fastshare
Zobrazit téma - Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 06 úno 2025, 01:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  Další
 Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem 
Autor Zpráva
Captain
Captain

Příspěvek Re: Far Cry 3 vsechny PROBLEMY sem

Cisse píše:
razer11 píše:
zdravim potrebuju poradit... kdyz udelam patch 1.0.1 a pak cesky titulky a chci spustit hru tak kliknu na ikonu a zobrazi se logo far cry 3 a potom cerna obrazovka a furt mi tam neco na pravy strane blika a kolecko od mysi a furt se nic nedeje a je tezky se dostat do winu a ukoncit to.. poradi nekdo co s tim pls?

Mám úplně ten stejný problém, stáhl jsem verzi od reloaded, postupoval tak jak bylo napsáno v návodu, ale prostě když hru chci spustit, tak mi jen problikává černá obrazovka.

presne tak... doufam ze se najde nekdo kdo mel stejny problem a vyresil ho :) nechci to stahovat znova :D

29 lis 2012, 21:40
Private
Private

ja jsem sosal tu ruskou verzi od pumikos z czshare a vse jede. akorat je treba se regnout na nejaky fake ucet na uplay aby to poprve projelo. pak se uplay hodi do offline rezimu a uz neni potreba nic overovat. jediny problemek co mam, tak je klasika ze mi nejde anglicka stopa s ceskymi titulky. taham ted znova ten language pack, tak uvidime. ale hra samotna bez problemu jede.

29 lis 2012, 22:02
Private
Private

vanhouten píše:
ja jsem sosal tu ruskou verzi od pumikos z czshare a vse jede. akorat je treba se regnout na nejaky fake ucet na uplay aby to poprve projelo. pak se uplay hodi do offline rezimu a uz neni potreba nic overovat. jediny problemek co mam, tak je klasika ze mi nejde anglicka stopa s ceskymi titulky. taham ted znova ten language pack, tak uvidime. ale hra samotna bez problemu jede.

Ten langue pack jsem taky stahoval a při spuštění mi to vyhodilo jen nějaké čtverečky...a tlačítko ok

29 lis 2012, 22:04
Captain
Captain

chci se zeptat hra se spousti pres FraCry3 neb pres FC3Updater nebo pres co? protoze pres FarCry 3.exe mi naskoci logo pak cerna obrazovka a nic se nedeje a kdyz dam updater tak se dostanu na nastaveni grafiky,hry atd... a je tam kampan a nova hat tak se ptam abych vedel.

29 lis 2012, 22:11
Private
Private

Cisse píše:
vanhouten píše:

Ten langue pack jsem taky stahoval a při spuštění mi to vyhodilo jen nějaké čtverečky...a tlačítko ok

ten 741mb?

29 lis 2012, 22:18
Captain
Captain

razer11 píše:
chci se zeptat hra se spousti pres FraCry3 neb pres FC3Updater nebo pres co? protoze pres FarCry 3.exe mi naskoci logo pak cerna obrazovka a nic se nedeje a kdyz dam updater tak se dostanu na nastaveni grafiky,hry atd... a je tam kampan a nova hat tak se ptam abych vedel.

tak ted kdyz zapnu FarCry3.exe tak mi to pise soubor prestal pracovat..? poradi nekdo konecne?

29 lis 2012, 22:20
Private
Private

Ne myslím ten langue pack co má přes 100mb. Jinak jsem to problikávání vyřešil, ve složce mám dva soubory farcry3.exe a farcry3_d3d11. Ten první mi dělal problémy, ale druhý exe soubor mi hru vpohodě spustil, tak to zkus.

29 lis 2012, 22:26
Corporal
Corporal

Tak jsem stáhnul Black Box verzi 4.7GB a je to o něco lepší ta instalace. Stačilo jenom vytvořit zástupce s parametrem " -language=czech" smazat zbytečné "sound_french.dat a fat atd. No a nakonec nakopírovat ten Language pack cca 740 MB.

29 lis 2012, 22:29
Captain
Captain

Cisse píše:
Ne myslím ten langue pack co má přes 100mb. Jinak jsem to problikávání vyřešil, ve složce mám dva soubory farcry3.exe a farcry3_d3d11. Ten první mi dělal problémy, ale druhý exe soubor mi hru vpohodě spustil, tak to zkus.

tak jsem to zkusil a sem ve hre tak diky snad to poslape a bude se to i ukladat ;)

29 lis 2012, 22:40
Private
Private

Citace:
Jo,tohle jsem měl taky,taky jsem stáhnul tu ruskou verzi a myslím si,že byl problém,že se hra aktualizovala na novou verzi. Hru jsem odinstaloval a znova nainstaloval a nenechal jsem proběhnout aktualizaci přes ten updater.Zkus si s tím pohrát s vytaženým kabelem od sítě

Julinaa:
Díky za radu. Ja jedu jenom pres mobilni net, takze kdyby se instalovala aktualizace tak bych si toho urcite vsiml :) Kazdopadne to pomohlo, preinstaloval sem to bez pripojeni na net a uz to frci :)

29 lis 2012, 23:00
Captain
Captain

ach jo druha mise jak jedu s tim denisem v aute za druhym autem a pak mam vystoupit a nejde to :( nevite co s tim?

29 lis 2012, 23:19
Private
Private

NEJDE DABING nevi nekdo co stym delat ? en dabing sem stahl nepomohlo to

29 lis 2012, 23:49
Captain
Captain

pipinpost píše:
NEJDE DABING nevi nekdo co stym delat ? en dabing sem stahl nepomohlo to

tady je na to navodu staci jen cist ;)

29 lis 2012, 23:55
Corporal
Corporal

musiš smazat ty zvukový soubory ze složky data_win32. Jedná se o jazykové mutace sound_french.dat sound_french.fat atd.Nech tam jenom english.A znovu tam nakopíruj ten language pack.

29 lis 2012, 23:56
Captain
Captain

nevite nekdo sakrys proc nemuzu v druhy misi vystoupit z auta jak jedu s tim cernochem denisem? pise to drzte F pro vystoupeni tak ho drzim a nic proste... :(

29 lis 2012, 23:59
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 388 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]