém s hrou Mafia 2.

Mám notebook HP - s konfigurací.
IntelCore2Duo T6570 s frekvencí 2,1 GHz
4 GB DDR2
WIN 7 64bit
ATI Radeon HD 4320 512MB nesdilena

Mafia 2 se mi v pohodě naistalovala. Nastavení jsem ve hře dal na LOW a hra jde bezvadně.
Když spustím příběh, tak na začátku je hra barevná, ale když se dostanu z války dále ve hře do města a jedu v autě s kámošem, tak po 1minutě jízdy zbledne obraz,barvy a zvuk se malinko zmení na tlumený (viz. přiložený obrázek)...nevím co mám dělat..prosím poraďte...
Přeinstalovala jsem directx a nvidia physix mi při instalaci hazí nějakou chybu :(
Naistaloval jsem i nejnovější ovladač na grafiku a nic.

Je zajímavé, že když dám ve hře volnou jízdu, tak je vše v pořádku.
Jen v příběhu je to divné.. :/
Hra je nelegální.
Nevíte zda existuje opravný patch nebo crack??

Budu Vám moc vděčný za radu.

Odinstaluj hru, stahni a nainstaluj ovladace.......a znovu naistaluj......nebo si zkus pohrat s nastavenim zobrazeni....

GPU:Nvidia Quadro 3700M 1GB
HD:2/320GB
i_m_a_g_e

12 zář 2010, 18:35
Private
Private

Mám problém, vše běží jak má ale při startu kapitoly 10 se hra nenačte. Načítání běží ale nikdy neskončí.

12 zář 2010, 18:56
Master Sergant
Master Sergant

Zkus crackfix od SKIDROW. (CRACK na kterém jede zatím vše [Jimmy])
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

12 zář 2010, 19:23
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 251 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]