|
Právě je 06 úno 2025, 04:47
|
Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!
|
Autor |
Zpráva |
razer11
Captain
|
Re: Need For Speed: The Run - VŠECHNY PROBLÉMY SEM!
klakson23 píše: tak to už nejsem schopen zjistit. :-( aha ja jen ze stahuju taky od RELOADED tak doufam ze nebudu mit stejnej problem protoze uz stahuju podruhy z myho uctu a 17GB je moc pred tim me to slapalo ale nesla cestina tak ted snad cestina pujde
|
17 lis 2011, 11:54 |
|
|
klakson23
Corporal
|
no pokud jsem to správně dohledal, tak by to měl být "uploaderr" Ale není to na 100% Tak jestli to není on, omlouvám se mu
|
17 lis 2011, 11:56 |
|
|
Fila
Private
|
tak jsem přišel na to jak odstranit problém s řazením a s tím, že auto jede pomalo jak na půl plynu. zakázal jsem všechny gamepady a jde to v pohodě. snad vám to taky pomůže. čestinu se mi nastavit nepodařilo i když mám release od Reloaded, v registrech se to tváří správně, ale nejde to.
|
17 lis 2011, 12:06 |
|
|
kotel5555
Censura
|
presne tak cestina se nepodarila ikdyz v registrech se to tvari ok.byl bych rad za naky reseni,mam verzi reloaded a instaloval sem cesky..
|
17 lis 2011, 13:08 |
|
|
warcenter4829
Private
|
Fila píše: tak jsem přišel na to jak odstranit problém s řazením a s tím, že auto jede pomalo jak na půl plynu. zakázal jsem všechny gamepady a jde to v pohodě. snad vám to taky pomůže. čestinu se mi nastavit nepodařilo i když mám release od Reloaded, v registrech se to tváří správně, ale nejde to. Chci se zeptat jak zakázat ty gamepady? A jestli myslíš že to vyřeší ten problém jak hra jede jakoby zpomaleně budu rád.
|
17 lis 2011, 13:16 |
|
|
Neonym
Private
|
Netuší někdo, jak odemknout auta, která se odemykají v mulťáku nebo v autologu, pokud jsem jen offline? Nějaký cheat nebo tak něco? Díky
|
17 lis 2011, 13:37 |
|
|
psychoman90
Private 1 st class
|
T-Boy píše: cest , mam problem s originem - mam koupenou BF3ku a todle mam stahly - dycky kdyz to pustim tak se mi otevre origin a pak mi to zas preblikne zpatky na hru - pak mi to normalne nacte ukazky, hodi me to na tu obrazovku : Stiknete ENTER pro pokracovani - ja mackam ENTER ale porad mi to zustava na tej obrazovce - co s tim ?
diky Musis chvili pockat, ja to mam taky stahnuty a asi po necely minute te to pusti dal a vycucne to nakou hlasku o Originu, ze to neslo prihlasit ci co. Tak to zkus zmackout jen kdyz te to vyzve a pak chvili pockej.
|
17 lis 2011, 13:50 |
|
|
mirecmu
Private
|
Ahojte, mam taky problem pri prvej akcii ked vydem z lisu a mam utekat pred mafiou auto mi niečo stale brzdí. Už som stiahol asi 5. verziu a vsetky su rovnake aj Cracky a nič. Začína ma to pekelne štvat. Neviete nahodou čo s tym?
|
17 lis 2011, 14:41 |
|
|
kotel5555
Censura
|
nevyresil nekdo tu cestinu??v registrech mam cs-cz a hru mam od reloaded v cz
|
17 lis 2011, 14:42 |
|
|
Julinaa
Corporal
|
mirecmu píše: Ahojte, mam taky problem pri prvej akcii ked vydem z lisu a mam utekat pred mafiou auto mi niečo stale brzdí. Už som stiahol asi 5. verziu a vsetky su rovnake aj Cracky a nič. Začína ma to pekelne štvat. Neviete nahodou čo s tym? brzdí?? a mačkáš správné tlačítko? v defaultu klávesa "A"
|
17 lis 2011, 15:16 |
|
|
mirecmu
Private
|
Julinaa píše: mirecmu píše: Ahojte, mam taky problem pri prvej akcii ked vydem z lisu a mam utekat pred mafiou auto mi niečo stale brzdí. Už som stiahol asi 5. verziu a vsetky su rovnake aj Cracky a nič. Začína ma to pekelne štvat. Neviete nahodou čo s tym? brzdí?? a mačkáš správné tlačítko? v defaultu klávesa "A" Jasne , aj som si menil aj som nechal povodne a nič... nechapem...
|
17 lis 2011, 16:19 |
|
|
newets
Private
|
Ahoj,mam takovej problem ze se me nezobrazi menu nastaveni hry.nevite co s tim?
|
17 lis 2011, 19:05 |
|
|
Kotri
Private
|
Čau lidi nevíte co s tím? hra jede úplně v pohodě vše jak má a i čeština funguje čož se divim ale prostě je to nějaký zpomalený jedu 300 a připadám si jakobych jel tak 100-kou co s tím?
17 lis 2011, 19:48 |
|
|
funkYYtankYY
Private
|
S0MR0WN3R píše: 19.colin píše: Julinaa píše: takže situace u mě je taková to: hra ne a ne se spustit,zkusil jsem čistou instalaci systému+nové ovladače na GK+direct+ c++ a situace stále stejná-hru odkliknu a naběhne jenom tabulka,že program přestal pracovat. Tak pozor,pozor,ani jsem to neodeslal a už mi hra běží-zkusil jsem celou složku se hrou nakopírovat na disk C:takže pokud jste to někdo nezkoušel,tak to zkuste Takže problém se hrou je vyřešen NFS RUN zatím funguje jen na systémovém disku C: (Písmeno sys. disku se muže lišit ,ale je to ten oddíl harddisku na kterém mate nainstalovaný System windows!!) Mě to tak funguje konečně!! Supeer nice tak tohle sem necekal to sou veci ze by se z nich clovek poblil stejne jako u BF3 smazte TM xD Zkusil jsem dát na C:, ovladač gk, dx, c++, ess vyplý a problém stejný... kolik MB má crack, se kterým vám to funguje? Stačí jen crack, nebo je tam něco navíc např. *.dll ? Funguje reloaded crack na repack verzi s arcem?? Thx
|
17 lis 2011, 20:08 |
|
|
Keoki
Private
|
Cs... já mám problém s gamepadem... když ho chcu nastavit, tak mám na výběr pouze klávesnici nebo volant (který nemám vůbec zapojený)... gamepad se tam prostě nezobrazí i kdybych se na hlavu stavěl a nastavit ho u volantu nejde... nevíte někdo, co s tím pls? EDIT:Tak už jsem si to opravil... kdyby měl přesto stále ještě stejný problém, tak stačí stáhnout soubor uvedený níže, rozbalit jej a obsah (krome exe souboru, ten neni třeba) nakopírovat do složky se hrou
Naposledy upravil Keoki dne 18 lis 2011, 12:24, celkově upraveno 1
|
17 lis 2011, 20:46 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|