|
Právě je 10 úno 2025, 23:58
|
Pravidla fóra
Do příspěvků odpovídejte pouze k tématu. Pro dotazy netýkající se oznámení je tu diskuze, po případě pište SZ moderátorům nebo administrátorům.
Vaše problémy s naší stránkou
|
Autor |
Zpráva |
got2
Moderátor
|
Re: Vaše problémy s naší stránkou
Dnes jsem si všiml absolutně nesmysleného počtu svých příspěvků zde na foru.. Jejich počet ze zhruba zdvojnásobil. S tím pochopitelně poskočila i moje hodnost.. Tak mne ESSENTIALE napadá: Máte tady pěknej bo*del velebnosti...Jako důkaz, viz. screen: http://s19.postimage.org/tb03fbhoz/Plocha.jpg
|
14 bře 2012, 17:35 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
essential
Site Admin
|
Vime o tom, ladime s druhym adminem par veci a omylem se pricetlo +78 prispevku ke kazdemu userovi. Problem byl ale behem nekolika minut opraven.
|
14 bře 2012, 17:39 |
|
genesis
V.I.P.
|
got2 píše: Dnes jsem si všiml absolutně nesmysleného počtu svých příspěvků zde na foru.. Jejich počet ze zhruba zdvojnásobil. S tím pochopitelně poskočila i moje hodnost.. Tak mne ESSENTIALE napadá: Máte tady pěknej bo*del velebnosti...Jako důkaz, viz. screen: http://s19.postimage.org/tb03fbhoz/Plocha.jpgToto je moje chyba, už je to všechno OK. Omlouvám se
|
14 bře 2012, 18:51 |
|
petrxx2003
Corporal
|
zelenac píše: Takže našel jsem dost vážnej problem když chci označit můj text písmenem valké tak to nejde furt tam je výchozí a docela to je problém protože já text valké docela dost používám
a další barvy nejsou na označení textů rád požívám zelenou a nemohu tak že prosím opravte tuto chybu Tak nevím, co to vlastně píšeš... :)
|
14 bře 2012, 22:51 |
|
petrxx2003
Corporal
|
zelenac píše: Jde mi o to že v sekci PS3 nemohu zvolit barvu písma tam není ten panel a to mně docela i vadí
když chci si zvětšít písmo tam na velké tak mně nejde a musím nechat výchozí mně to tam prostě neoznačí Mám pocit, že to je standardně ve všech sekcích... Ale jestli ne, tak to piš jako BBkódy a vykašli se na panel. Citace: Tak nevím, co to vlastně píšeš... :)
|
15 bře 2012, 11:12 |
|
blueangelofdestiny
Private 1 st class
|
Nechci byt rejpal, ale zmizelo mi 800 prispevku a vubec se mi to nelibi...nejen, ze tu rank dostal skoro kazdy kdo si rekl, ale jeste tohle? ja se na prispevky podstive snazil a myslim, ze pokud doslo k nejake archivaci nebo velkemu prumazu, tak by mel byt kazdy uzivatel nejak informovan Pardon pokud jsem neco zaspal, ale nezda se mi to Pokud mi k tomu maji modi nebo admin co rict, tak prosim do SZ ;-)
|
23 dub 2012, 18:40 |
|
ladan
Moderátor
|
blueangelofdestiny píše: ... zmizelo mi 800 prispevku a vubec se mi to nelibi...
