|
Právě je 05 úno 2025, 19:58
|
:.:.: VYJÁDŘETE SE K TÉTO SEKCI :.:.:
|
Autor |
Zpráva |
Nerez
V.I.P.
Registrován: 30 srp 2006, 09:57 Příspěvky: 1560 Bydliště: Warcenter
|
:.:.: VYJÁDŘETE SE K TÉTO SEKCI :.:.:
Zdárek lidi, jak jistě víte pravidla této sekce jsou napsaná a budem se je snažit dodržovat všichni, pokud proti tomu nic nemáte.
Zde v tomto odkazu máte možnost vyjádřit co a jak by jste v této sekci udělali, co Vám vadí, a tak dále. Takže pustme se do toho a společně ke spokojenosti Nás všech udělejme tuto sekci přehlednou.
30 črc 2008, 15:47 |
|
|
bluby
Private
|
Re: :.:.: VYJÁDŘETE SE K TÉTO SEKCI :.:.:
Zdravim,
pripada mi, ze je tu nejak mene dokumentu nez tu bylo drive, cim to je? Drive, kdyz byla tato sekce samostatna, bylo dokumentu spoustu. Nedalo by se s tim neco delat?
|
25 črc 2009, 10:14 |
|
|
sranki
Private
|
Mam pocit, ze ste ich jednoducho vymazali. Pekne svinstvo
|
26 črc 2009, 09:28 |
|
|
dziady
V.I.P.
|
Původní sekce se rozdělila na dvě části, Dokumenty s českým dabingem a Dokumenty v originále v sekci Filmy - Filmy dokumenty. Ke smazání témat nedošlo, prozatím jsou umístěny v sekci Filmy - Filmy dokumenty, dojde k jejich rozdělení a dokumenty s českým dabingem budou umístěny této sekci. Nerez se vám k tomu jistě přesněji vyjádří a uvede důvody oddělení.
26 črc 2009, 14:40 |
|
|
xMxBx
Sergeant
|
Zdravím vespolek, dobrých dokumentů není nikdy nadbytek .... nějak jsem tomu v poslední době propadl - pouze mám občas dilema, kam s tím logicky .... jde o Dokument, takže asi sem : Filmy - CZ/SK nebo CZ/SK dabované dokumenty České, slovenské nebo česky a slovensky dabované dokumentyovšem moje uploady a témata jsou DvD, takže když se koukám na : Filmy - CZ/SK nebo CZ/SK dabované DVD Česká a Slovenská filmová tvorba a České a Slovenské dabované filmy v DVD kvalitěale asi to bude i tím " Jiný kraj, jiný mrav " a nebo sedím u toho kompu už mooooooc dlouho
|
12 led 2010, 15:47 |
|
|
mivatec202
Private
|
Zdravím, jen jsem se chtěl zeptat, jestli by někdy v budoucnu až budou mít admini čas, tak jestli by bylo možný udělat speciální private sekci jen o vesmíru. Tohle téma je velice zajímavé a docela obecné takže by to bylo super kdyby něco takovýho bylo. Vím, že to je nějáká ta práce navíc a ani to přímo nežádám, jen říkám svůj názor. Oceňuji, co vše tu admini dělají, ne jak jiní lidé co neumí ocenit a ještě tu dělají bordel (nebudu jmenovat ). Takže jeětě jednou díky
|
20 led 2010, 16:34 |
|
|
Barasek
Private
|
Seznam dokumentů
Ahoj, mám trochu problém s nepřehledností. Nešel by vytvořit nějaký seznam přímo dokumentů, a to nejen abecední, ale i třeba tématický (příroda, historie, vesmír atd.). Vím, že dřív tu něco takového bylo (abecední), i když to nebylo moc aktualizované, ale teď jsem tu už tento seznam nenašla. Bylo by to pro mnoho lidí usnadnění práce, pokud hledají dokument určitého žánru nebo dokonce určitý dokument. Díky moc a díky za vaši práci. Je to fajn, dokumenty skoro nikde nejsou k sehnání:o)
|
21 led 2010, 00:13 |
|
|
dziady
V.I.P.
|
opět se pokusím hromadně odpovědět na vaše otázky.
