|
Právě je 05 úno 2025, 23:56
|
Pravidla fóra
1. Dodržujte zde základní PRAVIDLA Warcenteru. 2. Při vkládání tématu se přesvědčte že neexistuje tlačítkem HLEDAT. 3. Do sekce patří OS + záplaty a updaty ap.; Office + záplaty a updaty ap.; popř. obdoby Office. 4. Nic nekomentujte, jakékoli nesrovnalosti hlaste moderátorům. 6. ZÁKAZ cizojazyčných popisů. 7. ZÁKAZ vkládání příspěvků bez popisu.
Autor |
Zpráva |
damian_cz
Private
|
Re: Windows 7 samoaktivační iso 32bit oem - 64bit oem
mejbls píše: Po upravení biosu tak aby obsahoval slic 2.1 (na 99% má v sobě slic 2.0) ANO . ANO upravený bios = Automatická Aktivace. ANO systém bude legální (čistý bez loaderu). A ANO se vším. Aktualizace fungují ,aktivace je ověřená a splňuje vše co Ms vyžaduje při tomto typu aktivace. Můžu potvrdit, od instalace systému jedou aktualizace naprosto v pohodě, stejně jako ověření pravosti nutné k instalaci Mikrošrotího softwaru. Prostě geniálně zpracovaná verze fungující bez nejmenších problémů stejně jako originál. Být takových jako mejbls dostatek, asi by to Mikrošrot mohl rovnou zabalit...
|
07 zář 2010, 00:36 |
|
|
mejbls
Captain
Registrován: 30 pro 2008, 21:05 Příspěvky: 282 Bydliště: Mobilheim jdu s dobou
|
Někdo mě žádal o ůpravu tohoto biosu na desku MSI 870A-G54 Bios Type: AMI bios byl upraven a přesto nevykazoval přítomnost slicu tato chyba byla prolomena kolegy z Ruska bios je modifikován uživatel který žádal o mod pls ať se ozve ten bios je zde soudruzi ho mají tuna
_________________ com-r
Naposledy upravil mejbls dne 09 zář 2010, 08:53, celkově upraveno 1
|
08 zář 2010, 12:22 |
|
|
Edmond123
Private
|
prosim te mejbls co teda vsechno potrebujes abys mi zmenil ten bios ???
|
08 zář 2010, 17:15 |
|
|
mejbls
Captain
|
Název Základní desky bios jeho číslo (označení verze) Nejlepší varianta je když si bios najdeš sám stahneš a někam uložíš v případě Phoenix biosu je potřeba RWtabulka získáš programem RWsetup.exe v theardu je popis co s progem i program ulož ACPItbls.rw tento soubor potřebuji také. v případě že nevíš kde bios najít tak alespon přesné označení základní desky popř NtB plus nějaká ty číska co jsou na štítku sn. pn. a tak
_________________ com-r
|
08 zář 2010, 18:25 |
|
|
Edmond123
Private
|
|
08 zář 2010, 23:52 |
|
|
damian_cz
Private
|
Ahoj....můžu poprosit o úpravu ještě jednoho BIOSu? Notebook chodí skvěle, ale pevný komp mi začal dávat najevo že loader v něm použitý jaksi selhal.... Odkazy na BIOS a rw tabulky posílám v SZ. Díky moc.
|
09 zář 2010, 18:18 |
|
|
pina2
Private
|
Velká pochvala a dík Mejblsovi. Skutečně vše funguje, jak píše ve svých příspěvcích (ze začátku jsem byl taky skeptický, ale přesvedčil jsem se ...). Výborná práce a hlavně suprově rychlá reakce na zaslaný BIOS + info o desce. Klobouk dolů a ještě jednou díky :-)
|
10 zář 2010, 12:56 |
|
|
basildon
Private
|
Zdravím, mám dotaz, mám notebook ASUS G2K a v něm originál Visty a samozřejmě slick 2.0, pokud bych ti poslal svůj BIOS a ty mi ho upravil na SLICK 2.1 pojedou mi ještě ty Visty nějakou dobu než se pustím do přeinstalování na tvé W7? BIOS mám AMI takže k upravení asi nebudeš potřebovat RW otisk, pokud se nepletu, stačí jen můj originální BIOS?
|
10 zář 2010, 19:01 |
|
|
mejbls
Captain
|
K biosu a potažmo tabulce ACPItbls.rw výcuc z aplikace RWsetup ano na AMI,AWARD bios není potřeba Ke slicu a otázce vist... NtB nebo PC bylo zakoupeno s OEM systémem vista bylo tedy před aktivováno nebo rovnou aktivováno a to úplně stejnou cestou jako win 7 tedy slic 2.0 certifikát a klíč. Klíč na štítku se může lišit od klíče v systému. (není pravidlem) Po update biosu a získání slic-u 2.1 Aktivace vist nikterak neutrpí slic 2.1 je zpětně kompatibilní se slic-em 2.0 Tzn . pokud si ty sám nesmažeš certifikát z disku C: zůstane i po flashnutí biosu vista aktivní na zálohu klíče a certifikátu z visty lze využít aplikaci slictool kit o5 karta advanced a položka backup ... co ty víš kdy se ti bude hodit myslím že přechod z win7 zpět na vistu nehrozí ale...................