Pardon pokud jsem neco zaspal, ale nezda se mi to Stejný problém už jsme diskutovali kus vpředu: http://www.warcenter.cz/viewtopic.php?p=2664128#p2664128Takže si texty přečti, a pak napiš, kdy a co (jak staré, z jaké sekce apod.) ti zmizelo. Z dlouhodobého hlediska asi bude prosazeno do praxe (zobrazování počtu příspěvků), že započítávat se budou jenom ty, co zůstávají v živém fóru. Neaktuální, nefunkční či mrtvé příspěvky se postupem času mažou nebo převádí na Smetiště. Smazané z databáze automaticky vypadnou i z celkového součtu příspěvků konkrétního uživatele už dnes. Stejně tak příspěvky smazané při náhodném kolapsu serveru, pokud nebyly obnoveny ze zálohy. To by se ale v současné době už stávat nemělo.
|
23 dub 2012, 23:35 |
|
blueangelofdestiny
Private 1 st class
|
No nerekl bych, ze to bylo pravidlne mazani jako ve filmech a hudbe......zameruju se predevsim na SW-help a tak nemyslim, ze by se melo jednorazove ztratit 800 prizpevku....pokud to bylo pravidelne mazani (treba vse starsi nez "urcite datum"), tak by o tom kazdy mel dostat nejake info nicmene je trosku nefer, aby clovek prisel o podstive prispevky.....nemluvim o prokazanem spamu co se maze atd. mohlo by byt zobrazeno kolik je aktivnich prispevku a kolik jich bylo celkem (tech regulernich, ne tech co byly jako spam smazany) priklad: Příspěvků: 924 z 1724 ale tak to je vec vedeni a vyvojaru....jen rikam svuj osobni nazor Jinak ztratu prispevku sem uz jednou resil s modem co uz odesel a bylo receno, ze udajne doslo k prepoctu prispevku (kvuli nejakemu kyksu databaze asi..uz nevim) a tam to bylo myslim kolem stovky
|
24 dub 2012, 00:07 |
|
genesis
V.I.P.
|
Pročišťování se tu nedělá. Víš den, kdy ti příspěvky zmizeli?
|
24 dub 2012, 00:22 |
|
blueangelofdestiny
Private 1 st class
|
genesis píše: Pročišťování se tu nedělá. Víš den, kdy ti příspěvky zmizeli? vsiml sem si toho vcera, ale mohlo to byt behem vikendu...presne ti nereknu
|
24 dub 2012, 12:56 |
|
genesis
V.I.P.
|
bohužel, to už se asi takhle nedohledá
|
24 dub 2012, 20:48 |
|
blueangelofdestiny
Private 1 st class
|
genesis píše: bohužel, to už se asi takhle nedohledá kdyz na neco prijdes, tak napis do SZ ;-) zatim dik
|
25 dub 2012, 13:54 |
|
Calibos2
Private 2 nd class
|
proč na to tady modi kašlou ? .. u Diabla 3 je diskuze, žádostí o lock je spousta a nic. Tak to nedělejte když na to kašlete.
|
25 kvě 2012, 10:47 |
|
Sensor
Helper
|
když napíšu příspěvek ..další den se k němu vrátím a chci pročistit to téma kde jsem psal abych nedělal binec tak to nejde ten křížek zmizí ..proč ? chtěl bych mít svoje příspěvky pod kontrolou..zůstane tam jen ( ! ) a proč bych měl nahlašovat moje příspěvky
|
29 kvě 2012, 09:14 |
|
ladan
Moderátor
|
pavlicekpe píše: když napíšu příspěvek ..další den se k němu vrátím a chci pročistit to téma kde jsem psal abych nedělal binec tak to nejde ten křížek zmizí ..proč ? chtěl bych mít svoje příspěvky pod kontrolou..zůstane tam jen ( ! ) a proč bych měl nahlašovat moje příspěvky Svůj příspěvek můžeš smazat v menu EDITACE příspěvku ("Upravit"). Nahoře je zatržítko. Stačí označit (zatrhnout) odstranění příspěvku a potvrdit volbu "Odeslat" a příspěvek je nevratně vymazán z databáze. Někteří uživatelé mají údajně problém, že v některém prohlížeči se jim popsané zatržítko nezobrazuje. Ve Firefoxu se zobrazuje zcela spolehlivě. Protože ale používám moderátorské menu, tak je možné, že některé detaily mi fungují jinak.
|
29 kvě 2012, 09:24 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|