|
Právě je 10 úno 2025, 23:53
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Pomalé načítání warcenteru
|
Autor |
Zpráva |
PeterSch.
Private
Registrován: 15 čer 2009, 15:58 Příspěvky: 2 Bydliště: Planeta Země
|
Re: Pomalé načítání warcenteru
bohužel i dneska má wc asi trochu problémy :(
|
28 črc 2009, 15:23 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
GYU
Private 2 nd class
|
Mě se v poslední době načítaj stránky WC docela pomalu po tom co kliknu na odkaz je velká prodleva než se začně něco dít. Myslim si že je to zapřičiněno velkým počtem návštěvníků kteří vytěřují servr WC. Pokud je má doměnka správná mělo by se s tim zavčas něco udělat nebo to tu dopadne jak na warforu kam se už nedalo ani dostat.
|
28 črc 2009, 22:21 |
|
IrokanusD
Private
Registrován: 18 dub 2009, 15:07 Příspěvky: 10 Bydliště: židle u počítače
|
to olle... hodil by se nějaký finanční příspěvěk na zrychlení WC???
Naposledy upravil IrokanusD dne 19 říj 2009, 16:49, celkově upraveno 1
|
31 črc 2009, 15:14 |
|
Vamp_kiss1
Private
|
Nevím jak vy, ale mě to ve Firefoxu funguje normálně.. ano ale normálně v Internet Explorermi to opravdu nejde. nemohla jsem se sem vůbec dostat proto sem musela sáhnout po mém neoblíbeném Firefoxu. Doufám že se to co nejdřív půjde opět normálně ;)
|
31 črc 2009, 18:06 |
|
misojogi
Private
|
pouzivam Operu a aj tak sa mi forum nacitava vyrazne pomalsie ako ine fora ... pomalsie uz je jedine najvacsie CZ warez forum zname ako WF ale aj to je niekedy rychlejsie takze si mysli ze ide o nejaky bug v instalacii alebo HW
|
23 srp 2009, 00:36 |
|
redme
Private 1 st class
|
Zdravím všechny. Poslední dobou mám velké problémy s načítáním stránky WC. Jde to strašně pomaaaaluuu a skoro u toho usínám. Dost často se mi objeví error (obr.) . Nevím čím to může být. S PC problém nemám , je čistý. Používám Firefox, ale zkoušel jsem i Operu a Explorer (brrr) a je to stejně pomalé. Je to o nervy, protože u ostatních aktivit na netu se vše načítá jak má. Tzn. celkem rychle. Jsem sám, nebo je nás takových víc ???
Přílohy:
error.png [ 8.6 KiB | Zobrazeno 4860 krát ]
|
18 říj 2009, 20:35 |
|
Sphinx
V.I.P.
|
redme píše: Zdravím všechny. Poslední dobou mám velké problémy s načítáním stránky WC. Jde to strašně pomaaaaluu... Nejsi sám, i mě to docela zamrzá. Hold má WarCenter i svý dny jako normální člověk, tzv. někdy je zpomalenej a příští den je zase vše v naprostým pořádku.
|
18 říj 2009, 20:51 |
|
IrokanusD
Private
Registrován: 18 dub 2009, 15:07 Příspěvky: 10 Bydliště: židle u počítače
|
NiWo píše: xxx...xxx... a len taká rada na záver pre tých ktorým to ide pomaly: Nevymázavajte cookies z warcentra...len tak pomôžete svižnejšiemu načítavaniu já to mažu a rozdíl v rychlosti mi nejpřijde ale někdy se na WC nedá několik hodin připojit... a to si nebude u mě... věřím v nápravu!!! keragub píše: Hm to je divný...mám operu a šlape mi to v poho...spíš to bude podle návštěvnosti neboli zatížení serveru... jj taky jí mám... 10BETA a vyplým turbem... OPERA je best :-) dneska sem díky ní sosl bez pomocí nějakých debilních programů několik videí ze serveru odkud sosat nejde... :D ať žije OPERA redme píše: Zdravím všechny. Poslední dobou mám velké problémy s načítáním stránky WC. Jde to strašně pomaaaaluuu a skoro u toho usínám. Dost často se mi objeví error (obr.) . Nevím čím to může být. S PC problém nemám , je čistý. Používám Firefox, ale zkoušel jsem i Operu a Explorer (brrr) a je to stejně pomalé. Je to o nervy, protože u ostatních aktivit na netu se vše načítá jak má. Tzn. celkem rychle. Jsem sám, nebo je nás takových víc ??? taky se mi to někdy stává :( :( :( a to i na několik dlouhých hodin... musíme je doufat v nápravu Vamp_kiss1 píše: Nevím jak vy, ale mě to ve Firefoxu funguje normálně.. ano ale normálně v Internet Explorermi to opravdu nejde. nemohla jsem se sem vůbec dostat proto sem musela sáhnout po mém neoblíbeném Firefoxu. Doufám že se to co nejdřív půjde opět normálně ;) on dnes někdo používá IEčko??? no tak to je co říct...
