ahoj,mám problém zkoušel sem snad už vše a už opravdu navim jak dál...mám výše uvedenou nokii,zjistil sem že je to FP2 zařízení ale prostě to nemlžu hacknout.zkoušel sem už 3 návody ale ani jeden mi nejde.Nevíte někdo jak na to??dík
23 srp 2009, 12:33
šulda
Private 1 st class
Re: Hack symbianu NOKIA 6220 navigator
Víme, ale nevíme co jsi zkoušel. Ze slova návod poznám prd Takhle sem nedávno odpovídal v SZ:
šulda píše:
Návody jsou všechny na jedno brdo. Na co vlastně návod Vždyť se jen nainstaluje aplikace HelloOX2 a v RomPatcheru aktivuje installserver_FP2 a openall4
Jediné co je třeba mít je vlastní certifikát pro podepsání HelloOX2 který se dá získat na OPDA zdarma nebo si na stránkách autorů HelloOX2 nechat udělat certifikovanou verzi za 5dolarů
_________________ Člověk se pořád učí N97 Hacked
25 srp 2009, 11:15
D@we
Private
Zkoušel sem něco s apptrk a zpřístupnění složky sys abych tam moch nakopírovat soubor instalserver...já vim že existuje něco jako HelloOX ale když o takhle napíšeš tak nevim jak co...
25 srp 2009, 11:40
šulda
Private 1 st class
U tvýho telefonu už ti aplikace TRK bude akorát na PRD Taky je dobrý vědět jaký máš FW Nevíš co a jak Sedíš u PC tak do google zadej HelloOX2 a hádej co se bude dít? Tady je odkaz ke stažení ze stránek autorů HelloOX
Ještě ale potřebuješ certifikát. Ten ti můžu obstarat, stačí když mi v SZ pošleš IMEI. Až bude hotov tak ho pošlu s návodem na certifikaci, podepíšeš HelloOX2, nainstaluješ a v aplikacích otevřeš RomPatcher v kterým aktivuješ Installserver_FP2 a openall4. Toť vše.
_________________ Člověk se pořád učí N97 Hacked
25 srp 2009, 23:11
CornyCZ
Private
Registrován: 06 čer 2009, 13:38 Příspěvky: 14 Bydliště: 50° 10' 25" N, 12° 39' 2" E
Počkej, nokia 6220 navigator neexistuje ne? Je jenom classic
_________________ 50% teenagerů vidí svou budoucnost pozitivně... Zbylích 50% nemá na drogy peníze...
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru