|
Právě je 11 úno 2025, 00:29
|
Just Cause 2 - Máte problém? Potřebujete poradit? Vše zde!
|
Autor |
Zpráva |
HORYMAN44
Private
|
Re: Just Cause 2 - Máte problém? Potřebujete poradit? Vše zde!
Subcero píše: Caw, Hra mi nejde vůbec naistalovat, mountu iso a hodí mi to tabulku kde mam najít nějakou složku, ale at tam vyberu cokoliv porad to nejde. Když to ale spustim ručně tak se mi zapne steam a pak to po mě chce cd key kterej nemam a tím pádem hru vubec nenanistaluju.
Moc díky za rady jj tuten problem mam taky .. ale ten cd key asi nikde na Stahnuti neni..omgggggggg uz chci parittt .. ale ten cd key neni no kdyby se tu nasel nekdo ochotnej a dal ho sem ten Cd key tak bysme byly moc radi dik lidi a mejte se hezky.. mam vas mooc rad :*:*:*:* a zabalte se rychle do hardisku nez se vam spali
|
20 zář 2010, 16:35 |
|
|
Xartess
Private
|
Zdravím, po otevření ve virtuálce, mně nejde spustit steambackup.exe vyhazuje to tuhle hlášku: Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná opravnění. tx za každou radu
|
23 zář 2010, 09:09 |
|
|
predinhooo
Private
|
Kdo ma problem kdyz se vyhodi ze hry a znova zapne a zcerna mu obrazovka a napise mu to (NO INPUT SIGNAL) tak smazte JC2Settings v
|
26 zář 2010, 15:01 |
|
|
bregedon
Helper
Registrován: 11 kvě 2009, 10:42 Příspěvky: 197 Bydliště: Warcenter
|
HORYMAN44 píše: Subcero píše: Caw, Hra mi nejde vůbec naistalovat, mountu iso a hodí mi to tabulku kde mam najít nějakou složku, ale at tam vyberu cokoliv porad to nejde. Když to ale spustim ručně tak se mi zapne steam a pak to po mě chce cd key kterej nemam a tím pádem hru vubec nenanistaluju.
Moc díky za rady jj tuten problem mam taky .. ale ten cd key asi nikde na Stahnuti neni..omgggggggg uz chci parittt .. ale ten cd key neni no kdyby se tu nasel nekdo ochotnej a dal ho sem ten Cd key tak bysme byly moc radi dik lidi a mejte se hezky.. mam vas mooc rad :*:*:*:* a zabalte se rychle do hardisku nez se vam spali zkus dát jen C:/ aby ti to hodilo jen na céčko, mě to dělalo taky, když sem to chtěl nainstalovat kamkoliv jinam než na systemovej disk, snad ti to pomůže
_________________ MB: Asus Z68-PRO-V, CPU: i5 2500K @ 4,7 GHz+Noctua NH-D14, GPU: MSI R9 270X HAWK OC 2GB, RAM: 16GB / 1866Mhz Corsair Vengeance, SSD: OCZ Agility 90GB, HDD: WD 500GB+320GB PSU: 620W Seasonic, MYŠ: Roccat Kova+, NTB: Lenovo V570, TV: Samsung UE46D6000
HELPER- sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
10 pro 2010, 15:54 |
|
|
bregedon
Helper
Registrován: 11 kvě 2009, 10:42 Příspěvky: 197 Bydliště: Warcenter
|
Xartess píše: Zdravím, po otevření ve virtuálce, mně nejde spustit steambackup.exe
vyhazuje to tuhle hlášku: Systém Windows nemá přístup k určenému zařízení, cestě nebo souboru. K přístupu k položce pravděpodobně nemáte patřičná opravnění.
tx za každou radu cau stopro to musíš spustit jako správce, u win XP si nejsem jistej jestli stačí jen dát na steambackup.exe pravým tl.myši a spustit jako správce , ale podle mě se to musí uložit jako to je ve win 7, pravym tl.myši,vlastnosti nebo kompatibilita a tam bys měl mít okýnko na zaškrtnutí "spustit jako správce", to zaškrtni a dej dole ok, pak to dej do toho virtualu a melo by to jet, ale u win xp si nejsem jist zda to pujde stejne...
_________________ MB: Asus Z68-PRO-V, CPU: i5 2500K @ 4,7 GHz+Noctua NH-D14, GPU: MSI R9 270X HAWK OC 2GB, RAM: 16GB / 1866Mhz Corsair Vengeance, SSD: OCZ Agility 90GB, HDD: WD 500GB+320GB PSU: 620W Seasonic, MYŠ: Roccat Kova+, NTB: Lenovo V570, TV: Samsung UE46D6000
HELPER- sekce SW & HW - Help a Software - Hledám
|
10 pro 2010, 16:04 |
|
|
qll3
Private
|
Čuz, mam problem v prvni misy, kdyz doletim padakem tak mam najit 2 memry karty, tu prvni najdu, ale potom mi to uz neukazuje tu druhou... jaky kdyby se zasekla mise, zkousel jsem cracky od skidrowa i reloaded. A mam repack verzi. Dik za radu, napište mi na [email protected]
|
11 pro 2010, 12:56 |
|
|
milhaus01
Private
|
Já mám taktéž verzi od Skidrow, všechno šlape, akorát při instalaci to chce po mě CD-KEY. Ve staženým souboru žádný není. Prosím o odkaz na nějaký Key.
