|
Právě je 07 úno 2025, 01:53
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům. 6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
Heris
Private
|
Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem+mod bios
Ahoj mejblsi, mohl bych také požádat o modnutí biosu pro desku Asus X58L Series Notebook Odkaz na BIOS: http://www.uloz.to/7401823/x58l203as-zip Díky moc
|
14 led 2011, 21:42 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
goldcarboneum
Private
|
Ahoj mejbls, mohl bych poprosit o upravený bios na desku ASUS A7N8X-X, socket A, BIOS Rev 1010. Předem dík.
|
14 led 2011, 23:20 |
|
petersen1
Private
|
Čau mejblsi, mám trochu problém, na desce od Asusu jsem postupoval takto: ještě před zavedením win (disk jsem měl formátovaný) jsem udělal flash biosu přes EZ - z biosu. Instalace proběhla v pořádku, slic dle slic toolkitu je 2.1. Celé se to ale chová divně, systém nabíhá dlouho, a někdy win nenaběhnou, objeví se modrá obrazovka a znovu POST - pak hláška spustit win s opravou nebo normálně. Myslel jsem, že je to nastavením biosu, ale ať se v tom hrabu jak chci, je to stejné. Deska nebyla nová, koupě z e-bay. Co jsem podělal, sákra. Předem díka za radu, jedná se o ASUS P5Q pro turbo. Zkoušel jsem znova flash biosu - tentokrát z DOS, udělal jse reinstal s formátem disku - a furt totéž.
|
16 led 2011, 00:18 |
|
Reshat
Private
|
To tu nikdo nema funkcni odkazy na w7 ultimate 32-bit? jen finalni verzi, zadne samoaktivacni, RC a RTM verze nechci. Diky.
|
16 led 2011, 03:44 |
|
ajvensisko
Private
|
Reshat píše: To tu nikdo nema funkcni odkazy na w7 ultimate 32-bit? jen finalni verzi, zadne samoaktivacni, RC a RTM verze nechci. Diky. lol
|
16 led 2011, 15:49 |
|
mejbls
Captain
Registrován: 30 pro 2008, 21:05 Příspěvky: 282 Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
|
Reshat píše: To tu nikdo nema funkcni odkazy na w7 ultimate 32-bit? jen finalni verzi, zadne samoaktivacni, RC a RTM verze nechci. Diky. asi tě zklamu nevím co přesně chceš bo originál CZ WIN7 po nainstalování obsahuje stále info o RTM ![Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem+mod bios](http://www.imgshare.tym.sk/images/fq8mzpl489phjfn07b77_thumb.jpg) úprava isa tě nijak neomezuje není prošpikováno loaderem nebo jinou formou aktivátoru tak neinstaluješ nic navíc oproti klasické instalaci . Je spousta lidí kterým to již takto funguje delší dobu a jsou s touto verzí systému spokojeni . Aktivace se váže na bios to znamená není li v biosu slic proběhne jen instalace nic víc stejně jako v případě toho co tak vehementně sháníš. Tedy nedotčeného isa .
_________________ com-r
|
17 led 2011, 10:45 |
|
deputy
Private
|
Ahoj, rad bych pozadal o upraveny bios pro mainboard Asrock ALiveNF6G-VSTA. Děkuji
|
17 led 2011, 12:05 |
|
quicker
Private
|
Ahoj mejblsi, rád bych taky požádal o modifikaci biosu. Mám desku bez slic 2.1. Deska: Gigabyte GA-EP43-UD3L rev.1.1 Verze BIOSu: F5, 13.8.2009 Díííky
|
17 led 2011, 23:07 |
|
mejbls
Captain
|
petersen1 píše: Čau mejblsi, mám trochu problém, na desce od Asusu jsem postupoval takto: ještě před zavedením win (disk jsem měl formátovaný) jsem udělal flash biosu přes EZ - z biosu. Instalace proběhla v pořádku, slic dle slic toolkitu je 2.1. Celé se to ale chová divně, systém nabíhá dlouho, a někdy win nenaběhnou, objeví se modrá obrazovka a znovu POST - pak hláška spustit win s opravou nebo normálně. Myslel jsem, že je to nastavením biosu, ale ať se v tom hrabu jak chci, je to stejné. Deska nebyla nová, koupě z e-bay. Co jsem podělal, sákra. Předem díka za radu, jedná se o ASUS P5Q pro turbo. Zkoušel jsem znova flash biosu - tentokrát z DOS, udělal jse reinstal s formátem disku - a furt totéž. Těžko říct (mohl jsem provést špatnou modifikaci) ale to by deska exla hned proveď reflash na originál bios nikterak upravený sice přijdeš o slic ale alespoň se zjistí zda se deska chová stejně i u originál biosu.
