fastshare
Zobrazit téma - The sims 3 HELP
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 11 úno 2025, 23:10

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
 The sims 3 HELP 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek The sims 3 HELP

U jedné kolonky k návodu na instalaci se píše "Spusti hru a ujisti ze se hra nedostane online pres firewall" jak to mám zjistit (ujistit se) DIK.

18 kvě 2009, 20:05
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: The sims 3 HELP

Už jsem stáhnul dvakrát, pokaždý jiný soubory, z czsharu a vždy my to hlasí chybu part1. Měl jste taky někdo takový problém? DÍKY

19 kvě 2009, 07:57
Private
Private

zoomprojekt píše:
Teron.OK píše:
U jedné kolonky k návodu na instalaci se píše "Spusti hru a ujisti ze se hra nedostane online pres firewall" jak to mám zjistit (ujistit se) DIK.

pokud mas firewall zapnuty a pouzivas klasicky od windows tak to staci akorat nepovolovat v momente kdy se bude snazit pripojit jinak nastaveni firewallu je v sitovem pripojeni kliknes pravym na to ktery je na net das vlastnosti a tam si to nekde najdes bohuzel jedu ted na skolnim pc takze ti to nereknu presne kde to je

stanley126 píše:
Už jsem stáhnul dvakrát, pokaždý jiný soubory, z czsharu a vždy my to hlasí chybu part1. Měl jste taky někdo takový problém? DÍKY

stejny problem jsem mel jenze v momente kdy jsem zacinal s pc a bylo to protoze jsem tahal knihovny a pri tom jsem chodil na net pres mozilu nebo ie to je jedno stahni si to znova ale kdyz budes tahat nejaky knihovny tak je natahej vic jak po trech a nechod pri tom na net pokud problem pretrva je to spatne zabaleny radsi napis presne tu hlasku co ti to hazi a meuzem vyloucit ze problem neni na tve strane

dik

19 kvě 2009, 16:45
Private 1 st class
Private 1 st class

Teron.OK píše:
zoomprojekt píše:
Teron.OK píše:

pokud mas firewall zapnuty a pouzivas klasicky od windows tak to staci akorat nepovolovat v momente kdy se bude snazit pripojit jinak nastaveni firewallu je v sitovem pripojeni kliknes pravym na to ktery je na net das vlastnosti a tam si to nekde najdes bohuzel jedu ted na skolnim pc takze ti to nereknu presne kde to je

stanley126 píše:

stejny problem jsem mel jenze v momente kdy jsem zacinal s pc a bylo to protoze jsem tahal knihovny a pri tom jsem chodil na net pres mozilu nebo ie to je jedno stahni si to znova ale kdyz budes tahat nejaky knihovny tak je natahej vic jak po trech a nechod pri tom na net pokud problem pretrva je to spatne zabaleny radsi napis presne tu hlasku co ti to hazi a meuzem vyloucit ze problem neni na tve strane

dik[/quot
také díky

19 kvě 2009, 21:44
Private
Private

prosim o radu, když se pokoušim otevřít image Sims 3 v Alckoholu nebo Daemonu, vždycky na mě vyskočí hláška: V aplikaci Setup.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. Nevítě někdo co s tim? Už sem z toho zoufalá :( Jinak mam win Xp, a všechny minimální požadavky na hru splňuju, tak fakt nevim v čem je zas problém... za jakoukoliv radu předem děkuju

20 kvě 2009, 14:04
Private
Private

s tím firewallem by mě to taky zajímalo...a co když to neudělám??

20 kvě 2009, 17:29
Private
Private

zoomprojekt píše:
goffy1985 píše:
s tím firewallem by mě to taky zajímalo...a co když to neudělám??

jo tak to fakt netusim hru jsem netahal takze nevim proc se nesmi pripojit asi kvuli nejaky ochrane jako to bylo u gta 4

tak já jsem to neblokoval a nic se neděje...fakčí...

20 kvě 2009, 20:05
Private
Private

Já jsem taky nic neblokoval a vpohodě hraju

320GB
RAM:2GB
Nabízím pozvánky na Lockerz.com-Piště SZ
i_m_a_g_e

23 kvě 2009, 12:42
Private
Private

Mám problém. Stáhla jsem si Sims 3 a při spouštění mi to hlásí ať zadám ňákej licenční kód kterej má bejt na obalu nebo na cd nebo ho mám dostat emailem (ne cd key to neni hru mám už nainstalovanou)
Re: The sims 3 HELP
Re: The sims 3 HELP

25 kvě 2009, 21:23
Private
Private

Tak přesně tenhle problém mám taky.

26 kvě 2009, 15:53
Private 2 nd class
Private 2 nd class

abych zbytečně nezakládal téma..neví někdo kde koupit kytaru?

26 kvě 2009, 16:25
Private
Private

phoenix01 píše:
abych zbytečně nezakládal téma..neví někdo kde koupit kytaru?

dáš zábava a tam to najdes

26 kvě 2009, 16:51
Private
Private

Lady.Delish píše:
prosim o radu, když se pokoušim otevřít image Sims 3 v Alckoholu nebo Daemonu, vždycky na mě vyskočí hláška: V aplikaci Setup.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. Nevítě někdo co s tim? Už sem z toho zoufalá :( Jinak mam win Xp, a všechny minimální požadavky na hru splňuju, tak fakt nevim v čem je zas problém... za jakoukoliv radu předem děkuju

zkus power ISO

26 kvě 2009, 16:52
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 84 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]