_________________ com-r
|
10 zář 2010, 21:48 |
|
|
basildon
Private
|
Zaktualizoval jsem BIOS tvým upraveným BIOSem se SLIC 2.1, nyní už ukazuje, že je obsažena verze SLIC 2.1, ale ve Vistách se mi zobrazuje 3 dny do aktivace OS Vista a to jsem měl originál Visty, takže ten SLIC 2.0 a 2.1 je asi rozdíl a asi nebude zpětně kompatibilní! Takže zítra zkusím nahodit W7, pak je aktivuju přes příkazový řádek a uvidíme! Jinak díky za rychle upravený BIOS a spolupráci. EDIT: Tak jsem použil příkazový řádek a certifikát pro ASUS a voalá, Visty opět aktivovány i na SLIC 2.1!
|
11 zář 2010, 01:50 |
|
|
mejbls
Captain
|
basildon píše: Zaktualizoval jsem BIOS tvým upraveným BIOSem se SLIC 2.1, nyní už ukazuje, že je obsažena verze SLIC 2.1, ale ve Vistách se mi zobrazuje 3 dny do aktivace OS Vista a to jsem měl originál Visty, takže ten SLIC 2.0 a 2.1 je asi rozdíl a asi nebude zpětně kompatibilní! Takže zítra zkusím nahodit W7, pak je aktivuju přes příkazový řádek a uvidíme! Jinak díky za rychle upravený BIOS a spolupráci. EDIT: Tak jsem použil příkazový řádek a certifikát pro ASUS a voalá, Visty opět aktivovány i na SLIC 2.1! Ano Občas se stane že to systém vyhodnotí blbě,neměl by protože v některých biosech už je slic2.1 normálně formou update k dispozici tak by si to měl správně přechroupat sám Na drohou stranu Pochvala že tě napadlo jen přeinstalovat certifikát a nepouštěl jsi se do žádného Hardcoru . On v systémul zůstal s tím se nijak nehnulo prakticky zabere i slmgr -rearm
_________________ com-r
|
11 zář 2010, 07:49 |
|
|
Maddlis
Private
|
zdravim lidi, prosim vás asi jsem de*ent, ale teď si nevim rady jak dál...Nainstaloval jsem si systém (Win 7 Ultimate) z toho modlého ISA a teď jsem se nějak zaseknul, protože se mi ta aktivace sama nespustila a pro ten ruční postup mi chybí ta digitální licence. Četl jsem celej thread, ale buď jsem de*il já, nebo tam už o tomhle nic dál neni. Tak prosim o pomoc, díkes :-)
|
11 zář 2010, 09:34 |
|
|
mejbls
Captain
|
Maddlis píše: zdravim lidi, prosim vás asi jsem de*ent, ale teď si nevim rady jak dál...Nainstaloval jsem si systém (Win 7 Ultimate) z toho modlého ISA a teď jsem se nějak zaseknul, protože se mi ta aktivace sama nespustila a pro ten ruční postup mi chybí ta digitální licence. Četl jsem celej thread, ale buď jsem de*il já, nebo tam už o tomhle nic dál neni. Tak prosim o pomoc, díkes :-) v pravidlech je že se nemáme osočovat titul si tedy vyber sám :-) certifikát = digitální licence je obsahem isa v složce OEM viz screeny které jsou v theardu... to že ti neproběhla automatická aktivace svědčí o tom že máš v biosu slic 2.0 proveď kontrolu aplikací slictool kit to že zadáš certifikát ručně a klíč ručně v tvém případě aktivaci neprovede pořád ti bude chybět ten slic :-) ve verzi 2.1
_________________ com-r
|
11 zář 2010, 10:10 |
|
|
Maddlis
Private
|
Slic mám 2.1, ověřoval jsem to tím Slic ToolKitem..
|
11 zář 2010, 12:17 |
|
|
Maddlis
Private
|
a rovnou doplnim, že jsem tam žádnej loader nebo aktivátor nedával...
|
11 zář 2010, 12:42 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|