fastshare
Zobrazit téma - Nokia aplikace pár otázek.
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 20 dub 2025, 03:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Nokia aplikace pár otázek. 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Nokia aplikace pár otázek.

Mám nokii 6220c
Otázky:
1. sháním key gen nebo serial na f-secure mobile security 5
2. nejde mi rozjet Ferrari GT Evolution HD
3. nejde mi rozjet MP3 editor
3. vestavěná aplikace pro ukládání soužadnic do fotek (mám zaplou a ještě jsem nezjistil kde mam najít něco co by mi ukázalo polohu na mapě kde jsem fotku fotil)
4. Nefunguje LIve TV a ani odkazy stream ( live tv píše že selhalo max vytočení 3x, a stream ať zkontroluju přenos dat)
5. jak se naformátuje telefon (začínal jsem jako laik a udělal jsem si v telefonu trochu bordel tak bych to chtěl všechno vrátit do stavu ve kterém byl při zakoupení tzn. že věci které jsem si tam dal já aby se smazali a věci které tam byli a omilem jsem je smazal já aby se vrátili z5, myslím soubory)
6. hledám nějaký program na vyčištění disků, něco jako v PC (ne smazání všeho ale jenom věcí Temp a různých dočasných souborů a složek)
7. hledám nějaký plugin k aplikaci GDesk (třeba CPU a HDD monitor, mám tam jenom RAM, baterku atd.)
8. na několika fórech jsem četl že můj model je výkoný a přesto se mi některé hry se zapnutý zvukem (z vypnutým jdou v pořádku) sekají (je to blbá otázka ale zajímalo by mě proč :) )
9. věc která mě nejvíc zajímá je kde je tlačítko PEN (tužka), kvůli programu na screeny.
???
kdyby ste někdo znal odpovědi budu za ně moc rád předem díky.

Edit: Ještě bych se chtěl zeptat, stáhl jsem si Landscape pro tel. 6110 a 6120 (funguje i na mim) ale nejde otočit obrazovka z5 do normálu :D. Nejde to jenom v demu ale já to registroval (0000) a vynadali mi tam 3 čverečky a vikřičník. Tak nevim jak sem dopadl ale stejně mi to nejde otočit z5. Nevíte která aplikace funguje i na muj, která otočí obraz tam i z5 a je opravdu funkční (odzkoušená)???

Edit 2: 1 otázka Edit 1 škrtám protože antivirák v telefonu je zatím takřka k ničemu a otázka u deditu 1 s landcape je vyřešena, hledal jsem až jsem našel funkční rotateme na nokii 6220 a urtiče půjde i 6110 a 6210, takže jestli si chcete otáčet obrazovkou a měli jste problém jako já tak tady je odkaz na mojí verzi http://www.edisk.cz/stahni/86954/rotateme_1.50_beta_unsigned_164.sis_45.92KB.html

27 srp 2009, 13:17
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Re: Nokia aplikace pár otázek.

5) formát trojhmatem (podle některých zkušeností lepší než *#7370# )- baterie by měla být nabitá, pokud se vybije během formátu, bude muset jít telefon do servisu: vypněte telefon, držte současně zelené sluchátko, trojku a hvězdičku, přitom zapněte telefon. Držte dokud telefon nenaběhne. U některých telefonů se při formátování na displeji nahoře objeví lišta s průběhem přepisu flash paměti. V závislosti na zaplnění paměti C:/ formát trvá různě dlouhou dobu. Současně s pamětí telefonu je vhodné formátovat i paměťovou kartu a aplikace znovu doinstalovat (jde to i hromadně pomocí aplikace AutoSisInstaller ) Vyhnete se tím problému při vložení paměťové karty kdy telefon dlouho hledá spouštěcí soubory k aplikacím na kartě (hláška "Probíhá instalace...") a nakonec vás stejně vyzve k instalaci. Později může dojít i k dalším problémům.
6) Tohle zatím bohužel není zcela funkční. Něco už se objevilo, ale může to smazat i to co nemá.
8) Tvůj telefon není primárně určen pro hry. Tohle musí každý zvážit před koupí.
9) Na tvým telefonu není přímo klávesa Pen jako např. u N73 či N95. Využívá se na to #, ale lze klávesy namapovat např. Magickey. U aplikace Screenshot máš ale více možností nastavení a ideální je používat tlačítko foťáku (Camera key).

27 srp 2009, 20:10
Private
Private

Díky. Ještě má otázku. Když volám tak mi vyzkočí hláška "funkce přesměrování je aktivní" přitom přesměrování hovorů mam vypnutý v nastavení. Docela mi to překáží když přijmu hovor a potřebuju ho rychle dát na hlas pravym, tak mi vyzkočí tahle hláška a já nemlžu nic dělat a ten kdo mi volá musí asi 3 vteřiny čekat než já mu odpovim.

29 srp 2009, 20:15
Private 1 st class
Private 1 st class

Ta hláška vyskakuje proto že je nastaveno od operátora upozornění na nepřijatý hovor ve stavu offline (vypnutý telefon, bez signálu nebo profil offline) prostě jak ti pak přijde sms že se ti ten a ten pokoušel dovolat :arrow:

31 srp 2009, 06:22
Private
Private

Provrdl jsem formát, jak karty tak mobilu. Četl jsem že při formátu mám mít trpělivost a formát nebyl delší než 5 sekund (možná proto že jsem měl všechno na kartě) ale, těď po vložení mmc to po mě heslo paměť. karty. Kde ho mám vzít? Při koupi karty a prvním vložením to po mě nic nechtělo.

Edit: Už to mam. Stačilo naformátovat a nastavit jiné heslo.

01 zář 2009, 15:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]