- Fórum Filmy - CZ/SK nebo CZ/SK dabované dokumenty je určeno pro česky nadabované dokumenty a rozlišením by měla být koncovka v názvu předmětu - pro DVDripy bez koncovky, DVD koncovka DVD, pro filmy v HD kvalitě koncovka HD.
Je to bohužel nešikovné, že jsou zde zařazeny dokumenty v rozdílné kvalitě, ale to je výsledkem oddělení dokumentů s českým resp. slovenským dabingem. - Vytvoření podfóra pro dokumenty zaměřené na téma vesmíru není asi reálné. Řešením by bylo označení typu dokumentu v seznamu.
- Seznam je plánovaný. Musíme se s moderátory domluvit na podobě seznamu (rozdělení na žánry, označení kvality). Případné připomínky a návrhy rádi uvítáme.
22 led 2010, 03:57 |
|
|
8210hdbvkd568
Private 2 nd class
|
nevim proc to nezustalo ,tohle deleni je neprehledny
|
14 úno 2010, 10:57 |
|
|
vojtah
Private
|
chtělo by to udělat seznam dokumentů
_________________ Jestli cokoli potřebujete pište mi sz.
|
26 úno 2010, 18:02 |
|
|
sniffles
Private
Registrován: 13 kvě 2007, 14:20 Příspěvky: 9 Bydliště: Warcenter
|
Zdravim, četl jsem, že se sekce "Dokumenty" rozdělovala na dvě části. Proč se nerozdělila stějně jako jsou filmy ? Na část, která je buď CZ nebo s titulkama a patří tam ripy, divx, xvid apod. a na část "Full" DVD. Celkem dost dokumentů bych ocenil jako DVD a spíše narážim na .avi'čka a dohledat si tam právě dvd celkem nic moc.
07 bře 2010, 03:30 |
|
|
smith22
Private
|
Zdravím, za tuto sekci sem opravdu rád.zajímají mě především dokumenty z 2.světové války a tímto bych se chtěl zeptat jestli někdo náhodou nenatáčí dokument ,,Apokalypsa - Druhá světová válka,, který právě běží každý pátek ve 20:05 na STV2?Jde mi především o ten dubbing(je tam sice slovenština ale lepší než nic).Já sem tuto serii už na netu našel a možná je i tady na fóru ale je pouze ve verzi Eng s titulky.U těchto dokumentů mám radši dubbing.Nemá někdo natočeno pls?
|
18 dub 2010, 12:38 |
|
|
klakson23
Corporal
|
Zdravím, jsem taky fanda dokumentů a moc bych uvítal rozdělení na TVrip, DVD dokumenty a HD dokumenty
|
18 dub 2011, 15:31 |
|
|
princatko
Private
|
Já bych zde uvítal například to, aby byla sekce Dokumenty a v ní buď ripy nebo DVD. V té pak rozdělený dubbing a v názvu uvedené důležité parametry :-). Poznámka moderátora: Jak už jsem psal jinde, složité dělení sekce Dokumenty vzhledem k velkému rozptylu kvality nabízených kopií nepovažuji za vhodné. Mělo by stačit vyčlenění HD jakosti jako standardu i pro další léta a ostatní ponechat (včetně dělení na cizoj. a CZ/SK audio) bez dalšího členění. Od konce listopadu (november) 2011 je v provozu abecední seznam témat (aktualizovaný on-line) a bylo upraveno i vyhledávání (pro krátká slova a číslice), takže vyhledat požadované by neměl být problém. ladan
Naposledy upravil ladan dne 05 led 2012, 15:07, celkově upraveno 1 |
Vložena poznámka k příspěvku |
|
05 říj 2011, 13:10 |
|
|
sstano
Private 1 st class
|
VYJÁDŘETE SE K TÉTO SEKCI
Dokumenty ako téma fajn na niektorom fóre som videl ako tu písal vojtah zoznam dokumentov čo by bolo fajn ale nečudujme sa že tu dobrých dokumentov ubúda keď niekto vymazáva linky kôli free fóram . Nehovorím že free je zlé ale upload na free je dosť zložité a zdĺhavé keď pri konci uploadu vám to niekoľko krát spadne a musíte od znovu pri viacerých príspevkoch je to na niekoľko dni. s pozdravom pre ladan
|
18 kvě 2013, 14:40 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|