fastshare
Zobrazit téma - Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 01:06

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Další
 Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem

xganjax píše:
Zdravim, potřeboval bych poradit jakým způsobem lze rozjed české menu na verzi Far Cry 3 Deluxe edition. Titulky lze přepínat přímo ve hře cz/eng, v tom problém není. Jedná se o rozbalenou verzi 10GB. Zkoušel jsem všemožné způsoby, ale stále se nedaří. Díky

pouzij reloaded crack (do slozky Far Cry 3/bin) pak do korenove slozky ../Far Cry 3/ nakopiruj cinsky patcher (Patch pro zmenu ceskeho jazyka.exe) a soubory pro pridani do registru, spusti patcher, klikni na vrchni, pockej az patchne, pridej do registru (32bit nebo 64bit - podle verze tveho OS) .. tod vse .. funguje bez problemu, nepotrebujes mit ani naistalovany uPlay ..

29 lis 2012, 10:09
Private
Private

Jede vám crossfire? mam 2x hd 7970 a jede me jen jedna karta .....

29 lis 2012, 10:29
Private
Private

Díky za rychlou odpověď. Patch mám, ale netuším kde sehnat soubory do registru. Začínám v tom mít trochu hokej (: spousta patchu a cracku roytrousenych po slozkach.

ps. po aplikaci patche se v registrech vytvoril ubi/ far cry 3/ prepsal jsem language Czech a CZE.. menu je stále v eng a titulky cz

29 lis 2012, 10:29
Helper
Helper

to já jsem teď na tom uplně stejně ..cz titulky a ostatní EN a ukoly taky ..pak nevím co mám pořádně dělat :D

OSWin 11
MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

29 lis 2012, 13:39
Sergeant
Sergeant

Hehe nemuzu to zpustit verze 3dm. Vse podle navodu ale nenahodi se me to okno
Citace:
6.spustime Hru "farcry3.exe" aktivujeme hru "GO GAME" licenčný kluč potvrdíme "OK"

jen at se prihlasim.

29 lis 2012, 14:24
Private
Private

Nevim, jestli už se to tady někde řešilo, ale hra se mi neukládá. Mám verzi od skidrow, aplikovaný skidrow crack a poté i reloaded crack, tak hádám, že v tom bude asi háček. Tak jsem se chtěl nejdřív zeptat, než se v tom začnu vrtat. Díky

29 lis 2012, 15:55
Sergeant
Sergeant

Pouzil jsem patch a crack 1.01 a uz frci

29 lis 2012, 17:28
Corporal
Corporal

hrůza děs to zprovoznit.Když už se podaří zapnout titulky,tak je menu hry v ENG,když i to jsem zprovoznil,tak zase titulky v ENG a když i ty jsem zprovoznil,tak pro změnu dabing OFF.Instaloval jsem patch,přepisoval registry na czech a CZE, tvořil zástupce z příkazy -offline -language=czech , pak zase mazal soubory sound.....dat a sound.....fat a pak nakonec nakopíroval ještě FC_EN language pack a ....
..............

nakonec to končně chodí.

Zkoušeno na verzi Reloaded a win8.

Ještě zajímavost,když hru spustím přes ikonu v Metru,tak je menu s nabídkami "Kooperace-Hra pro více hráčů-Uplay" Přes zástupce na ploše je tam pouze "Příběh-nastavení-odejít na plochu"

Ještě zkusím Black Box verzi až se mi sosne

29 lis 2012, 18:22
Sergeant
Sergeant

Generation píše:
zkoušel sem ty reg. na ty češtiny a jeden pak vyšel a šlo to ale už to není potřeba když je crack od reloaded a je to bez uplay

no to je super že je to bez u play ale jak si vyřešil tu češtinu mám stejný problém jako ty dal sem crack od reloaded a čeština v menu stejnak neni na víběr tak jak to mám udělat už sem zoufalej:(

8GB (2x4GB), DDR3, 1333MHz
HDD 1TB, 32MB, 7200rpm
Samsung SH-222AB
CoolerMaster HAF 922
Seasonic SS-500ET, 80+, 500W
Windows 7 Ultimate 64bit CZ OEM
Razer Imperator
BenQ G2420 HDB (24“ LCD)

29 lis 2012, 18:57
Helper
Helper

nejdřív jsem dal tohle od AgEnT47Cz

SAMOSTATNÝ 3DM PATCH V2 A CZ REGISTRAČNÍ SOUBORY
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

po tomhle postupu jsem měl už nainstalovanou verzi v registrech a mohl jsem nastavovat dál

a pak mě pomohlo tohle od whitecrow

CZ na Reloaded verzi - funguje - funguje i na jinou verzi

ve složce "\FarCry 3\data_win32\" ponechat jen "sound_english.dat" a "sound_english.fat", ostatní"sound_jazyk.dat" a "sound_jazyk.fat" smazat

v registru v části
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Ubisoft\Far Cry 3
je třeba upravit
Language = Czech
SKU = CZE
poté bude menu v češtině a v nastaveních půjde vybrat české titulky.

