|
Právě je 11 úno 2025, 22:42
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
Asgard
Uploader
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
rense22 píše: V IE 8 funguje normálně. Tohle zavinili chytráci, kteří stahují věci z warezu a nemají antivir. Pak mají PC plné bordelu a brečí. S tímhle uživatelé nemají nic společnýho. Musí to být někde na hlavní stránce. Nějaká reklama nebo odkaz někam. Dál se teď už Google nedostane. PS: On už Microsoft odvolal tu výzvu aby nikdo IE8 nepoužíval dokud neopraví chyby v zabezpečení.
|
11 črc 2009, 20:56 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
potvora123
Private
|
OMG niekto sa zas vyzna. Samozrejme, ze v IE ti to funguje ked tam tu funkciu nemas. Toto je funkcia firefoxu poskytovana asi googlom, co znamena, ze maju pekny prehlad kade browsujeme... Chrome to ma pochopitelne tiez. Ale na druhej strane IE mas uz mozno cely zavireny a ani o tom nevies :).
|
12 črc 2009, 00:01 |
|
redicius
Private
|
tak bohuzel lidi, jako majitel asi 150ti serveru vim, ze tohle vetsinou znamena, ze nekdo z wc ma vir, vir stahne vetsinou wcx_ftp.ini a vezme si ftp pristupy. V hlavickach php kodu a js skriptu je vlozenej vir, kterej se siri (vetsinou natahuje PDFko, pres ktery spusti javu). dokud si to wc neprocisti, bude to pro majitele FF nepristupny. ostatni, co sem chodite pres IE a nemate antivira, docela ristujete :D btw. staci vetsinou trial NOD32 nebo Avast
|
12 črc 2009, 10:15 |
|
Moodik2
Corporal
|
Tento problém způsobil banner ptp.lolco.net který měli umístěný dole. (SMS zdarma) Banner odkazuje i na yieldmanager, který je znám právě tím, že šíří malware a podobný balast. Koukám, že už je pryč, takže admini musí zažádat o vyřazení z této databáze. FF i Google Chrome stránky blokují. Pře FF3.5 jsem se sem ani nedostal.
|
12 črc 2009, 13:12 |
|
andrew.beam
Private
|
jen bych doplnil ze stranky nemusel nekdo "napraskat", ale Google je pri indexasi prohlizi sam.
|
13 črc 2009, 20:20 |
|
test
Private 2 nd class
|
Citace: Tento problém způsobil banner ptp.lolco.net který měli umístěný dole. (SMS zdarma) Banner odkazuje i na yieldmanager, který je znám právě tím, že šíří malware a podobný balast. Koukám, že už je pryč, takže admini musí zažádat o vyřazení z této databáze. FF i Google Chrome stránky blokují. Pře FF3.5 jsem se sem ani nedostal. a jen tak pro zajímavost, jak se to dělá to vyřazování z databáze ?
|
14 črc 2009, 14:41 |
|
Sphinx
V.I.P.
|
zelinecek píše: Nevím jestli to patří sem?? Kam se poděla sekce "Dokumenty"??? Zná někdo odpověď?? Tady je > http://www.warcenter.cz/viewforum.php?f=88
|
23 črc 2009, 13:21 |
|
romano
Private 2 nd class
|
Mám problém! Od včerejšího odpoledne(29.7.) se nemůžu přes IE8 přihlásit na WC/viz obrázek/načte se mi kousek úvodní stránky a víc nic.Klidně to nechám 2 hodiny načítat a výsledek stále stejný. Vypadá to,že mě to nepustí přes druhou reklamu,která se nenačte. Dovolím si tvrdit,že mám vše potřebné nainstalováno a povoleno. Ze zoufalství jsem si musel nainstalovat Mozillu,abych se sem vůbec dostal. Uvítám každou radu a pomoc. Předem velké díky. R,. Příloha:
vod.JPG [ 99.38 KiB | Zobrazeno 2417 krát ]
|
30 črc 2009, 15:13 |
|
Zizou
Private
|
Rada je jednoduchá - používej Mozzilu.. s tou ti půjde vždycky všechno jak má.
|
30 črc 2009, 19:01 |
|
romano
Private 2 nd class
|
To jsem si mohl myslet,že se najde vtipálek co bude radit ať Mozillu používám nastálo! Ne děkuji jsem zvyklej na IE. A teď k věci.Zjistil jsem,že to opravdu dělá reklama,ale ne ta kterou jsem myslel,ale ta nová,ta na RapGet. A neříkejte mi,že jsem sám komu to blbne. R.
|
30 črc 2009, 20:54 |
|
Muf_2005
Private
|
No používám taky IE 8 (Win 7 64 bit CZ) a mám ten samý problém. Načítání se zasekne a hotovo :-( . Teď jsem připojenej přes Chrome, ale jako "romano" , jsem na IE zvyklej. Zkuste se na to podívat, proč to v IE nejede. Díky
|
30 črc 2009, 21:15 |
|
rybon
Private
|
To samé IE se sekne a nepomůže ani změna nastavení zabezpečení.
|
31 črc 2009, 11:53 |
|
IrokanusD
Private
Registrován: 18 dub 2009, 15:07 Příspěvky: 10 Bydliště: židle u počítače
|
romano píše: Mám problém! Od včerejšího odpoledne(29.7.) se nemůžu přes IE8 přihlásit na WC/viz obrázek/načte se mi kousek úvodní stránky a víc nic.Klidně to nechám 2 hodiny načítat a výsledek stále stejný. Vypadá to,že mě to nepustí přes druhou reklamu,která se nenačte. Dovolím si tvrdit,že mám vše potřebné nainstalováno a povoleno. Ze zoufalství jsem si musel nainstalovat Mozillu,abych se sem vůbec dostal. Uvítám každou radu a pomoc. Předem velké díky. R,. mám stejný problém... používám Opera 10 beta 2... jediný prohlížeč kde mi to funguje je GOOGLE Chrome (je to divný ale je to tak,Safari sem eště nezkusil)
|
31 črc 2009, 15:12 |
|
Zizou
Private
|
romano píše: To jsem si mohl myslet,že se najde vtipálek co bude radit ať Mozillu používám nastálo! Ne děkuji jsem zvyklej na IE. no, ehm.. a nebylo by to snad vyřešení tvého problému? chtěl si poradit, poradil jsem. Ale chyba bude nejspíš na straně WC, takže s tím stejně nic neuděláš.
|
31 črc 2009, 15:38 |
|
romano
Private 2 nd class
|
Právě teď jsem vyzkoušel IE8 a heuréka,ono to funguje. Takže děkuji tomu,kdo se o to postaral. R.
|
31 črc 2009, 15:49 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|