|
19 říj 2009, 16:46 |
|
redme
Private 1 st class
|
Citace: Nejsi sám, i mě to docela zamrzá. Hold má WarCenter i svý dny jako normální člověk, tzv. někdy je zpomalenej a příští den je zase vše v naprostým pořádku. No já nevím, ale tohle mě už nepřijde normální. Je to hrozný jak pomalu to jde. kdyby to bylo den, dva, ale trvá to už delší dobu a náprava nikde. Být to člověk jak píšeš, tak už leží v nemocnici :-) HELP HELP HELP !!!!!!!!!!!!!! Dělejte už s tííím něco !!!!!!!!
|
19 říj 2009, 17:11 |
|
tomsecret
Private
|
já nemám problém někdy se mi to načte pomaleji a někdy rychle ale nestěžuju si
|
20 říj 2009, 15:58 |
|
redme
Private 1 st class
|
Tak už je to v pohodě. Zas to fičííí.
|
21 říj 2009, 09:28 |
|
postupka
Private
|
Taj já mám poslední dobou cca 3 týdny hodně velký problémy se sem dostat. Načítání je tak pomalý, že to často radši vzdám :-( Ani nezáleží na době, je to téměř vždycky.
|
16 lis 2009, 08:31 |
|
BigThihg
Private
|
Tohle všechno není vaše chyba, žádného z vás (ani těch, co používají IE), tohle je problém serveru, který není dost výkonný, myslím že náklady na servery jsou už takhle dost velké a kdybyste chtěli rychlejší forum, museli byste si zřejmě pořádně připlatit, protože tohle je opravdu problém serveru a hlavně databáze, která má určitě hodně GB, buď to chce pořádně pročistit forum nebo se s tím prostě smířit...
|
17 lis 2009, 11:46 |
|
hellsex
Private
|
ja vam nevim me to chodí rychle, sice pred casem byly problemy ze se stranka nacitala trochu pozdeji ale jinak to slape jak ma.
|
19 lis 2009, 21:46 |
|
Panter.box
Private
|
Myslím si, psát zde cokoliv o rychlosti warcenteru je jako házet hrách sviním. Horší jako v poslední době jsem to tady nikdy nezažil. Stránky se načítají i 5minut nebo jen polovička nebo jen hlavička. Někdo by s tím měl něco dělat a ne se vymlouvat na server jak je nahouby a jek nestíhá. Tak warcenter dejte někam jinam. Sám jsem administrátorem a proto mě toto docela rozčiluje. Proč máte proboha sekci smetiště linku? Je tam 21496 témat a 94404 příspěvků, které zbytečně zatěžují váš ubohý server, který načítá a pročíta stále databási kde je pomalu 100000příspěvků, které jsou lidem stejně k ničemu. Úroveň tohoto fóra neustále klesá. Je mi to líto jelikož jsem zde chodil rád. Zatím to vypadá, že se o toto forum nikdo nestará. Doufám, že se pánum v Děčíně rozsvítí a vzpomenou si, že forum není práce jen vytvořit, ale taky udržovat. Jestli budete chtít pomoci nebo radu, klidně se mi ozvěte. Kontak na mne máte.
|
20 lis 2009, 17:52 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|