|
Právě je 06 úno 2025, 08:19
|
Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!
|
Autor |
Zpráva |
Chaozz
Private
|
Re: Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!
kingkorn píše: Zdravim, mám problém. Když hraji Fallout na mé sestavě (viz. podpis) jak na minimální tak na high grafiku, začne se mi to při pohledu na jakoukoliv postavu sekat. Může to být ramkou, kterou jsem musel z technických důvodů snížit na 2GB? BTW, na high i na minimum mi to jede plynule, jen při pohledu na postavu se to začne stejně hodně sekat.
|
24 říj 2010, 22:14 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
GripTeam
Private
|
Super44 píše: Všetko mam česky.. ale na začiatku kde som kecal s tou ženou v krčme čo sa tam najskor hadala s nejakym chlapikom tak ked som sa dal s nou do reči tak najskor boli titulky anglicke a potom už česke... to čo... robi to aj vam že občas su dialogy po anlicky??? jo a to uz jsem ve Freeside.
25 říj 2010, 01:41 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
GripTeam píše: Super44 píše: Všetko mam česky.. ale na začiatku kde som kecal s tou ženou v krčme čo sa tam najskor hadala s nejakym chlapikom tak ked som sa dal s nou do reči tak najskor boli titulky anglicke a potom už česke... to čo... robi to aj vam že občas su dialogy po anlicky??? jo a to uz jsem ve Freeside. Dělá to i na jiných místech a poměrně často, těžko říct jestli je to chyba ze strany cenegy a dělá to i originální české verze, pokud ano, tak zřejmě vyjde nějaký opravný patch.
25 říj 2010, 11:16 |
|
ToWas
Private
|
viiitezslav píše: GripTeam píše: Super44 píše: Všetko mam česky.. ale na začiatku kde som kecal s tou ženou v krčme čo sa tam najskor hadala s nejakym chlapikom tak ked som sa dal s nou do reči tak najskor boli titulky anglicke a potom už česke... to čo... robi to aj vam že občas su dialogy po anlicky??? jo a to uz jsem ve Freeside. Dělá to i na jiných místech a poměrně často, těžko říct jestli je to chyba ze strany cenegy a dělá to i originální české verze, pokud ano, tak zřejmě vyjde nějaký opravný patch. ako som uz spominal, je to chyba cestiny, opravny patch sa chysta
|
25 říj 2010, 14:17 |
|
TripleDouble
Private 1 st class
|
Chaozz píše: kingkorn píše: Zdravim, mám problém. Když hraji Fallout na mé sestavě (viz. podpis) jak na minimální tak na high grafiku, začne se mi to při pohledu na jakoukoliv postavu sekat. Může to být ramkou, kterou jsem musel z technických důvodů snížit na 2GB? BTW, na high i na minimum mi to jede plynule, jen při pohledu na postavu se to začne stejně hodně sekat. Díky
|
25 říj 2010, 14:24 |
|
Cisse
Private
|
Stále žádný fix na padání hry?
|
25 říj 2010, 17:47 |
|
pepa34
Private
|
majgli píše: pepa34 píše: nesqvik píše: Mám velký problém.. nainstaloval sem FNV hodil tam ty fixy od SKIDROWa ale když zapnu hru tak se mě bud zpozduji zvuky (vystrelim dlouho nic a pak prask) nebo eventy (treba ten doktor na zacatku proste ja vstanu a on teprve dela to co mel delat uz davno) nebo rozhovory (otvira hubu ale nic nejde slyset pak dam esc vlezu zpet do hry a ted naopak drzi hubu ale mluvi).. aktualizoval sem si graf + zvuk drivery ale stejne to nepomohlo.. reinstal taky nepomohl.. nevite co s tim? Jestli tě to potěší, tak mám bohužel tentýž problém a pěkně mne to ... Kdo ví, ať odpoví... :-) 1.rozbalit 2.NAKOPÍROVAT -soubor vars_pc.cfg do složky ''Data'' - vše ostatní do složky se hrou 3.hrát měl jsem ten stejný problém a pomohlo to ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Díky moc, pomohlo to a FUNGUJE TO...
|
25 říj 2010, 18:25 |
|
kotel5555
Censura
|
hra mi neustale pada a stasne me to sere
|
25 říj 2010, 19:36 |
|
GripTeam
Private
|
Jak a kde si muzu modifikovat zbrane,Mam optiku a rotacak pro plazmovou pusku ,ale nevim jak to dat dohromady,na ponku to nejde ani na tom druhym stole. PLS Help
26 říj 2010, 08:35 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
GripTeam píše: Jak a kde si muzu modifikovat zbrane,Mam optiku a rotacak pro plazmovou pusku ,ale nevim jak to dat dohromady,na ponku to nejde ani na tom druhym stole. PLS Help Jednoduše v Pipboyi dáš zbraně, najedeš na zbraň kterou chceš vylepšit, zmáčkneš "x" a polud máš odpovídající vylepšení pro danou zbraň tak se ti následně zobrazí a jenom na něj klikneš a je to. Jde to udělat kdykoli a kdekoli.
26 říj 2010, 09:00 |
|
fiLL-kiLL
Private 1 st class
|
Zdravím, chtěl bych se zeptat kterou češtinu si mám nainstalovat. Na netu jsem našel dvě verze, ta první ma nějakých 188 MB a asi to bude ta neoficiální a druhá má nějakých 685 MB a právě ji stahuju. Dík
|
26 říj 2010, 12:49 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
Kde jsi narazil na češtinu co má 685 MB?
26 říj 2010, 14:29 |
|
fiLL-kiLL
Private 1 st class
|
Zrovna jsem si dostahoval a jdu to testnout: http://www.uloz.to/6288801/fallout-new-vegas-cestina-rar EDIT: Tak čeština šlape v pořádku, jsou tam i nějaké updaty a mody do hry.
|
26 říj 2010, 14:36 |
|
jurcoaava
Private
|
mam orig verziu aktiv cez steam a cestinu tiez. dnes prisla a dialogy su v pohode ani jedna chyba zatial... sekanie tiez vyriesili takze radim kupit orig dvd a mate po vsetkych problemoch
|
26 říj 2010, 17:22 |
|
viiitezslav
Master Sergant
|
jurcoaava píše: mam orig verziu aktiv cez steam a cestinu tiez. dnes prisla a dialogy su v pohode ani jedna chyba zatial... sekanie tiez vyriesili takze radim kupit orig dvd a mate po vsetkych problemoch Miluju když někdo na warez foru napíše "kupte si origo"
26 říj 2010, 18:25 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|