tak jsem to stáhl rozbalil stáhl jsem i soubor na češtinu ale nikde nevidím kde ten soubor mám rozbalit Jedine co jsem našel kde mam změnit jazyk
Když to stáhneš ode mě tak tam máš už češtinu nastavenou, protože tam ten jazykový balíček už je...Nemusíš dělat nic jen stáhnout party, rozbalit je a spustit hru...jednodušší už to snad bejt ani nemůže
Problem je že od tebe jsem to stáhl jako prvni a hází to pořád nějake problemy soubor prazdny nejde rozbalit nebo chybí 4 soubory atd
28 zář 2025, 14:02
kimycz
Private
Re: Dying Light: The Beast / CZ (2025)
no tak chlapi mi sice hra jede. ale neuklada se mi vubec save. a to jsem uz daval i patch 1.2.1. nevite nekdo co s tim prosim?
28 zář 2025, 14:40
Šenkstr
Colonel 3 rd class
legionar0 píše:
Šenkstr píše:
legionar0 píše:
tak jsem to stáhl rozbalil stáhl jsem i soubor na češtinu ale nikde nevidím kde ten soubor mám rozbalit Jedine co jsem našel kde mam změnit jazyk
Když to stáhneš ode mě tak tam máš už češtinu nastavenou, protože tam ten jazykový balíček už je...Nemusíš dělat nic jen stáhnout party, rozbalit je a spustit hru...jednodušší už to snad bejt ani nemůže
Problem je že od tebe jsem to stáhl jako prvni a hází to pořád nějake problemy soubor prazdny nejde rozbalit nebo chybí 4 soubory atd
A přes co to stahuješ ? Zkoušel si to přes JDownloader? Spoustě lidem to jde včetně mě...
Co se týče ukládání, spouštíš hru jako administrator ? Pokud ne tak to udělej a hra by měla normalně ukládat
_________________ Líbí se ti hra ? Tak si ji kup, ať z toho vývojáři něco mají! Nereuploaduji
28 zář 2025, 20:37
legionar0
Corporal
Jaký JDownloader?? máš tu linky ktere odkazuji na webshare tak asi tam to stahujeme..
29 zář 2025, 11:48
Šenkstr
Colonel 3 rd class
legionar0 píše:
Jaký JDownloader?? máš tu linky ktere odkazuji na webshare tak asi tam to stahujeme..
Jdownloader je download manažer, s kterým bez problému mužeš stahovat odkudkoliv. Pokud máš problém s party, nejde ti to rozbalit nebo podobný blbiny, tak bych si ho zkusil stáhnout (je zdarma) a zkusil bych nainstalovat i nejnovější WinRar. Stažení a rozbalení jde v pořádku
_________________ Líbí se ti hra ? Tak si ji kup, ať z toho vývojáři něco mají! Nereuploaduji
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru