|
Právě je 06 úno 2025, 00:53
|
Velká vlastenecká válka / The Unknown War / CZ
|
Autor |
Zpráva |
zozy
Colonel 5 th class
|
Re: Velká vlastenecká válka / The Unknown War / CZ
|
27 led 2010, 23:55 |
|
|
Pepa35
Private
|
|
28 led 2010, 17:53 |
|
|
zozy
Colonel 5 th class
|
Velká vlastenecká válka - 7. DVD DVD obsahuje 2 díly: 13. díl - Osvobození Ukrajiny (49:19 min.) 14. díl - Osvobození Běloruska (49:43 min.) Formát : AVI Formát/ : Audio Video Interleave Velikost souboru : 577 MiB Duration/String : 49mn 11s Celkový BitRate : 1 641 Kbps Použitý software : Lavf51.12.1 Video Formát : MPEG-4 Visual Format_Profile : Simple@L1 Format_Settings_BVOP/String : Ne Format_Settings_QPel/String : Ne Format_Settings_GMC/String : 0 warppoint Format_Settings_Matrix/String : Default (H.263) CodecID : DX50 / : DivX 5 Duration/String : 49mn 11s Bit rate : 1 500 Kbps Šířka : 640pixely Výška : 480pixely Poměr stran : 4/3 Frame rate : 25,000 fps Rozlišení : 24 bits Colorimetry : 4:2:0 ScanType/String : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.195 StreamSize/String : 528 MiB (91%) Enkódoval : Lavc51.40.4 Audio Formát : MPEG Audio Format_Version : Version 1 Format_Profile : Layer 3 CodecID : 55 / : MP3 Duration/String : 49mn 11s Bit rate : 128 Kbps Kanál(y) : 2 kanály Sampling rate : 48,0 KHz Rozlišení : 16 bits StreamSize/String : 45,0 MiB (8%) Interleave_Duration/String : 24 ms (0.60 video frames) Interleave_Preload/String : 24 ms pass: zozy
|
28 led 2010, 18:37 |
|
|
zozy
Colonel 5 th class
|
|
28 led 2010, 19:08 |
|
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Velká vlastenecká válka / The Unknown War 1-20Jazyk: CZ Titulky: ne Rok vydání: 2009 Délka: 2x50 minut Žánr: Dokumentární Zcela unikátní americko-sovětský dokumentární seriál mapuje ve dvaceti dílech Velkou vlasteneckou válku jako největší vojenskou kampaň v dějinách lidstva. Průvodcem této série je legendární oscarový herec BURT LANCASTER (PTÁČNÍK Z ALCATRAZU, ODTUD AŽ NA VĚČNOST, LETIŠTĚ). Seriál byl natočen za spolupráce amerických a sovětských dokumentaristů koncem 70. let, v době, kdy došlo k určitému zlepšení americko-sovětských vztahů. Skládá se z dokumentárních záběrů sovětských i německých kameramanů, které byly umístěny v archívech SSSR, USA a Velké Británie a které do té doby nebyly v některých případech nikdy publikovány. Autentické sekvence doplňují výpovědi účastníků 2. světové války i novodobé záběry z míst, kde probíhaly důležité boje. V zemích východního bloku byl seriál vysílán pod názvem Velká vlastenecká válka, v západních zemích pod titulem Neznámá válka.1. díl - 22. června 1941 Klid východu tento den narušila další ukázka Blitzkriegu, kdy 5 milionů německých vojáků zaútočilo na frontě v délce 3 tisíc kilometrů. Sovětská armáda byla paralyzována a v šoku, ještě týž den byly pohraniční jednotky zcela zdecimovány. Hitler tvrdil, že stačí vykopnout dveře a shnilá stavba se zhroutí skoro sama.nebo cz-share no pass 2. díl - Bitva o Moskvu 8. 10. 1941 prohlásil Goebbles v rozhlase, že Moskva padla, němečtí vojáci údajně už viděli kremelské věže. Jenže ve skutečnosti na předměstí Moskvy, 25 kilometrů od Kremlu, skončila blesková válka. Směr války se právě tady obrátil.nebo cz-share no pass Můj rip a upload, archiv ponechávám 10 dnů pro případnou opravu, přidán záznam pro opravu dat 3%, baleno WinRarem 3.71, v případě problémů mě kontaktuje do PM
_________________ Archiv ponechávám 10 dnů pro případnou opravu, baleno WinRar 3.71 přidán záznam pro opravu dat 3%, v případě problémů mě kontaktujte do PM. 99% nezdaru při rozbalování archivů bývá na straně userů.
