fastshare
Zobrazit téma - Vaše problémy s naší stránkou
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 čer 2025, 21:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 738 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 50  Další
 Vaše problémy s naší stránkou 
Autor Zpráva
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek Re: Vaše problémy s naší stránkou

Problém opraven.

// Podpis v opravě.

02 říj 2011, 10:48
Private 2 nd class
Private 2 nd class

Taky vám tak poslední 3 dny strašně pomalu načítá?

09 říj 2011, 13:33
V.I.P.
V.I.P.

Taktéž mi fórum šlo hodně pomalu, problém byl prý na serveru (asi odešel nějaký HW komponent či něco podobného). Nyní mi to běží krásně, tak to snad vydrží. :P

// Podpis v opravě.

10 říj 2011, 08:35
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Odstranění newsleeteru, nebo změna e-mailu

Ahoj, jak můžu vypnout newsleeter? Když se odhlásím přes odkaz, co mi došel v mailu, nefunguje to (zkouším to několikrát, teď už mě to fakt štve).
Nebo, jak mohu změnit e-mail? Mám WC účty dva, tkaže mě to štve dvojnásob.
Pokud vám jde o počet uživatelů, stačí mi změnit ten mail, budete na tom stejně a já budu konečně spokojenej.
Díky za odpověď, Petr

27 lis 2011, 14:06
Site Admin
Site Admin

Ahoj, tvuj email byl odstranen z rozesilani.

27 lis 2011, 14:17
Private 1 st class
Private 1 st class

Super, díky moc :-)

27 lis 2011, 14:20
Moderátor
Moderátor

Příspěvek Re: Odstranění newsleeteru, nebo změna e-mailu

MaX5 píše:
...Mám WC účty dva, tkaže mě to štve dvojnásob.

Je ti snad jasné, že mít dva účty na wc je v rozporu s Pravidly webu a je za to snad i BAN? ;-)
Druhá věc je ale to, že při nespolehlovosti serveru a častých ztrátách dat poškozením databáze
někdy nezbývá nic jiného, než si vytvořit další účet. Mně se to stalo při nedávném kolapsu serveru...
Jde o to, když už ty účty máš, aby nebyly zneužívány k "nekalým praktikám".
V sekci Filmy už jsme takových uživatelů v posledním půlroce několik zrušili.

28 lis 2011, 03:27
Private
Private

Chci vědět důvod smazání mých příspěvků!

07 led 2012, 03:37
Moderátor
Moderátor

radix88 píše:
Chci vědět důvod smazání mých příspěvků!
Poznámka moderátora:
Možná bys měl napsat, o kolik příspěvků se jedná, v jaké sekci byly, co obsahovaly, a kdy zmizely....
Pochybuju, že někdo z moderátorů či adminů nosí v hlavě, že zrovna tobě něco smazal. V přehledu
účtu tam máš v příspěvcích jenom samé plky... Pokud někdo plácá o ničem např. v sekci Filmy, nebo
jsou příspěvky zastaralé a už nemají nikomu co říct, tak se mažou bez zbytečného zdržování.
U porušování pravidel je uživatel upozorněn, varován, další už se maže bez upozornění nebo
rovnou celý účet i s uživatelem. Životnost nově registrovaných aktivních uživatelů ze zahraničí,
kteří nerespektují základní pravidla fóra, je několik dní, maximálně týdnů. Taky se s nimi nikdo
nemazlí. ;-)
ladan (8.1.2012 01:42)

08 led 2012, 02:42
Private
Private

Taky dobrý,
ale děkuji alespoň za odpověď. Čekám už dva dny než někdo zareaguje.
Měl jsem dost příspěvků v sekci Soutěže, Melouchy. Jednalo se o klikačky, surfy a jiné výdělky na netu. V pravidlech jsem nic takového nenašel, že to nesmí být. Jen v pravidlech sekce: "
Žádné klikačky!!! (V pravidlech je to jasně napsané ale nečtete to :shock: )"
To bych chtěl vidět, kde ty pravidla vzal. Navíc když někdo propaguje websurf, tak se jedná o něco jiného, tudíž opravdu nechápu admina. Navíc příspěvky smazal po 2měsících, tak co je to za přístup, když to kontroluje tímhle stylem! I já jsem tu každý den, to jsem lepší admin než on, zabere to pár minut a není schopný se o to starat....
Jinak chápu, že si myslíš, že píšu plky, ale uploadovat 100Gb není sranda ;-)

08 led 2012, 11:07
Moderátor
Moderátor

radix88 píše:
...
To bych chtěl vidět, kde ty pravidla vzal. Navíc když někdo propaguje websurf, tak se jedná o něco jiného, tudíž opravdu nechápu admina. Navíc příspěvky smazal po 2měsících, tak co je to za přístup, když to kontroluje tímhle stylem! I já jsem tu každý den, to jsem lepší admin než on, zabere to pár minut a není schopný se o to starat....
...
Nevím, o co konkrétně jde, v sekci "Melouchy" jsem nedávno psal k jednomu příspěvku (už nevím, možná to byl zrovna ten tvůj...),
že to není "melouch" ale reklama na cosi... a připisoval jsem tam odkazy na význam slova "melouch".
Jen tak jsem tam nahlédl, a měl jsem dojem, že podstatná část příspěvků jsou spíš reklama na nějaký
cizí byznys, než "melouch" jako takový.

