Jimi Hendrix - posledních 24 hodin (Jimi Hendrix: The Last 24 hours)Dokument pojednává o nových souvislostech ohledně života a smrti Jimiho Hendrixe.Citlivější povahy upozorňuji dopředu, že s nimi může tento dokument otřást, hlavně, pokud jsou přiznivci Jimiho Hendrixe.
(Mě osobně to docela trhalo srdce vypisovat tu ty věci z dokumentu.)
malý výtah ze začátku dokumentu
"Od roku 1970, kdy byli odtajněny některé vládní dokumenty a objevili se nové svědecké výpovědi začínají být okolnosti
jeho života a smrti mnohem jasnější.Nyní je jasné, že Hendrix nejenže věděl, že je jeho život v ohrožení,ale také tušil,
kdy a jak zemře...
Nyní po prošetření odtajněných dokumentů FBI z 60. let se ukazuje, že Jimiho smrt mohla být mnohem zlověstnější,možná šlo o politickou vraždu.
Amerika zažívala v šedesátých letech obrovské politické a kulturní změny.Lidi vháněli do ulic demonstrace proti válce ve Vietnamu i stále sílíci černošské hnutí.Jak v bílé, tak
i v černošské komunitě se rodila nová kultura.Paranoidní Richard Nixon a Jay Edgar Hoover z FBI byli ochotni sáhnout po jakémkoliv prostředku,aby zabránili vzestupu silných osobností, o nichž se domnívali, že by mohli mít vliv na mladé lidi a neštítili se ani vraždy. Mezi takové vůdce lidu řadili i rockové hudebníky.Hendrix se spojil s Black Pathers neboli Černými Pantery a v tu chvíli se z něj stal mrtvý muž."Přeložená poslední část. (Jde jen o jakýsi epilog a zamyšlení.)"Po 35 letech od smrti Jimiho Hendrixe, nikdo nemůže potvrdit, že tam byl, když Hendrix umřel.
Teď víme, co se stalo a co udělala Monika Dannemanová. Tak proč si Monika vzala své tajemství
do hrobu?"
"Řekněme, že byla svědkem vraždy a byla by další obětí, pokud by mluvila, takže nemluvila, tak pojďme prosím dál a řekněme, že se vás zeptají na informace, vy poskytnete informace, ale ona musela poskytnout falešné informace, protože veříte, že bude další oběť."
Podle mě je toto zásadní dokument a Jimi Hendrix pro mě bude vždy legenda.
Můžete napsat poděkování za můj upload a napsat komentář k dokumentu.
Zdroj: TV Rip (kvalita suprová)
Video: DivX4, 720x576, 1200 kbps, 25 fps
Audio: cz dabing, mp3, 128 kbps, 48 kHz, 16 bit stereo
Délka: 63 min., 628 MB
náhledcz info o dokumentuArchivy obsahují 5 % záznamu pro opravu dat
heslo k archivům je
Linky jsou libovolně kombinovatelnérapidshare.com - DELETED
uloz.to
megaupload.com