|
Právě je 06 úno 2025, 04:44
|
Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!
|
Autor |
Zpráva |
Stoupa07
Private
|
Re: Fallout New Vegas - Všechny problémy sem !!!
Ahoj, hrál sem FLV asi tak 8 hodin a razil sem na par bugu z toho asi největší mi nešel odevzdat quest u NCR v táboře Poslední naděje. Chtěl sem se zeptat, jelikož sem poctivý hráč :-D, jestli je nějaká verze hry u které se těchto otrav vyhnu, nebo mám ještě počkat na patche? Děkuji
|
03 lis 2010, 00:59 |
|
|
Super44
Private 2 nd class
|
Zdravim... mám problém s jednou ulohou... Som vo Vaulte 3 kde mam zabiť Motoraka. Ale ked ho zabijem napiše mi že UKOL Lažo plažo libanky NESLPNEN... čo s tým... ved tu ulohu som ešte nikde ani nezačal ((
|
03 lis 2010, 16:18 |
|
|
Dzuseppe
Private
|
panthergx píše: Dzuseppe:ok zkusim to tak...
D3D9.dll to uz mam
tak nic porad to pise Program FalloutNV prestal pracovat Je to zvlastní, mel jsem moznost zkouset to i u bratrance a videt u kamose, jeden mel ATi, jinak vsichni AMD procesor, win7 a ani jednomu to tam nespadlo ... jinak to ale pada tak jednou za tri hodiny kazdymu , nevim cim to je ale ze by to padalo na stejnym miste to ne. Mozna zkus odkrizkovat cestinu a update a zkus se tam dostat prez anlickou neupravenou ... pak si kdyztak zase vsechno zapni.
|
03 lis 2010, 18:45 |
|
|
WOLFSSON
Private
|
Lidicky mam prosbu nainstaloval jsem hru verzi od skidrow pak dal patch 2 pak cestinu a nakonec crack ale kdyz ve hre spustim ten VATS hra mi resetne comp nevite co s tim???mooc pls a dik predem za odpoved
|
05 lis 2010, 09:46 |
|
|
Dur1n
Private
|
Muzete prosim nekdo hodit ten CZ patch na rapidshare.com dik predem
05 lis 2010, 15:37 |
|
|
Radapan
Private
|
ahoj mam strasny problem. kdyz zapnu hru tak se mi strasne dlouho zobrazuje main menu. skousel sem to spoustet v okne ale nepomohlo.jinak jak mam ve hre zmenit hru z okna do full screenu? predem dekuju za radu
|
07 lis 2010, 15:24 |
|
|
viiitezslav
Master Sergant
|
Radapan píše: ahoj mam strasny problem. kdyz zapnu hru tak se mi strasne dlouho zobrazuje main menu. skousel sem to spoustet v okne ale nepomohlo.jinak jak mam ve hre zmenit hru z okna do full screenu? predem dekuju za radu Strašný problém? Mně to dělá bohužel taky, ale strašnej problém by byl kdyby ti hra každých 10 minut spadla a ne tohle. BTW způsobuje to čeština.
07 lis 2010, 15:30 |
|
|
pepcik
Private
|
Nomad845 píše: čěština patch http://www.uloz.to/6395355/fallout-new-vegas-cz-patch-patch-exe MUJ UP. Hele, nic proti, ale v tom tvem uploadu je trojsky kun...
|
08 lis 2010, 09:24 |
|
|
viiitezslav
Master Sergant
|
08 lis 2010, 17:36 |
|
|
SeiConopan
Private
|
Neví někdo kde seženu klič od dveří ve vaultu 34??
|
09 lis 2010, 00:04 |
|
|
jiri_d
Private
|
Ahoj, nikde jsem to tu nenasel, tak prikladam svuj problem. Asi po 70hodinach hrani hry mi zacalo zlobit nacitani ulozenych pozic. Zacalo to nejdriv nemoznosti nacist autosave ci rychlysave. Prima ulozena pozice sla otevrit, ztratil jsem tim nejakych 10hodin, ale budiz. Po dalsich par odehranych hodinach uz mi neslo nacist nic. Tedy i prime ulozene pozice, ktere jsem si mylne delal jako jistou zalohu. Jakoby ta cca 70hodina hrani byla zakleta. Starsi ulozene pozice nacist jdou. Jestli nekoho napada co by to mohlo byt za problem, tak prosim poradte, jinak to asi nedohraji. Diky
|
10 lis 2010, 17:03 |
|
|
markm.free
Private
|
ahoj mam takovy mensi problem, kdyz instaluju tak na konci instalace kdyz zaskratnu ten directx a c++ tak to mi nejde nainstalovat. mam verzi od skidrowa. a nasledne kdyz tedy fallouta pustim tak mi jen nabehne ale ani se nedostanu k menu,proste nikam,jen uvodni obrazovka bethsedy..nevite nekdo co mam s tim delat ?
|
10 lis 2010, 20:35 |
|
|
viiitezslav
Master Sergant
|
markm.free píše: ahoj mam takovy mensi problem, kdyz instaluju tak na konci instalace kdyz zaskratnu ten directx a c++ tak to mi nejde nainstalovat. mam verzi od skidrowa. a nasledne kdyz tedy fallouta pustim tak mi jen nabehne ale ani se nedostanu k menu,proste nikam,jen uvodni obrazovka bethsedy..nevite nekdo co mam s tim delat ? zkus stáhnout a nainstalovat zvlášť
10 lis 2010, 20:56 |
|
|
markm.free
Private
|
viiitezslav píše: markm.free píše: ahoj mam takovy mensi problem, kdyz instaluju tak na konci instalace kdyz zaskratnu ten directx a c++ tak to mi nejde nainstalovat. mam verzi od skidrowa. a nasledne kdyz tedy fallouta pustim tak mi jen nabehne ale ani se nedostanu k menu,proste nikam,jen uvodni obrazovka bethsedy..nevite nekdo co mam s tim delat ? zkus stáhnout a nainstalovat zvlášť tak jsem to preinstaloval, vse jsem udelal podle : by Heckerfcb 1).Namontuj Hru do Deamon Tols. a Nainstaluj. 2).Nainstaluj Update. 3).Zkopíruj Vše ze složky CZ(a je v Češtině). 4).Použij Patch. 5).Použij Crack(tak že jeho obsah zkopíruješ do adesáře s Hrou, a dáš Kopírovat a nahradit)(Stejný postup jako u Češtiny). spustim hru a po 60 minutach cekani jsem se nedostal ani do menu...co s tim mam delat
|
11 lis 2010, 00:53 |
|
|
viiitezslav
Master Sergant
|
markm.free píše: viiitezslav píše: zkus stáhnout a nainstalovat zvlášť tak jsem to preinstaloval, vse jsem udelal podle : by Heckerfcb 1).Namontuj Hru do Deamon Tols. a Nainstaluj. 2).Nainstaluj Update. 3).Zkopíruj Vše ze složky CZ(a je v Češtině). 4).Použij Patch. 5).Použij Crack(tak že jeho obsah zkopíruješ do adesáře s Hrou, a dáš Kopírovat a nahradit)(Stejný postup jako u Češtiny). spustim hru a po 60 minutach cekani jsem se nedostal ani do menu...co s tim mam delat hraj v angličtině...
11 lis 2010, 15:35 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|