Takže pokud se Pravidel týká, máme dvoje, a ještě jedna nepsaná.
Ta hlavní, globální (platná pro všechny sekce webu), pak
pravidla jednotlivých sekcí (mohou omezit uživatele nad rámec globálních pravidel
nebo nařídit něco, co v globálních není...)
Jako třetí jsou pak jakákoli jiná pravidla, která jsou obecně uznávaná a automaticky je (slušní) lidé
dodržují, aniž by jim to musel někdo nařizovat. Například základní typografická pravidla (používání písma
a jeho formátování, uspořádání textu na stránce atd.) Nebo že např. Tracklist (seznam stop - skladeb na
albu) je číslovaný seznam skladeb v pořadí, jak jdou za sebou na hudebním albu.

Příklad: Několik českých a slovenských (kromě těch zahraničních) používá centrování obsahu stránky na
střed. Většina z nich si dá říct a po upozornění MODerátora přestane používat "CENTER", nebo třeba
podtržení textu "U" (underline), které na webových stránkách má být používáno jenom jako automatická
součást aktivních odkazů.... Ale najde se i pitoma, který se odvolává na pravidla zveřejněná zde, a tam
samozřejmě podobné banality uvedeny nejsou. Je schopen využít všechny formátovací funkce jenom
proto, že jsou v nabídce. No a pak to musí moderátor řešit (mírnější) cestou přidání zákazu do pravidel
v dané sekci. ;-)
Když se najde Lojza, který se se mnou chce hádat, že nikde není stanoveno, že tracklist musí být číslovaný
podle pořadí skladeb na albu, tak ho po neúspěšné snaze přesvědčit ho jednoduše smáznu a nedovolím
mu příspěvek vložit. Je to "násilí", ale je to rychlé, levné a účinné. Moderátor toho samozřejmě nesmí
zneužívat, to by bylo špatně.

Při množství příspěvků a uživatelů spory nejdou řešit byrokraticky jako ve státních úřadech,
které zaměstnávají neustále rostoucí počet dobře placených úředníků penězi vybranými
z kapes občanů, ale musí se věc řešit racionálně a rychle. Protože i čas moderátora pracujícího
"zadarmo" má svou vyčíslitelnou cenu včetně provozu jeho PC a placeného připojení k netu.
Proto se do moderátorské práce taky nikdo nehrne. ;-)

08 led 2012, 16:53
Private
Private

Ty jsi to nebyl,
ale nikde není psáno,že se tu nesmí propagovat výdělek na internetu o to mi jde. Navíc v archivu jsem našel témata stejná jako jsem tu měl. Docela paradoxní :-)
Ale už to neřeším, jsem věrný kvalitnějšímu foru, kde mám vybudované jméno :-)

11 led 2012, 19:37
Moderátor
Moderátor

Vídím, že jsi opravdu soudný. A když si tak chytrý,zkus si moderování určitě budeš nejlepší. To že je tu zákáz výdělku na netu je známé, jak sem ti psal v SZ. Do pravidel to přidám, aby si byl spokojený, takže si je strč někam...

12 led 2012, 20:14
Private
Private

Aj aj, ta arogance a drzost... je ti pět a někdo ti vzal hračku, smutné...

Navíc děláš pěknou vizitku tomuto foru, člověk si pak domyslí, co tu je za lidi

13 led 2012, 02:05
V.I.P.
V.I.P.

radix88 píše:
Aj aj, ta arogance a drzost... je ti pět a někdo ti vzal hračku, smutné...

Navíc děláš pěknou vizitku tomuto foru, člověk si pak domyslí, co tu je za lidi

Nejsi nic jinýho než šťoura, který rád hašteří a zbytečně štve lidi.
Pokud tě to tu nebaví, nikdo tě tu nedrží. Nashle

PS: pokud máte někdo ještě nějaké dotazy či připomínky, obraťte se na uživatele radix88, zde máte KONTAKT.
On to ví totiž nejlíp.

13 led 2012, 03:05
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 738 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 50  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]