|
Právě je 08 čer 2025, 01:54
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
Mažu/banuji uživatele, kteří mi byli nahlášení (a zkontroluji je), popř. jsem si všiml jejich negativní činnosti zde na fóru. Do erotické sekce vůbec nechodím, tak nemám bližší přehled o tamějších spamerech.  Prověřil jsem onoho usera " SEX_ADULTS" a smazal jsem ho i se všemi příspěvky. Dle časových rozmezí mezi příspěvky a jejich počtu (něco přes 8 tisíc) to byl pravděpodobně bot. Díky za upozornění.
_________________ 6x admin, 1x pomocný admin, 4x moderátor, 5x helper, 3x redaktor, 2x recenzent
// Podpis v opravě.
|
28 čer 2011, 15:05 |
|
 |
pupik206
Private 2 nd class
|
|
29 čer 2011, 09:16 |
|
 |
Exon Waldez
Corporal
|
kvejgar píše: Pánové, včera odpoledne jste tady měli nějaký výpadek (házelo to nějaký MySQL chyby serveru nebo něco v tom smyslu). No a od té doby se nemůžu přihlásit na svůj nick "kvejk", po zadání hesla to píše "Zadali jste nesprávné uživatelské jméno. Zkontrolujte vaše uživ. jméno a zkuste znovu. Pokud potíže přetrvají, kontaktujte administrátora fóra.". Zkoušeno v Opeře a IE8, cookies a podobný věci samozřejmě promazány. Tak sem si holt musel založit novej nick. Ano i mě se to stalo, náhodou už jsem měl 2. ucet...kdyby nahodou...a tak jedu přes tento. A tím se taky chci zeptat našeho Heroese, jestli je nějaká změna či oprava a mohu se prihlasit za stare uziv. jmeno ?
|
29 čer 2011, 20:06 |
|
 |
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Bohužel, žádná změna není, jelikož s tím nic dělat nemohu. Stále si myslím, že essential má nějaký problém se serverem, jinak si náhlé zmizení uživatele nědokážu představit.
_________________ 6x admin, 1x pomocný admin, 4x moderátor, 5x helper, 3x redaktor, 2x recenzent
// Podpis v opravě.
|
30 čer 2011, 10:34 |
|
 |
Exon Waldez
Corporal
|
ok, takze sem své prispevky mohu naházet znovu :)
|
30 čer 2011, 12:38 |
|
 |
Virus D ToXX
Private 1 st class
Registrován: 15 kvě 2009, 18:53 Příspěvky: 33 Bydliště: Inferno...
|
Exon Waldez píše: ok, takze sem své prispevky mohu naházet znovu :) No to mas blbé já jsem zase zapomněl svoje heslo tak si musím dávat pozor abych se neodhlásil jinak jsem v pěkné pr****. :D
|
30 čer 2011, 16:30 |
|
 |
Exon Waldez
Corporal
|
Virus D ToXX píše: Exon Waldez píše: ok, takze sem své prispevky mohu naházet znovu :) No to mas blbé já jsem zase zapomněl svoje heslo tak si musím dávat pozor abych se neodhlásil jinak jsem v pěkné pr****. :D No to mas blbé, kdyz neumime pouzivat obnovu hesla, ne ? :D
|
30 čer 2011, 17:19 |
|
 |
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Případně ti ho mohu změnit.
// Podpis v opravě.
|
30 čer 2011, 21:26 |
|
 |
qweewq
Private
|
warcenter: -------------------- Tuším jak těžké musí být toto forum neustále držet "vcajku", proto žádné připomínky nemám. Jenom jsem se chtěl zeptat, případně navrhnout vylepšení:Při tvorbě příspěvku/téma není možné jej "psát" HTML jazyce (<a href=""></a>; CSS; atd....) Musím pořád psát vše do hranatých závorek atd.. Proto bych chtěl navrhnout aby se dalo "psát" nové téma/příspěvek v HTML, nebo XHTML
|
03 črc 2011, 21:25 |
|
 |
Po1nT
Captain
|
qweewq píše: warcenter: -------------------- Tuším jak těžké musí být toto forum neustále držet "vcajku", proto žádné připomínky nemám. Jenom jsem se chtěl zeptat, případně navrhnout vylepšení: Při tvorbě příspěvku/téma není možné jej "psát" HTML jazyce (<a href=""></a>; CSS; atd....) Musím pořád psát vše do hranatých závorek atd.. Proto bych chtěl navrhnout aby se dalo "psát" nové téma/příspěvek v HTML, nebo XHTML Jsem zásadně proti, těmto kodum vůbec nerozumím.
|
05 črc 2011, 22:20 |
|
 |
Po1nT
Captain
|
Jinak k problému stránky, už bych docela chtěl aby šel nahrát vlastní avatar z PC. Celou dobu to není možné.
|
05 črc 2011, 22:22 |
|
 |
Heroes_Killer
V.I.P.
|
S tím bohužel bez přístupu na FTP, které mi ess ještě nedal, nic nenadělám. Již jsem mu o tom problému psal.
// Podpis v opravě.
|
05 črc 2011, 23:27 |
|
 |
TechnoT
Private
|
Dobrý den. Dnes jsem přišel z práce domů, zapnu pc, poté www.warcenter.cz a najednou vidím: "Na vaši IP adresu byl trvale vydán ban za porušování pravidel fóra.Prosím kontaktujte administrátora pro více informací" Adminovi jsem už psal, nevím za co ale jsem si jistý, že jsem žádné pravidlo neporušil. Mohl by mi prosím někdo teď říci co mám dál dělat? Jak se mohu s adminem rychleji spojit? Celkem mi to vadí neboť na warcenter chodím skoro každý den. Prosím pomoc, děkuji.
|
14 črc 2011, 21:59 |
|
 |
Heroes_Killer
V.I.P.
|
Dobrý den. Žádná zpráva mi nepřišla... S druhým adminem je to trochu složitější, takže příště pište rovnou mně (jsem zde od rána do rána :-D).  Napiště mi prosím nick, u kterého jste zjistil zabanovanou IP adresu a v nejlepším případě i onu IP adresu a podívám se na to. - - - Heroes Killer - - -
// Podpis v opravě.
|
14 črc 2011, 22:57 |
|
 |
petrik1472
Private
|
Mám stejné problémy jako TechnoT a nejsem si také ničeho vědom.Buď to dejte do pořádku nebo mi zrušte účet,ať mi aspoň nechodí otravné reklamní sdělení.Děkuji(petrik1472,IP 93.185.xxx.xxx)
|
17 črc 2011, 16:47 |
|
 |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|