|
Právě je 07 úno 2025, 06:13
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
tommy17
Corporal
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Jeffrry píše: A byl by nakej fungujici? pls Pokud ti nefunguje ten,co je přibalen u návodu,tak ti neporadím.Jedině,že bys dělal něco špatně.Zkus to reinstal,pokud možno,nebo nahradit všechny soubory.Víc ti neporadím.
_________________ Kdo by měl jakýkoliv problém ohledně CoD4 nebo MW2,napište mi.Rád poradím nebo pokecám na skypu.
![i_m_a_g_e](http://imageupload.org/?di=012957774111)
..:=ICQ:427127248...or Skype:ales.toman1=:..
|
26 srp 2010, 21:55 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
lo_W
Corporal
|
tommy17 píše: Jeffrry píše: A byl by nakej fungujici? pls Pokud ti nefunguje ten,co je přibalen u návodu,tak ti neporadím.Jedině,že bys dělal něco špatně.Zkus to reinstal,pokud možno,nebo nahradit všechny soubory.Víc ti neporadím. nebo uz jsi to treba cracknul vicekrat....(uz si to crackle mel pokud uz jsi mel hru drive)
|
27 srp 2010, 10:54 |
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
Vše uděláno podle návodu a stejně to nefachá...je možné že je špatnej crack?
|
27 srp 2010, 16:47 |
|
Gixicek
Private 1 st class
|
Netuší někdo kdy přibližně vyjde patch 37b? Zoufale potřebujuju fixed recording
_________________ Skype: gixik09michael (= skype jméno) - v případě reuploadu / problému napište
|
27 srp 2010, 19:29 |
|
X1jirka
Warrant
|
Sakra,na jakým cracku to jedete???,ten z toho návodu nefunguje...
|
28 srp 2010, 09:45 |
|
Gixicek
Private 1 st class
|
X1jirka píše: Sakra,na jakým cracku to jedete???,ten z toho návodu nefunguje... ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Já mám Skidrow
_________________ Skype: gixik09michael (= skype jméno) - v případě reuploadu / problému napište
|
28 srp 2010, 15:13 |
|
lo_W
Corporal
|
Gixicek píše: X1jirka píše: Sakra,na jakým cracku to jedete???,ten z toho návodu nefunguje... ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Já mám Skidrow já už to měl cracklí protože jsem si stáhnul pre-final z alteriw..... ma to asi 6,5 gb ale je to jen MP a zadny SP takze to zabira mnohem min....
|
28 srp 2010, 15:22 |
|
Gixicek
Private 1 st class
|
krakenuss píše: diky za ten patch, MP funguje ale kdyz vybiram hru tak tam neni team deathmatch, máte to tak taky nebo jesm nekde udelal chybu? To bude tvoje chyba - http://holymord.cz/Galerie/galerie/Find%20Game.JPG - napiš mi jakou máš verzi AlterIW, máš to napsaný dole vpravo když spustíš hru. Všechno.
|
28 srp 2010, 15:35 |
|
X1jirka
Warrant
|
A můžete sem někdo hodit odkaz na ten fungující crack,který používáte vy?
|
28 srp 2010, 17:56 |
|
lo_W
Corporal
|
X1jirka píše: A můžete sem někdo hodit odkaz na ten fungující crack,který používáte vy? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) tobe to nejde?
|
28 srp 2010, 21:39 |
|
X1jirka
Warrant
|
lo_W píše: X1jirka píše: A můžete sem někdo hodit odkaz na ten fungující crack,který používáte vy? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) tobe to nejde? Ne,skáče mi tam akorát ping nahoru... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) a dělal jsem to podle návodu,vše...crack zkopíroval..ale je zajímavý že mi to vždycky napíše něco o banu,ale to mi psalo i před tím a šlo to...tak nevím,cheater nejsem..
|
28 srp 2010, 21:54 |
|
lo_W
Corporal
|
X1jirka píše: lo_W píše: X1jirka píše: A můžete sem někdo hodit odkaz na ten fungující crack,který používáte vy? ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) tobe to nejde? Ne,skáče mi tam akorát ping nahoru... ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) a dělal jsem to podle návodu,vše...crack zkopíroval..ale je zajímavý že mi to vždycky napíše něco o banu,ale to mi psalo i před tím a šlo to...tak nevím,cheater nejsem.. ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) skus stahnout tohle a pak uploadnout atd... ale to najdes na http://alteriw.net/viewtopic.php?f=3&t=24 ..... vlastne je tam i navod... http://thepiratebay.org/torrent/5579524/Modern_Warfare_2_AlterIWNet_Pre-Final_(Full_Client__Steamless)
|
28 srp 2010, 22:25 |
|
ojn
Private
|
Warfarýn píše: ![Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP](http://img64.imageshack.us/img64/1097/utonejede.jpg) co to znamená,že už je novej patch???pořád to něco chce udělat a ono nic pořád tohle a nic jj už mi to štve nwm co to je...
|
28 srp 2010, 22:49 |
|
miror
Private 1 st class
|
Warfarýn píše: ![Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP](http://img64.imageshack.us/img64/1097/utonejede.jpg) co to znamená,že už je novej patch???pořád to něco chce udělat a ono nic pořád tohle a nic Mne to uz zase ide skus to zapnut
|
28 srp 2010, 22:54 |
|
Zontt
Private
|
Ahoj, když chci hrát, tak mi tam skáče tohle okno, pořád se zapíná a vypíná. Včera to šlo, nějaké tipy? Nebo by mohl někdo upladnout ten soubor? Dík ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
|
29 srp 2010, 10:46 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|