![fastshare](https://www.warcenter.cz/lista_wc.png) |
|
Reklamní prostor •
Pravidla fóra •
Hodnosti •
Registrovat •
FAQ
• Členové •
Přihlásit se |
Vypnout statistiky |
KATEGORIE | POSLEDNÍ PŘÍSPĚVKY | POSLEDNÍ OZNÁMENÍ | STATISTIKY UŽIVATELE |
| | | Nick: Anonymous |
| | | Příspěvků: 2176 |
| | | Hodnost: Warman |
| | | Varování: 0 |
| | | --- |
|
|
Právě je 06 úno 2025, 12:53
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Byl jsem mrtvý / I Was Dead (2009) CZ
|
Autor |
Zpráva |
avod
Colonel 5 th class
|
Byl jsem mrtvý / I Was Dead (2009) CZ
Byl jsem mrtvý / I Was Dead (2009) CZ Čtyři příběhy lidí, kteří prošli klinickou smrtí a prožili tzv. zážitek blízké smrti (near-death experience) či stav opuštění těla. Přestože se lékaři snaží najít přirozené fyziologické vysvětlení, na některé otázky věda odpovědět nedokáže.Je to můj DVB/T TVRip. Pokud to vydržíte, tak prosím nereuploadovat aspoň 48 hodin. Děkuji.
_________________ Vždy nahazuji svůj rip a upload. Všechny moje uploady jsou bez hesla. Všechny moje uploady dávám na ulozto a fastshare.
|
22 bře 2011, 10:32 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
mirrek07
Colonel 3 rd class
|
Re: Byl jsem mrtvý / I Was Dead (2009) CZ
Byl jsem mrtvý / I Was Dead (2009) Citace: Čtyři příběhy lidí, kteří prošli klinickou smrtí a prožili tzv. zážitek blízké smrti (near-death experience) či stav opuštění těla. Přestože se lékaři snaží najít přirozené fyziologické vysvětlení, na některé otázky věda odpovědět nedokáže. HellshareHeslo
_________________ Mé Uploady jsou vždy v CZ a bez hesla - není-li uvedeno jinak. Poděkování potěší!
|
13 dub 2012, 19:57 |
|
falopes
Colonel
|
Re: Byl jsem mrtvý / I Was Dead (2009) CZ
Byl jsem mrtvý / I Was Dead (2009)Cz CSFD:67%ObsahČtyři příběhy lidí, kteří prošli klinickou smrtí a prožili tzv. zážitek blízké smrti (near-death experience) či stav opuštění těla. Přestože se lékaři snaží najít přirozené fyziologické vysvětlení, na některé otázky věda odpovědět nedokáže.InfoJméno Souboru : Byl jsem mrtvý.avi Velikost souboru : 515 Mb.
[Film] Platnost : Ano [AVI] Délka : 00:42:21 Kompletní film : Ano
[Video] Rozlišení : 720x400 Kodek : DivX (4 / 5 / 6) FPS : 25,00 BitRate : 1506 Kbps Faktor kvality : 0,21 b/px
[Audio] Kodek : MPEG 1 or 2 Audio Layer 3 (MP3) Počet kanálů : 2 Samplovací frekvence : 48000 Hz BitRate : 192 KbpsJazyk:CzDownload:![Re: Byl jsem mrtvý / I Was Dead (2009) CZ](http://www.multiload.cz/propagace/hellshare.jpg) Bez hesla
|
11 říj 2013, 06:52 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|