lepin
Warman
|
Sherlock Holmes 09: Prázdný dům (1986)
Sherlock Holmes: Prázdný dům (1986) Return of Sherlock Holmes: Empty House, The Prázdny dom
Krimi / Mysteriózní Velká Británie, 1986, 51 min
Režie: Howard Baker Hrají: Jeremy Brett, Edward Hardwicke, Rosalie Williams, Patrick Allen Obsah Vlna protestů a nevole, která se spontánně zvedla, když se Arthur Conan Doyle rozhodl sprovodit ze světa svého hrdinu Sherlocka Holmese zkušenou rukou melodramaticky démonického profesora Mariartyho (Vzpomínky na Sherlocka Holmese), překvapila patrně i autora a při vší grotesknosti zůstává dodnes čítankovým příkladem známého faktu, s nímž se v dějinách literatury setkáváme nejednou: románová postava, spisovatelem vytvořená fikce, jakmile na ni čtenář přistoupí a oblíbí si ji, vymkne se autorovi z rukou, přestane být jen jeho a začne „žít“ podle vlastních, nezadatelných zákonů, na svém tvůrci už víceméně nezávislých.
Druhá skvrna (1986) Velká Británie Return of Sherlock Holmes: Second Stain, The Druhá škvrna
Krimi / Mysteriózní Velká Británie, 1986, 50 min
Režie: John Bruce Hrají: Jeremy Brett, Edward Hardwicke, Harry Andrews, Patricia Hodge, Stuart Wilson, Yves Beneyton, Rosalie Williams Obsah Artur Conan Doyle ústy doktora Watsona v úvodu povídky říká: Původně jsem plánoval, že „Opatské sídlo“ bude posledním případem mého přítele Sherlocka Holmese, s kterým veřejnost seznámím. K tomuto rozhodnutí mě nevedl nedostatek materiálu, jelikož mám poznámky o stovkách případů, o nichž jsem se ještě nikdy nezmínil, ani je snad neovlivnil ochabující zájem mých čtenářů o vynikající osobnost a jedinečné metody tohoto pozoruhodného muže. Pravým důvodem je nelibost, kterou Holmes projevil nad dalším publikováním svých zážitků. Pokud se aktivně věnoval svému povolání, měly pro něho zápisky o jeho úspěších jistou praktickou cenu; od té doby však, co definitivně odešel z Londýna a odebral se na odpočinek do sussexského hrabství, aby se tam věnoval chovu včel a jejich studiu, jakýkoli věhlas se mu znechutil a kategoricky mě požádal, abych toto jeho přání respektoval. Teprve když jsem mu vylíčil, že jsem „Dobrodružství druhé skvrny“ slíbil uveřejnit, až k tomu bude vhodný čas, a patřičně zdůraznil, že by tato dlouhá řada příhod rozhodně měla vyvrcholit nejvýznačnějším mezinárodním případem, který kdy vyšetřoval, podařilo se mi posléze získat jeho souhlas k tomu, aby veřejnosti smělo být předloženo velmi obezřelé vypsání zmíněného případu.Na ministerstvu pro evropské záležitosti se ztratil důležitý dokument. Kdyby se dostal do nepovolaných rukou, mohlo by dojít k válce. Muž podezřelý z jeho krádeže je však nalezen mrtev.
Info o DVD: DVD5 bez kompresie: 4157 MB Zvukove stopy: SVK 2.0 (z TV JOJ), ENG 2.0, POL 2.0 Titulky: CZE, POL Obraz: 4:3 Menu: áno Bonusy: nie (na DVD ziadne neboli) VYTVOŘIL: pody80Heslo: PŘED STAHOVÁNÍM JE TŘEBA ZKONTROLOVAT FUNKČNOST LINKŮ !!!PŘIDÁN ZÁZNAM NA OPRAVU DAT 5% .POKUD ARCHÍV NEJDE ROZBALIT A HLASÍ CHYBU CRC, JE POTŘEBA OPRAVA VE WINRARU.Rary nezalohuju!!! Po nabonzování novej upfastsharesdilejfile-share.topeurosharehellshareLinky jsou kombinovatelnéSTÁHNOUT,VYZKOUŠET A POSOUDIT,ZDA KOUPIT,NEBO NEKOUPIT,,,Koupí pirátských filmů podporujete zlodějePokud jsi můj upload stáhl a líbil se Ti,kup si ho,dokud je ještě k mání.PODĚKOVÁNÍ VÁM NEUBLÍŽÍ A MĚ MOTIVUJEJak předejít infarktu?Poslat do řiti každého dřív,než Tě nasere,,,enjoy_by_lepin
|