Autor |
Zpráva |
z0d
Private
|
Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem+mod bios
ANO !!! funguje ! - děkuji ...pokud to už bylo uvedeno někde předtím,tak se omlouvám :-)
|
11 led 2011, 17:44 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
ajvensisko
Private
|
sory ak opakujem otazku ale nejak som nepostrehol - ak napalim novy bios na ten modifikovany to slic tam ostane ?
|
11 led 2011, 19:04 |
|
mejbls
Captain
Registrován: 30 pro 2008, 21:05 Příspěvky: 282 Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
|
Opakování je matka moudrosti ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ani já jsem nevečeřel to hnědé šalamounovo Tak slic je v biosu není nikde jinde, jen v biosu (pokud není použit loader) při reflashi (přehrání) biosu jsou v podstatě dvě možnosti, nový bios bude v budoucnu slic obsahovat stejně jako teď bežně obsahuje verzi 2.0 potřebnou k aktivaci visty. Nebo ne, vždy bude někdo kdo se bude modifikací biosu zaobírat tak není problém ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Je pravděpodobné že všechny produkty které mají podporu pro win7, budou slic v novém biosu obsahovat. U produktů kde ta podpora není již teď, bych takový luxus nečekal ani v budoucnu.
_________________ com-r
|
11 led 2011, 21:28 |
|
mejbls
Captain
|
z0d píše: ANO !!! funguje ! - děkuji ...pokud to už bylo uvedeno někde předtím,tak se omlouvám :-) Předpokládám že stačilo odemknout bios, ale raději se ptám
_________________ com-r
|
11 led 2011, 21:30 |
|
z0d
Private
|
mejbls píše: z0d píše: ANO !!! funguje ! - děkuji ...pokud to už bylo uvedeno někde předtím,tak se omlouvám :-) Předpokládám že stačilo odemknout bios, ale raději se ptám ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ano - stačilo odemčení BIOSu,tak jak jsi mi poslal ten návod .... fungovalo to i bez re-flashe BIOSu .... i Win se okamžitě "aktivovali" ... DÍKY !!!
|
11 led 2011, 22:23 |
|
ajvensisko
Private
|
mejbls píše: Opakování je matka moudrosti ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ani já jsem nevečeřel to hnědé šalamounovo Tak slic je v biosu není nikde jinde, jen v biosu (pokud není použit loader) při reflashi (přehrání) biosu jsou v podstatě dvě možnosti, nový bios bude v budoucnu slic obsahovat stejně jako teď bežně obsahuje verzi 2.0 potřebnou k aktivaci visty. Nebo ne, vždy bude někdo kdo se bude modifikací biosu zaobírat tak není problém ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Je pravděpodobné že všechny produkty které mají podporu pro win7, budou slic v novém biosu obsahovat. U produktů kde ta podpora není již teď, bych takový luxus nečekal ani v budoucnu. tak este jedna otazocka Povedzme ze mam od teba modnuty bios nainstalovany a aktivovany WIN 7 a teraz updatnem bios co sa stane ak novy bios bude mat uz tiez slic ? bude treba reaktivovat WIN ? a ak novy bios nebude mat stale slic stanu sa WIN nelegalnymi ?
|
12 led 2011, 08:08 |
|
mejbls
Captain
|
V případě že nový bios bude obsahovat slic neděje se nic tzn. aktivace bude stále platná v systému je certifikát který se váže k slicu a klíč tak vše běží dál V případě že nový bios neobsahuje slic bude dole oblíbená hláška o nelegálnosti i když v systému je stále certifikát a klíč (řešení sehnat bios upravený nebo reflash na starší) pak poběží aktivace znovu.
_________________ com-r
|
12 led 2011, 08:17 |
|
petersen1
Private
|
Zdravím mejblsi, chtěl jsem požádat o modnutí ještě jednoho biosu na desku ASUS P5Q Turbo Pro Bios zde: http://www.uloz.to/7367171/p5q-pro-asus-turbo-0602-zip Moje původní Gigabyte odešla do věčných lovišť.. Předem díky moc
|
12 led 2011, 12:25 |
|
mejbls
Captain
|
zeptám se odešla pro vlstní hrátky s deskou nebo byl na vině bios ![password :--:](./images/smilies/tlacitka/passwordmv4.png) com-r flashuj z dosu
_________________ com-r
|
12 led 2011, 16:07 |
|
kizkiz
Private
|
Mám takový dotaz. Vše jsem udělal dle návodu až po odebrání klíče produktu. Od minulého týdne se mi začíná objevovat že OS systém není košer. Po otevření ( Ovládací panely/Systém a zabezpečení/Systém ) hláška zmizí.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil kizkiz dne 13 led 2011, 14:46, celkově upraveno 2
|
12 led 2011, 17:29 |
|
petersen1
Private
|
mejbls píše: zeptám se odešla pro vlstní hrátky s deskou nebo byl na vině bios ![password :--:](./images/smilies/tlacitka/passwordmv4.png) com-r flashuj z dosu Díky moc za mod, ne, ten předchozí byl naprosto v pořádku, ale mě posledla pýcha a přepískl jsem taktování, ta Gigabytka měla odjaktěživa problémy z chlazením. No, sehnal jsem na e-bay tenhle asus, protože mám tím pádem všechen zbytek na socket 775. Q9550 to přežil - chlazený Noctuou. Ještě jednou dík.
|
12 led 2011, 18:12 |
|
mejbls
Captain
|
To: kizkiz problém bude v čísle změna produkt key by měla řešit problém
_________________ com-r
|
13 led 2011, 09:00 |
|
ajvensisko
Private
|
mejbls píše: To: kizkiz problém bude v čísle změna produkt key by měla řešit problém vcera sa objavila zas nejaka kontrolna bezpecnostna aktualizacia este som ju neinstaloval - nerobi nejake problemy ?
|
13 led 2011, 16:57 |
|
mejbls
Captain
|
mam nainstalované všechny poslední aktualizace i spolu s trapnou KB971033 což byla prvotina na kontrolu pravosti s možností update po cca 90ti dnech a nemám sebemenší problém že by instalace nefungovala nebo byl systém nějak vyhodnocen jako ne zcela legální kopie doložím screen
_________________ com-r
|
13 led 2011, 17:19 |
|
petersen1
Private
|
Můžu potvrdit, po výměně desky jde opět vše korektně i po všech včerejších makrozoftích updatech. Jenom mě ještě zlobí bootování, stane se že nenaběhne, ale to myslím je problém asusácké desky, nastavil jsem první HD a uvidíme, gygabytce to bylo jedno. Mejblsovo řešení je podle mne nejlepší, znova skládám poklonu.
|
13 led 2011, 19:10 |
|
|