Dodatek: Ve Win 8 musim spoustet hru pres zastupce v Metru, jinak je menu v anglictine...

po tomhle postupu jsem měl cz titulky ve hře

a tohle od bregedon

je nutné vytvořit si zástupce spouštěcího souboru farcry3.exe a dát -vlastnosti- a do řádku Cíl dopiš parametr -language=czech (před pomlčkou musí být mezera)
hru pak spouštěj z něj a menu je v češtině ;-)

vše jsem už měl jen mě stálo v cestě to upravení cíle zástupce na ploše :-)

a po tomhle už i český menu a vše ostatní

OSWin 11
MBMSI MAG Z590 Tomahawk WiFi
CPUi7-10700KF
RAM32GB DDR4
GPURTX 3070
SSDWD Blue SN550 NVMe 1 TB
SSDSamsung 980 NVMe 1TB

29 lis 2012, 19:10
Private
Private

zdravím,
moc prosím o radu.
Mám verzi Far Cry 3 The Lost Expeditions Edition (uplay verze od "pumikose"). Postupoval jsem presne podle navodu. Hra se mi spusti, ale furt se jenom nacita...
(nacita se zpusobem ze se rychle meni nejake obrazky a popisky k nim: Loading, Mum, atd... , pisu protoze nevim jestli to je v poradku)... nic jineho se nedeje...
potom jsem jeste vyzkousel navod (viz. prispevek vyse) od Generation - zmenil jsem registry a spousitm pres zastupce...
Hra se mi ted tedy nacita do nekonecna v cestine :(

29 lis 2012, 20:02
Sergeant
Sergeant

Vobo.com píše:
Nevim, jestli už se to tady někde řešilo, ale hra se mi neukládá. Mám verzi od skidrow, aplikovaný skidrow crack a poté i reloaded crack, tak hádám, že v tom bude asi háček. Tak jsem se chtěl nejdřív zeptat, než se v tom začnu vrtat. Díky

Zkus spustit jako správce ;)

RAM: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Trident Z RGB
SSD: Kingston HyperX Savage 240 GB + WD Black NVMe M.2 256GB + Samsung 860 EVO 1TB
HDD: Seagate Barracuda 6 TB
PSU: Corsair RM850x

29 lis 2012, 20:05
Corporal
Corporal

qweewq píše:
zdravím,
moc prosím o radu.
Mám verzi Far Cry 3 The Lost Expeditions Edition (uplay verze od "pumikose"). Postupoval jsem presne podle navodu. Hra se mi spusti, ale furt se jenom nacita...
(nacita se zpusobem ze se rychle meni nejake obrazky a popisky k nim: Loading, Mum, atd... , pisu protoze nevim jestli to je v poradku)... nic jineho se nedeje...
potom jsem jeste vyzkousel navod (viz. prispevek vyse) od Generation - zmenil jsem registry a spousitm pres zastupce...
Hra se mi ted tedy nacita do nekonecna v cestine :(

Jo,tohle jsem měl taky,taky jsem stáhnul tu ruskou verzi a myslím si,že byl problém,že se hra aktualizovala na novou verzi. Hru jsem odinstaloval a znova nainstaloval a nenechal jsem proběhnout aktualizaci přes ten updater.Zkus si s tím pohrát s vytaženým kabelem od sítě

29 lis 2012, 21:08
Captain
Captain

zdravim potrebuju poradit... kdyz udelam patch 1.0.1 a pak cesky titulky a chci spustit hru tak kliknu na ikonu a zobrazi se logo far cry 3 a potom cerna obrazovka a furt mi tam neco na pravy strane blika a kolecko od mysi a furt se nic nedeje a je tezky se dostat do winu a ukoncit to.. poradi nekdo co s tim pls?

29 lis 2012, 21:12
Private
Private

razer11 píše:
zdravim potrebuju poradit... kdyz udelam patch 1.0.1 a pak cesky titulky a chci spustit hru tak kliknu na ikonu a zobrazi se logo far cry 3 a potom cerna obrazovka a furt mi tam neco na pravy strane blika a kolecko od mysi a furt se nic nedeje a je tezky se dostat do winu a ukoncit to.. poradi nekdo co s tim pls?

Mám úplně ten stejný problém, stáhl jsem verzi od reloaded, postupoval tak jak bylo napsáno v návodu, ale prostě když hru chci spustit, tak mi jen problikává černá obrazovka.

29 lis 2012, 21:37
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]