_________________ com-r
|
18 led 2011, 08:14 |
|
quicker
Private
|
quicker píše: Ahoj mejblsi, rád bych taky požádal o modifikaci biosu. Mám desku bez slic 2.1.
Deska: Gigabyte GA-EP43-UD3L rev.1.1 Verze BIOSu: F5, 13.8.2009 Díííky ještě přidávám link na bios a na vypis z rw: http://download.gigabyte.eu/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-ep43-ud3l_f5.exe http://www.uloz.to/7456419/acpitbls-rw
|
18 led 2011, 08:16 |
|
mejbls
Captain
|
Heris píše: Ahoj mejblsi, mohl bych také požádat o modnutí biosu pro desku Asus X58L Series Notebook Odkaz na BIOS: http://www.uloz.to/7401823/x58l203as-zip Díky moc flashuj z biosu
_________________ com-r
|
18 led 2011, 08:20 |
|
mejbls
Captain
|
goldcarboneum píše: Ahoj mejbls, mohl bych poprosit o upravený bios na desku ASUS A7N8X-X, socket A, BIOS Rev 1010. Předem dík. ![password :--:](./images/smilies/tlacitka/passwordmv4.png) com-r
_________________ com-r
|
18 led 2011, 08:29 |
|
mejbls
Captain
|
deputy píše: Ahoj, rad bych pozadal o upraveny bios pro mainboard Asrock ALiveNF6G-VSTA. Děkuji orig bios + návod moded bios ![password :--:](./images/smilies/tlacitka/passwordmv4.png) com-r
_________________ com-r
|
18 led 2011, 08:41 |
|
mejbls
Captain
|
quicker píše: quicker píše: Ahoj mejblsi, rád bych taky požádal o modifikaci biosu. Mám desku bez slic 2.1.
Deska: Gigabyte GA-EP43-UD3L rev.1.1 Verze BIOSu: F5, 13.8.2009 Díííky ještě přidávám link na bios a na vypis z rw: http://download.gigabyte.eu/FileList/BIOS/motherboard_bios_ga-ep43-ud3l_f5.exe http://www.uloz.to/7456419/acpitbls-rw ![password :--:](./images/smilies/tlacitka/passwordmv4.png) com-r
_________________ com-r
|
18 led 2011, 08:51 |
|
petersen1
Private
|
mejbls píše: petersen1 píše: Čau mejblsi, mám trochu problém, na desce od Asusu jsem postupoval takto: ještě před zavedením win (disk jsem měl formátovaný) jsem udělal flash biosu přes EZ - z biosu. Instalace proběhla v pořádku, slic dle slic toolkitu je 2.1. Celé se to ale chová divně, systém nabíhá dlouho, a někdy win nenaběhnou, objeví se modrá obrazovka a znovu POST - pak hláška spustit win s opravou nebo normálně. Myslel jsem, že je to nastavením biosu, ale ať se v tom hrabu jak chci, je to stejné. Deska nebyla nová, koupě z e-bay. Co jsem podělal, sákra. Předem díka za radu, jedná se o ASUS P5Q pro turbo. Zkoušel jsem znova flash biosu - tentokrát z DOS, udělal jse reinstal s formátem disku - a furt totéž. Těžko říct (mohl jsem provést špatnou modifikaci) ale to by deska exla hned proveď reflash na originál bios nikterak upravený sice přijdeš o slic ale alespoň se zjistí zda se deska chová stejně i u originál biosu. Díky, zkusím. To mě asi čeká nějaká hláška o nelegálnosti vidlí, ne? Mám pak čas udělat reflash na slic? Nerad bych se hned zbavoval tvé práce, notabene že to taky může být nějaká hardwerová záležitost. Šel jsem na ASUS podporu do diskuse o téhle desce, a někdo tam popisuje podobný problém, nenabootoval při přehození na AHCI, tam to řešili snad nedostatečným napájením, no tím tě nebudu otravovat, spíš jestli to můžu bez problému vrátit na slic.
|
18 led 2011, 13:57 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|