fastshare
Zobrazit téma - Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 14:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1427 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 96  Další
 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP

Potřeboval bych poradit, už druhý den se nemůžu spojit na žádnou hru nevím proč poraďtě.

25 črc 2010, 19:18
Corporal
Corporal

nebster píše:
Potřeboval bych poradit, už druhý den se nemůžu spojit na žádnou hru nevím proč poraďtě.

stahni si nový patch.... z www.alteriw.net :-)

25 črc 2010, 19:21
Private 1 st class
Private 1 st class

viteek1 píše:
swen_steel píše:
tak uz sem to zprovoznil ale zase to pise neco jineho achjo ja si snad nezahraju pls o radu
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP

tak už jsi na to přišel jak to zprovoznit? mi to dělá to samé a zatím vůbec nic nepomáhá :(

dejte si do slozky zone/english toto: http://www.mediafire.com/?7w6f5ns7g9ti80b me to pomohlo

25 črc 2010, 22:49
Private
Private

mg xD.....neumite hledat neumite si poradit...http://alteriw.net/ tady mate vse potrebny...naucte se HLEDAT

26 črc 2010, 02:23
Private
Private

Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to s Mp co je k němu zapotřebí.... stáhl jsem již alter iwnet v.1.3.37 a když zapnu Mp tak mi to pouze hledá další hráče ale nic se neděje.. díky za odpověď

27 črc 2010, 03:25
Warrant
Warrant

Lifer píše:
Zdravím, chtěl bych se zeptat jak je to s Mp co je k němu zapotřebí.... stáhl jsem již alter iwnet v.1.3.37 a když zapnu Mp tak mi to pouze hledá další hráče ale nic se neděje.. díky za odpověď

Pokud ti už proběhl update po prvním startu tak nemáš změněné v jednom souboru hodnoty a to v iw4mp CFG...návod jak to změnit je o pár stránek zpět...

27 črc 2010, 09:58
Private
Private

Strady píše:
Zdravím Pánové,
kupil jsem si originál CoD MW2 abych mohl hrát Multiplayer. No koupil jsem si oba mapové balíky..
A v pondělí ehle Cheate detect (samozřejmě žadný hack nepoužívám) a tím zablokovali celou hru. :-(
Když jsem jim napsal co to znamená tak mi odpověděli, že to co udělali je jejich rozhonutí a je bez návratu, pokud chci hrát multi tak ať si koupím novou hru a naformátuji hard disk. :-(((((((
Ať žijí kurvy!!!!!!!

Tak Vás chci poprosit jestli mi můžete poslat kompletní návod na cracklý multiplayer ať nemusí listovat 50 stránkami.
Díky

A zdravím Steam

Cus čti!
Valve odškodňuje hráče na Steamu

Pokud se vám čirou náhodou stalo, že vám firma Valve zablokovala účet (stejně jako dalším dvanácti tisícům lidí) na Steamu proto, že vá přistihla při podvádění v Call of Duty: Modern Warfare 2 (samozřejmě neprávem), tak máte nárok na odškodnění.

V podobě zombíků!

Lidé z Valve totiž uznali, že jejich systém na odhalování cheaterů si nějakou dobu pletl zcela bezproblémové hráče s těmi, jejichž denním chlebíčkem jsou exploity a podvůdky všeho druhu. Pokud jste mezi nimi byli i vy, tak už byste v těchto chvílích měli ve své mailové schránce objevit zprávu od samotného Gabe Newella, v níž se omlouvá za způsobené komplikace a nabízí všem takto postiženým hráčům náhradu v podobě Left 4 Dead 2 (a pochopitelně obnovení přistupu do multiplayeru Modern Warfare 2).

Pokud už čirou náhodou Left 4 Dead 2 vlastníte a tento dárek by vám byl na nic, můžete ho darovat někomu jinému a masakrovat zombíky ve více lidech.

hrej.cz

27 črc 2010, 19:36
Private
Private

matii píše:
Tak sem skusil vymazat ze slozky bootstrap a zapnout mp a jede to ale nechapu proc mam lvl 1

Mas spatny build :D mas mit 10727-1 a ne 10725-1 :)

27 črc 2010, 20:44
Private
Private

Nemohl by tady někdo dát, nějaký souvislý návod jak zprovoznit MP, opravdu se mi nechce procházet všech 60 stran.

28 črc 2010, 13:23
Warrant
Warrant

posejd0n píše:
Nemohl by tady někdo dát, nějaký souvislý návod jak zprovoznit MP, opravdu se mi nechce procházet všech 60 stran.

Stáhni a vyextrahuj do hry,hra nesmí být cracklá:http://thepiratebay.org/torrent/5682734/AlterIWNet_-_Manual_Update_Cache potom změn tyto hodnoty:enable_updates 1
cache_server http://alteriw.net/content
caches aiw-dlc1;aiw-dlc2;aiw-client;aiw-content

28 črc 2010, 13:32
Sergeant
Sergeant

Cus, muzu se zeptat co znamena ten torrent MP Rip (6.18 GB) ?? Na strance alteriw.net

Chapu to dobre ze je to cod2mw pouze s multakem, k tomu si stahnu ty potrebne veci a jedu multak?? Diky

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

28 črc 2010, 16:54
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1427 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 96  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]