|
03 úno 2010, 12:22 |
|
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Velká vlastenecká válka / The Unknown War 1-20 DVD rip 2Jazyk: CZ Titulky: ne Rok vydání: 2009 Délka: 2x50 minut Žánr: Dokumentární Zcela unikátní americko-sovětský dokumentární seriál mapuje ve dvaceti dílech Velkou vlasteneckou válku jako největší vojenskou kampaň v dějinách lidstva. Průvodcem této série je legendární oscarový herec BURT LANCASTER (PTÁČNÍK Z ALCATRAZU, ODTUD AŽ NA VĚČNOST, LETIŠTĚ). Seriál byl natočen za spolupráce amerických a sovětských dokumentaristů koncem 70. let, v době, kdy došlo k určitému zlepšení americko-sovětských vztahů. Skládá se z dokumentárních záběrů sovětských i německých kameramanů, které byly umístěny v archívech SSSR, USA a Velké Británie a které do té doby nebyly v některých případech nikdy publikovány. Autentické sekvence doplňují výpovědi účastníků 2. světové války i novodobé záběry z míst, kde probíhaly důležité boje. V zemích východního bloku byl seriál vysílán pod názvem Velká vlastenecká válka, v západních zemích pod titulem Neznámá válka.3. díl - Obléhání Leningradu 4. díl - Na východ Můj rip a upload, archiv ponechávám 10 dnů pro případnou opravu, přidán záznam pro opravu dat 3%, baleno WinRarem 3.71, v případě problémů mě kontaktuje do PM
_________________ Archiv ponechávám 10 dnů pro případnou opravu, baleno WinRar 3.71 přidán záznam pro opravu dat 3%, v případě problémů mě kontaktujte do PM. 99% nezdaru při rozbalování archivů bývá na straně userů.
|
04 úno 2010, 15:22 |
|
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Velká vlastenecká válka / The Unknown War 1-20 DVD rip 3Jazyk: CZ Titulky: ne Rok vydání: 2009 Délka: 2x50 minut Žánr: Dokumentární Zcela unikátní americko-sovětský dokumentární seriál mapuje ve dvaceti dílech Velkou vlasteneckou válku jako největší vojenskou kampaň v dějinách lidstva. Průvodcem této série je legendární oscarový herec BURT LANCASTER (PTÁČNÍK Z ALCATRAZU, ODTUD AŽ NA VĚČNOST, LETIŠTĚ). Seriál byl natočen za spolupráce amerických a sovětských dokumentaristů koncem 70. let, v době, kdy došlo k určitému zlepšení americko-sovětských vztahů. Skládá se z dokumentárních záběrů sovětských i německých kameramanů, které byly umístěny v archívech SSSR, USA a Velké Británie a které do té doby nebyly v některých případech nikdy publikovány. Autentické sekvence doplňují výpovědi účastníků 2. světové války i novodobé záběry z míst, kde probíhaly důležité boje. V zemích východního bloku byl seriál vysílán pod názvem Velká vlastenecká válka, v západních zemích pod titulem Neznámá válka.5. díl - Obrana Stalingradu 6. díl - Přežití ve Stalingradu Můj rip a upload, archiv ponechávám 10 dnů pro případnou opravu, přidán záznam pro opravu dat 3%, baleno WinRarem 3.71, v případě problémů mě kontaktuje do PM
|
05 úno 2010, 07:23 |
|
|
PhoenixDownloader
Private
|
nenahrál by někdo tento seriál celý na czshare?
_________________ Moje linky můžete šířit dál ale nechci reupload mých uploadů, pokud chcete reupload tak napište SZ. Upload dělám jedině na hellshare, výjimečně na czshare, takže mi nepište o upload na rapid a tak.
|
08 úno 2010, 18:02 |
|
|
contrastxxx
Private
|
Cela seria ma 20 casti a tu pridavam zvysne od 15 - 20 CZ dabing
|
09 úno 2010, 00:11 |
|
|
Radimfakt
Sergeant
|
Extrémní dík pravděpodobně jedinému trošku myslícímu uživateli Meagaira za uploady na Czshare !!!
