jelikož by mobil nokia 6230i potřeboval přeinstalovat firmawe / popřípadě smazat lifetime počítadlo a nechci ho tahat do servisu tak mne napadlo jestli nějakej šikula v praze neví prakticky jak na to. je už starej trouch, navíc i po zakoupení nový 1500mAh baterky vykazuje pracovní nasazení max. 1den :-) za jakýkoli zkušenosti dík. note: jasný pomalu koukám kolem na jeho nástupce, ale ještě mě zatím drží nad vodou:-)
03 led 2011, 21:33
twint
Private 1 st class
Re: přeinstalovat filmware na nokia 6230i
mozna by pomohl uvest ho do tovarniho nastaveni, je to nekde v nastaveni nebo zkus tento kod *#7780#
03 led 2011, 23:07
tibet
Private
Re: přeinstalovat filmware na nokia 6230i
díky za tip, to už jsem zkoušel, a bohužel to taky nepomohlo jde o to, že telefon je úplně v poho, ale softwarově je to nejspíš ošetřeno tak, aby si to po určitejch odpracovanejch letech řeklo o důchod, ale já mu chci resetovat CML a nechat ho ještě nějakej čas aktivní :-) někdo říkal smazat filmware a nahrát ho znova, a tak jsem to zkoušel jsem to přez nokiácký webovky neúspěšně.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru