Autor |
Zpráva |
Teron.OK
Private
|
The sims 3 HELP
U jedné kolonky k návodu na instalaci se píše "Spusti hru a ujisti ze se hra nedostane online pres firewall" jak to mám zjistit (ujistit se) DIK.
|
18 kvě 2009, 20:05 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
stanley126
Private 1 st class
|
Re: The sims 3 HELP
Už jsem stáhnul dvakrát, pokaždý jiný soubory, z czsharu a vždy my to hlasí chybu part1. Měl jste taky někdo takový problém? DÍKY
|
19 kvě 2009, 07:57 |
|
Teron.OK
Private
|
zoomprojekt píše: Teron.OK píše: U jedné kolonky k návodu na instalaci se píše "Spusti hru a ujisti ze se hra nedostane online pres firewall" jak to mám zjistit (ujistit se) DIK. pokud mas firewall zapnuty a pouzivas klasicky od windows tak to staci akorat nepovolovat v momente kdy se bude snazit pripojit jinak nastaveni firewallu je v sitovem pripojeni kliknes pravym na to ktery je na net das vlastnosti a tam si to nekde najdes bohuzel jedu ted na skolnim pc takze ti to nereknu presne kde to je stanley126 píše: Už jsem stáhnul dvakrát, pokaždý jiný soubory, z czsharu a vždy my to hlasí chybu part1. Měl jste taky někdo takový problém? DÍKY stejny problem jsem mel jenze v momente kdy jsem zacinal s pc a bylo to protoze jsem tahal knihovny a pri tom jsem chodil na net pres mozilu nebo ie to je jedno stahni si to znova ale kdyz budes tahat nejaky knihovny tak je natahej vic jak po trech a nechod pri tom na net pokud problem pretrva je to spatne zabaleny radsi napis presne tu hlasku co ti to hazi a meuzem vyloucit ze problem neni na tve strane dik
|
19 kvě 2009, 16:45 |
|
stanley126
Private 1 st class
|
Teron.OK píše: zoomprojekt píše: Teron.OK píše: U jedné kolonky k návodu na instalaci se píše "Spusti hru a ujisti ze se hra nedostane online pres firewall" jak to mám zjistit (ujistit se) DIK. pokud mas firewall zapnuty a pouzivas klasicky od windows tak to staci akorat nepovolovat v momente kdy se bude snazit pripojit jinak nastaveni firewallu je v sitovem pripojeni kliknes pravym na to ktery je na net das vlastnosti a tam si to nekde najdes bohuzel jedu ted na skolnim pc takze ti to nereknu presne kde to je stanley126 píše: Už jsem stáhnul dvakrát, pokaždý jiný soubory, z czsharu a vždy my to hlasí chybu part1. Měl jste taky někdo takový problém? DÍKY stejny problem jsem mel jenze v momente kdy jsem zacinal s pc a bylo to protoze jsem tahal knihovny a pri tom jsem chodil na net pres mozilu nebo ie to je jedno stahni si to znova ale kdyz budes tahat nejaky knihovny tak je natahej vic jak po trech a nechod pri tom na net pokud problem pretrva je to spatne zabaleny radsi napis presne tu hlasku co ti to hazi a meuzem vyloucit ze problem neni na tve strane dik[/quot také díky
|
19 kvě 2009, 21:44 |
|
Lady.Delish
Private
|
prosim o radu, když se pokoušim otevřít image Sims 3 v Alckoholu nebo Daemonu, vždycky na mě vyskočí hláška: V aplikaci Setup.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. Nevítě někdo co s tim? Už sem z toho zoufalá ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Jinak mam win Xp, a všechny minimální požadavky na hru splňuju, tak fakt nevim v čem je zas problém... za jakoukoliv radu předem děkuju
|
20 kvě 2009, 14:04 |
|
goffy1985
Private
|
s tím firewallem by mě to taky zajímalo...a co když to neudělám??
20 kvě 2009, 17:29 |
|
goffy1985
Private
|
zoomprojekt píše: goffy1985 píše: s tím firewallem by mě to taky zajímalo...a co když to neudělám?? jo tak to fakt netusim hru jsem netahal takze nevim proc se nesmi pripojit asi kvuli nejaky ochrane jako to bylo u gta 4 tak já jsem to neblokoval a nic se neděje...fakčí...
20 kvě 2009, 20:05 |
|
Knight.Paja
Private
|
Já jsem taky nic neblokoval a vpohodě hraju
_________________ Win XP SP3 Intel Core 2 duo E4500 2.20 GHz NX8600GT 256mb 320GB RAM:2GB Nabízím pozvánky na Lockerz.com-Piště SZ
|
23 kvě 2009, 12:42 |
|
expy
Private
|
Mám problém. Stáhla jsem si Sims 3 a při spouštění mi to hlásí ať zadám ňákej licenční kód kterej má bejt na obalu nebo na cd nebo ho mám dostat emailem (ne cd key to neni hru mám už nainstalovanou) ![Re: The sims 3 HELP](http://i419.photobucket.com/albums/pp274/expitch/Beznzvu.jpg)
25 kvě 2009, 21:23 |
|
Necrose
Private
|
Tak přesně tenhle problém mám taky.
|
26 kvě 2009, 15:53 |
|
phoenix01
Private 2 nd class
|
abych zbytečně nezakládal téma..neví někdo kde koupit kytaru?
|
26 kvě 2009, 16:25 |
|
Teron.OK
Private
|
phoenix01 píše: abych zbytečně nezakládal téma..neví někdo kde koupit kytaru? dáš zábava a tam to najdes
|
26 kvě 2009, 16:51 |
|
Teron.OK
Private
|
Lady.Delish píše: prosim o radu, když se pokoušim otevřít image Sims 3 v Alckoholu nebo Daemonu, vždycky na mě vyskočí hláška: V aplikaci Setup.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže. Nevítě někdo co s tim? Už sem z toho zoufalá ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) Jinak mam win Xp, a všechny minimální požadavky na hru splňuju, tak fakt nevim v čem je zas problém... za jakoukoliv radu předem děkuju zkus power ISO
|
26 kvě 2009, 16:52 |
|
|