Tak je to tady vážení
1. díl - Svádění
Zpočátku vše vypadalo neškodně: Hitlerjugend nabízela mládeži bohatý výběr zájmových činností. Duch pospolitosti, příchuť dobrodružství a sebevědomí - to byly některé z mnoha stimulů, jimiž Hitlerjugend přitahovala mládež. Metoda nacistů byla prostá ale účinná: ohromný vliv na masy byl možný jedině proto, že dokázali v lidech už od útlého mládí vzbudit obrovské nadšení.
-------------------------------------------------------------------------------------
5. díl - Obětování
Krátce před koncem války poslal Hitler děti do bitvy, která byla dávno prohraná. Mladí lidé, prodchnuti vírou ve Vůdce, národ a vlast, šli do války s nadšením, jež pro mnohé končilo zraněním nebo smrtí. V posledních letech války byly obětovány děti ve jménu klamné iluze o konečném vítězství a byly zataženy i do zločinů proti lidskosti. Následky tohoto traumatu - zneužití celé jedné generace - přetrvávají dodnes.
Co se týče vašich poznámek, tak já mám právě jen ten první a poslední díl který vám scházel.
Zbytek mám tady z Warez Fora.
Co se týče kvality - jde o video-ripy (ale dívat se nato dá) protože seriál na ČT běžel již v roce 2003.
Ale ten Dabing Jiřího Plachého...je teda pompézní
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Navíc je super, že překlad historických záběrů neruší český dabing, ale je řešen pomocí titulků... Nezbyvá nám nic jiného než čekat a doufat že tento vynikající seriál budou na ČT zase opakovat