Autor |
Zpráva |
olle3
V.I.P.
|
Pozastaveny registrace !
Psal jsem to už i na blog ale asi to moc lidí nečte, takže: Z nějakého neznámého důvodů náš server neodesílá aktivační emaily, takže se nyní nelze zaregistrovat. Problém právě řešíme.
_________________ Jak vkládat YouTube videa | Slovník pojmů | Jak správně napsat administrátorovi | Jak vložit do příspěvku obrázek | Jak na Barvu písma, code, quote, vkládání obrázlů... | Jak stahovat z rapidshare.com | Jak si změnit nick | Jak efektivně vyhledávat na fóru
|
14 led 2009, 19:01 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
Gaspaccho
Private 1 st class
|
Re: Pozastaveny registrace !
Nejenom registracni, ale jakykoliv. Takovy jako ze nekdo reagoval na tvuj prizpevek apod.
|
14 led 2009, 23:38 |
|
Gaspaccho
Private 1 st class
|
Tak mi dnes asi po pěti dnech přišel z WC první email.
|
15 led 2009, 16:06 |
|
dzoshi
Private
|
olle3 píše: Psal jsem to už i na blog ale asi to moc lidí nečte, takže: Z nějakého neznámého důvodů náš server neodesílá aktivační emaily, takže se nyní nelze zaregistrovat. Problém právě řešíme. Miluju stejný problémy na svém serveru, kdy vše funguje a funguje a najednou to přestane samo od sebe fungovat :) Hodně štěstí programátorovi ;)
|
15 led 2009, 18:37 |
|
Radimfakt
Sergeant
|
Gaspaccho píše: Tak mi dnes asi po pěti dnech přišel z WC první email. Mě nechoděj vůbec :-! :(
|
15 led 2009, 18:42 |
|
Heroine
Private
|
Dnes se mi povedlo zaregistrovat :).
|
18 led 2009, 13:31 |
|
Prukopnik20
Private 2 nd class
|
Když jsme u těch registrací...Zajímalo by mě, jak je možný....že když se zakládal WarCenter, tak prvních 100 registrovaných uživatelů do dnešního dne nenapsali ani jeden příspěvek. Zajímavý na tom je to., jak se ti uživatelé postupně registrovali...po minutě...:) Že by si admini ze začátku vytvořili fiktivní uživatele? :D http://www.warcenter.cz/memberlist.php?g=1116&mode=group- nebylo by ke škodě, tyhle fiktivní uživatele zase vymazat a zpřístupnit tak nicky dalším?
|
19 led 2009, 21:17 |
|
22blazena22
Sponzor 2 nd class
|
Prukopnik20 píše: Když jsme u těch registrací...Zajímalo by mě, jak je možný....že když se zakládal WarCenter, tak prvních 100 registrovaných uživatelů do dnešního dne nenapsali ani jeden příspěvek. Zajímavý na tom je to., jak se ti uživatelé postupně registrovali...po minutě...:) Že by si admini ze začátku vytvořili fiktivní uživatele? :D http://www.warcenter.cz/memberlist.php?g=1116&mode=group- nebylo by ke škodě, tyhle fiktivní uživatele zase vymazat a zpřístupnit tak nicky dalším? hmmmmmmmm.. velice zajímavé!! koukněte se také!!
|
20 led 2009, 14:59 |
|
h4cker1.cz
V.I.P.
|
Co to tady řešíte :D Doufám, že nebude vzpoura :D
|
23 led 2009, 12:43 |
|
Prukopnik20
Private 2 nd class
|
Žádná vzpoura, každý web musí nějak začít. Nikomu to přece nezazlívám...já jen, že když by se mi web rozjel tak bych po sobě zametl stopy. A navíc tady je tolik lidí, že určitě hrstka z nich by se chtěla regnout pod tim kamuflážnickym nickem. A nováčci zřejmě nevědí o možnosti změny nicku...
|
23 led 2009, 16:39 |
|
|