05 led 2011, 16:46 |
|
|
DrunkeR
Sergeant
|
HORYMAN44 píše: Subcero píše: Caw, Hra mi nejde vůbec naistalovat, mountu iso a hodí mi to tabulku kde mam najít nějakou složku, ale at tam vyberu cokoliv porad to nejde. Když to ale spustim ručně tak se mi zapne steam a pak to po mě chce cd key kterej nemam a tím pádem hru vubec nenanistaluju.
Moc díky za rady jj tuten problem mam taky .. ale ten cd key asi nikde na Stahnuti neni..omgggggggg uz chci parittt .. ale ten cd key neni no kdyby se tu nasel nekdo ochotnej a dal ho sem ten Cd key tak bysme byly moc radi dik lidi a mejte se hezky.. mam vas mooc rad :*:*:*:* a zabalte se rychle do hardisku nez se vam spali Na STEAM funkční cd-key nikdy nenajdete... to je 100% protože cd-key na STEAM lze použít jen jednou a pak ho můžete zahodit a crack na STEAM nikdy nebyl vytvořen "teda ne oficiálně" Ale hru sem normálně nainstaloval z mountu a to sem měl verzi ale myslím od Razor1911 tak nevím...
_________________ Ex-mod pro warcenter.cz
|
17 led 2011, 17:53 |
|
|
kulalaumpur
Private
|
Tepic Taky mi to neslo ukládat,ale stačí to spustit jako správce. Díky za radu
|
28 led 2011, 23:10 |
|
|
P.T. 23
Private
|
cau, potrebuju radu, jc2 sem si stahl, nainstaloval a chtel hrat ALE.....musel jsem uplně vsecko ovladani nastavit(padak, hak atd) jenze mi nejde sebrat zbran. v prvni misi je bedna s pistoli, nabidne se mi do jakeho pouzdra ji chci dat ale to je ten problem, hra se tvari ze to neni nastavene ale ja nevim jak to nastavit, popripade kde to nastavit pac n menu to neni tak nevim, moc prosim o pomoc
|
11 úno 2011, 17:50 |
|
|
P.T. 23
Private
|
cau, potrebuju radu, jc2 sem si stahl, nainstaloval a chtel hrat ALE.....musel jsem uplně vsecko ovladani nastavit(padak, hak atd) jenze mi nejde sebrat zbran. v prvni misi je bedna s pistoli, nabidne se mi do jakeho pouzdra ji chci dat ale to je ten problem, hra se tvari ze to neni nastavene ale ja nevim jak to nastavit, popripade kde to nastavit pac n menu to neni tak nevim, moc prosim o pomoc
|
11 úno 2011, 18:25 |
|
|
Dimitri Rascalov
Private
Registrován: 05 úno 2009, 13:48 Příspěvky: 5 Bydliště: Bystřice nad pernštejnem
|
Zdarec.Mám problém že když to spustím tak Pro dokončení operace není dostatečný prostor.. Ale místa mám 100 GB A Ram mám 4 GB takže vůbec nechápu co stím je..Verze Skidrow
29 čer 2011, 08:34 |
|
|
DrunkeR
Sergeant
|
qll3 píše: Čuz, mam problem v prvni misy, kdyz doletim padakem tak mam najit 2 memry karty, tu prvni najdu, ale potom mi to uz neukazuje tu druhou... jaky kdyby se zasekla mise, zkousel jsem cracky od skidrowa i reloaded. A mam repack verzi. Dik za radu, napište mi na [email protected]Skus si sehnat normální verzi... ty repack verze jsou low a někdy tam chybí důležité části....
|
01 črc 2011, 14:36 |
|
|
DrunkeR
Sergeant
|
Dimitri Rascalov píše: Zdarec.Mám problém že když to spustím tak Pro dokončení operace není dostatečný prostor.. Ale místa mám 100 GB A Ram mám 4 GB takže vůbec nechápu co stím je..Verze Skidrow Skus tento problém nějak popsat podrobněji a nebo sem hoď screenshot, který tuto situaci zachycuje... Pro začátek ti můžu akorát říct, aby sis změnil crack a hru spustil jako správce.. možná to pomůže
|
01 črc 2011, 14:39 |
|
|
ceddrik
Private
|
Stáhnul jsem x různých cracků ale ani jeden nevyřešil problém kdy po spuštění Just Cause 2 vyskočí chybová hláška Pro dokončení Operace není dostatečný prostor... Na Hdd mám 90Gb volného místa ...nechápu to....Nevyřešil někdo tento problém?
|
15 črc 2011, 17:00 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|