09 úno 2010, 00:20 |
|
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Velká vlastenecká válka / The Unknown War 1-20 DVD rip 4Jazyk: CZ Titulky: ne Rok vydání: 2009 Délka: 2x50 minut Žánr: Dokumentární Zcela unikátní americko-sovětský dokumentární seriál mapuje ve dvaceti dílech Velkou vlasteneckou válku jako největší vojenskou kampaň v dějinách lidstva. Průvodcem této série je legendární oscarový herec BURT LANCASTER (PTÁČNÍK Z ALCATRAZU, ODTUD AŽ NA VĚČNOST, LETIŠTĚ). Seriál byl natočen za spolupráce amerických a sovětských dokumentaristů koncem 70. let, v době, kdy došlo k určitému zlepšení americko-sovětských vztahů. Skládá se z dokumentárních záběrů sovětských i německých kameramanů, které byly umístěny v archívech SSSR, USA a Velké Británie a které do té doby nebyly v některých případech nikdy publikovány. Autentické sekvence doplňují výpovědi účastníků 2. světové války i novodobé záběry z míst, kde probíhaly důležité boje. V zemích východního bloku byl seriál vysílán pod názvem Velká vlastenecká válka, v západních zemích pod titulem Neznámá válka.7. díl - Největší tanková bitva v dějinách 8. díl - Válka v Arktidě Můj rip a upload, archiv ponechávám 10 dnů pro případnou opravu, přidán záznam pro opravu dat 3%, baleno WinRarem 3.71, v případě problémů mě kontaktuje do PM
|
09 úno 2010, 07:46 |
|
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Velká vlastenecká válka / The Unknown War 1-20 DVD rip 5Jazyk: CZ Titulky: ne Rok vydání: 2009 Délka: 2x50 minut Žánr: Dokumentární Zcela unikátní americko-sovětský dokumentární seriál mapuje ve dvaceti dílech Velkou vlasteneckou válku jako největší vojenskou kampaň v dějinách lidstva. Průvodcem této série je legendární oscarový herec BURT LANCASTER (PTÁČNÍK Z ALCATRAZU, ODTUD AŽ NA VĚČNOST, LETIŠTĚ). Seriál byl natočen za spolupráce amerických a sovětských dokumentaristů koncem 70. let, v době, kdy došlo k určitému zlepšení americko-sovětských vztahů. Skládá se z dokumentárních záběrů sovětských i německých kameramanů, které byly umístěny v archívech SSSR, USA a Velké Británie a které do té doby nebyly v některých případech nikdy publikovány. Autentické sekvence doplňují výpovědi účastníků 2. světové války i novodobé záběry z míst, kde probíhaly důležité boje. V zemích východního bloku byl seriál vysílán pod názvem Velká vlastenecká válka, v západních zemích pod titulem Neznámá válka.9. díl - Válka v oblacích 10. díl - Partyzáni, gerilová válka Můj rip a upload, archiv ponechávám 10 dnů pro případnou opravu, přidán záznam pro opravu dat 3%, baleno WinRarem 3.71, v případě problémů mě kontaktuje do PM
|
09 úno 2010, 07:47 |
|
|
Meagaira
Colonel 5 th class
|
Radimfakt píše: Extrémní dík pravděpodobně jedinému trošku myslícímu uživateli Meagaira za uploady na Czshare !!! trochu předčasné, pravděpodobně jsem skončila na prvním ripu s czshare, nejsem schopná tam náhrát ani prd, pořád mi to háže nějaký error, ale hodím sem linky od jiného ochotného, kterému se tam moje upy podařilo nějakým zázrakem dostat :-)) 2. díl kód: 3. díl kód: 4. díl kód:
|
09 úno 2010, 07:51 |
|
|
zozy
Colonel 5 th class
|
Velká vlastenecká válka - 8. DVD DVD obsahuje 2 díly: 15. díl - Z Balkánu do Vídně (49:28 min.) 16. díl - Osvobození Polska (49:41 min.) Formát : AVI Formát/ : Audio Video Interleave Velikost souboru : 580 MiB Duration/String : 49mn 27s Celkový BitRate : 1 641 Kbps Použitý software : Lavf51.12.1 Video Formát : MPEG-4 Visual Format_Profile : Simple@L1 Format_Settings_BVOP/String : Ne Format_Settings_QPel/String : Ne Format_Settings_GMC/String : 0 warppoint Format_Settings_Matrix/String : Default (H.263) CodecID : DX50 / : DivX 5 Duration/String : 49mn 27s Bit rate : 1 500 Kbps Šířka : 640pixely Výška : 480pixely Poměr stran : 4/3 Frame rate : 25,000 fps Rozlišení : 24 bits Colorimetry : 4:2:0 ScanType/String : Progressive Bits/(Pixel*Frame) : 0.195 StreamSize/String : 531 MiB (91%) Enkódoval : Lavc51.40.4 Audio Formát : MPEG Audio Format_Version : Version 1 Format_Profile : Layer 3 CodecID : 55 / : MP3 Duration/String : 49mn 27s Bit rate : 128 Kbps Kanál(y) : 2 kanály Sampling rate : 48,0 KHz Rozlišení : 16 bits StreamSize/String : 45,3 MiB (8%) Interleave_Duration/String : 24 ms (0.60 video frames) Interleave_Preload/String : 24 ms pass: zozy
|
09 úno 2010, 15:54 |
|
|
zozy
Colonel 5 th class
|
Velká vlastenecká válka - 8. DVD Full DVD pass: zozy
|
09 úno 2010, 23:28 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|