 |
|
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
| Vypnout statistiky |
| KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2149 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 17 pro 2025, 07:01
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
Velké bitvy historie 54 - Bitva u Cann 216 př. n. l.
|
|
| Autor |
Zpráva |
|
Meagaira
Colonel 5 th class
Registrován: 26 led 2010, 13:27 Příspěvky: 650
|
Velké bitvy historie 54 - Bitva u Cann 216 př. n. l.
Velké bitvy historie 54 - Bitva u Cann 216 př. n. l. / Lost Treasures of the Ancient World: Carthage Release Názevvbh.54.Bitva.u.Cann.216.pr.n.l.DVDRip.DivX5.AC3.CZ.monnat Jazyk: CZTitulky: ne Rok vydání: 2012 Délka: 50 minut Žánr: Dokumentární Citace: Bitva u Cann je právem považována za jednu z nejvelkolepějších v dějinách lidstva. Hannibalova strategie se stala vzorem dokonale svedené bitvy a dodnes se rozebírá na vojenských akademiích po celém světě. U Cann proti Hannibalovi stálo 80 000 římských legionářů a 6 000 jezdců, přičemž on měl k dispozici pouze 40 000 mužů pěchoty a 10 000 jezdců. V bitvě, která následovala, však dokázal mistrovským způsobem ovládnout bojiště. Římané ztratili 47 500 legionářů a 2 700 jezdců a dalších 19 300 mužů padlo do zajetí.  rip by monnatLinky jsou kombinovatelné
_________________ Archiv ponechávám 10 dnů pro případnou opravu, baleno WinRar 3.71 přidán záznam pro opravu dat 3%, v případě problémů mě kontaktujte do PM. 99% nezdaru při rozbalování archivů bývá na straně userů.
| Naposledy upravil zick-zack dne 17 čer 2014, 12:11, celkově upraveno 1 |
| odstraněny mrtvé linky |
|
| 20 úno 2012, 06:47 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvek: 1 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|