|
Právě je 12 úno 2025, 18:50
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
Mike
V.I.P.
Registrován: 29 čer 2008, 22:00 Příspěvky: 113 Bydliště: One room
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
Nevím, čím to je, ale když si dám "Označit všechna témata jako přečtená ", tak se mi tak označí, ale při dalším spuštění WC je mám opět nepřečtená (Nástěnka, Filmy, Hry) Kde je chyba??? Tak už mi to neblbne, teď mě to pro změnu vyhazuje z trvalého přihlášení po každém vyjetí z prohlížeče ;)
|
03 kvě 2011, 13:12 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
_Thom@s_
Private 2 nd class
|
Já mám dneska problém s přihlášením.Každou chvíli se mi samovolně odhlašuje.Dělá to ještě někomu?
|
04 kvě 2011, 18:26 |
|
Maverick_CZ
Private
|
Myslím, že to asi dělá všem...
Všiml jsem si, že si fórum pravděpodobně nepamatuje hodnotu "sid" z cookies a přidává ji za adresu jako parametr. Při přechodu na stránku (vlákno, příspěvek atd.) přes jakýkoli odkaz uvnitř fóra, který nemá automatické doplňování toho "sid", resp. čtení / obnovení "sid" z cookies (většinou je toto totiž řešeno skriptem uvnitř každé stránky - hlavička), tak se najednou objeví buď uživatel "Anonymous" nebo "Zvolený uživatel neexistuje".
Vypadá to, že se pravděpodobně admini snaží dělat na fóru nějaké bezpečnostní úpravy a uživatele pak používají jako "testovací ovečky". ;-)
|
04 kvě 2011, 19:14 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Žádné bezpěčnostní úpravy se v tuto dobu neuskutečňují. Tento problém se mi vyskytuje taktéž a v kombinaci s oním nefungujícím indikátorem přečtených témat (jako moderátor to využívám neustále) je to velmi nepříjemné. :( P.S.: Admin je tu jen jeden, což by sis již mohl za ten +- rok všimnout... :D
|
04 kvě 2011, 20:12 |
|
Maverick_CZ
Private
|
No, něco se s fórem určitě musí dít, když si to nenačítá "sid" přímo z cookies na pozadí a přidává ho to viditelně k adrese jako parametr. Že by nějaký injektovaný skript nebo nějaká jiná breberka?
Samozřejmě, s tím indikátorem přečtených témat je to dost nepříjemné. Já osobně to třeba využívám nejen na záložkách, ale obecně, co jsem už prošel (a zajímá mě), abych poznal, kde je co nového přidaného.
Krom toho jsem byl docela potěšen, že mi v záložkách konečně zmizelo to "triplicitní" téma (měl jsem tam jedno téma 3x stejné) a zůstalo tam už jen jednou. Ale když to (pravděpodobně) dnes začalo blbnout, tak tam po přihlášení opět bylo nějakou chvíli 3x, ale teď už tam je zase jen jednou (což je správně). Docela zmatek. :(
|
04 kvě 2011, 20:52 |
|
pupik206
Private 2 nd class
|
TeĎka mi vůbec nechce držet přihlášení.Ikdyž po každé zaškrtnu automatiku při další návštěve,furt jsem odhlášen...A všera to hlásilo nějakou chybu 404,že to stránky ani nenačetlo. A chyběj ve zprávě odpovědět smajlíci,ale asi se tu něco stalo,že toho bude víc.
|
04 kvě 2011, 21:47 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Na opravě automatického odhlašování již admin pracuje... ;-) Co se smajlíků týče, chyba to není. V této sekci je totiž zakázáno bbcode včetně emotikonů (smajlíků). To zde však bylo vždy, je to kvůli zachování přehlednosti. :)
|
04 kvě 2011, 22:14 |
|
essential
Site Admin
|
Automaticke odhlaseni opraveno.
|
05 kvě 2011, 00:14 |
|
Mike
V.I.P.
Registrován: 29 čer 2008, 22:00 Příspěvky: 113 Bydliště: One room
|
Ice Mike píše: Nevím, čím to je, ale když si dám "Označit všechna témata jako přečtená ", tak se mi tak označí, ale při dalším spuštění WC je mám opět nepřečtená (Nástěnka, Filmy, Hry) Kde je chyba???
Tak už mi to neblbne, teď mě to pro změnu vyhazuje z trvalého přihlášení po každém vyjetí z prohlížeče ;) Tak už nefunguje ani jedno: automatické přihlášení a o(d)značení přečtených témat - respektive funguje, dokud neodejdu z prohlížeče.
|
05 kvě 2011, 18:48 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Zkus smazat cookies prohlížeče, nyní by již mělo fungovat korektně... ![Arrow ;-)](./images/smilies/icon_wink.gif) Co se indikátoru přečtených témat týče, nyní mi již taktéž funguje správně.
_________________ 6x admin, 1x pomocný admin, 4x moderátor, 5x helper, 3x redaktor, 2x recenzent
// Podpis v opravě.
|
05 kvě 2011, 19:27 |
|
_Thom@s_
Private 2 nd class
|
Chtěl jsem si změnit avatar.Starej sem smazal ale nikde tam nemám možnost nahrát novej.Nevíte co s tím?
|
06 kvě 2011, 16:15 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Zkus to nyní...
_________________ 6x admin, 1x pomocný admin, 4x moderátor, 5x helper, 3x redaktor, 2x recenzent
// Podpis v opravě.
|
06 kvě 2011, 17:04 |
|
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Zdravím... ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Nevím, co přesně myslíš... Napiš kdyžtak SZ/PM.
// Podpis v opravě.
|
09 kvě 2011, 15:28 |
|
Gimmi
Private
|
Zdravím vím že sem už asi desátej ale možnost nahrat Avatara pořád chybí.
|
16 kvě 2011, 11:42 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|