fastshare
Zobrazit téma - Všechny moje lásky / High Fidelity (2000)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 12 úno 2025, 11:41

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Všechny moje lásky / High Fidelity (2000) 
Autor Zpráva
Colonel 4 th class
Colonel 4 th class

Příspěvek Všechny moje lásky / High Fidelity (2000)

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Romantický / Komedie / Drama / Hudební
Velká Británie / USA, 2000, 113 min

Režie: Stephen Frears
Hudba: Howard Shore
Hrají: John Cusack, Iben Hjejle, Todd Louiso, Jack Black, Tim Robbins, Joan Cusack, Lisa Bonet, Catherine Zeta-Jones, Lili Taylor, Natasha Gregson Wagner, Drake Bell, Sara Gilbert, Margaret Travolta, Chris Bauer, David Darlow, Bruce Springsteen, Beverly D'Angelo, Harold Ramis, Aaron Himelstein, Penny Marshall, Scott A. Martin

Rob si ve svých třiceti letech uvědomuje, že neví, kam ve svém životě směřuje. Po odchodu přítelkyně Laury se Rob dostává do krize a přemýšlí o tom, co vedlo k tomu, že ho všechny dívky opustily, že nedokončil vysokou školu, a že skončil jako majitel obchůdku s gramodeskami, kde zaměstnával dva podivínské hudební fandy. Rob začne přerovnávat svou soukromou sbírku gramodesek a rekapituluje jednotlivé okamžiky svého sexuálního životy spojené s různými songy a hudbou, kterou v té době poslouchal. Postupně ale dochází k závěru, že jeho neúspěch se ženami není jeho prokletím, ale jen výsledkem nedorozumění. Jeho snaha získat Lauru zpět je přeci jen korunována úspěchem a zdá se, že krize konečně ustupuje...

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

26 říj 2012, 17:44

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]