fastshare
Zobrazit téma - Moje sestřenice Rachel / My Cousin Rachel (2017)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 03:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Moje sestřenice Rachel / My Cousin Rachel (2017) 
Autor Zpráva
Warman
Warman

Příspěvek Moje sestřenice Rachel / My Cousin Rachel (2017)

Moja sesternica Rachel

Drama / Mysteriózní / Romantický
Velká Británie / USA, 2017, 106 min

Režie: Roger Michell
Předloha: Daphne Du Maurier (kniha)
Scénář: Roger Michell
Kamera: Mike Eley
Hudba: Rael Jones
Hrají: Rachel Weisz, Sam Claflin, Holliday Grainger, Iain Glen, Pierfrancesco Favino, Simon Russell Beale, Tim Barlow, Andrew Havill, Vicki Pepperdine, Poppy Lee Friar, Katherine Pearce, Andrew Knott, Alexander Arnold, Dorian Lough, Attila G. Kerekes, Stuart Davidson, Tobias Beer, Austin Taylor, Tristram Davies
Produkce: Kevin Loader
Střih: Kristina Hetherington
Masky: Julio Parodi, Marese Langan

Sirotka Philipa Ashleye si kdysi vzal do výchovy jeho svobodný bratranec Ambrose. Onemocněl však a lékař mu doporučil klima se sluncem. Ambrose odjel do Itálie. Ve Florencii se setkal se sestřenicí, vdovou Rachel, zamiloval se do ní a pojal ji za ženu. Philip zatím žije na panství v Anglii se svým poručníkem Kendallem a jeho dcerou Louise, které se líbí. Kendall předpokládá, že se oba vezmou. Philip si s Ambrosem dopisuje. Za nějaký čas si Ambrose začíná stěžovat, že je nemocný, že se to Rachel podařilo a prosí Philipa, aby za ním přijel. Philip se vydává do Itálie, ale dům najde prázdný. Právník Rainaldi mu sdělí, že Ambrose zemřel a Rachel odjela. Zmíní se, že Ambrose všechny podezíral, měl nádor na mozku. Philip mu nevěří a přísahá, že se za smrt svého bratrance Rachel pomstí. Vrací se do Anglie. Kmotr Kendall nechápe, proč by Rachel Ambrose zabíjela, když podle jeho závěti majetek připadne Philipovi. Nic by nezískala. Rachel se rozhodne navštívit panství svého zesnuvšího manžela. Je krásná, příjemná a k Philipovi se chová hezky. Získá si služebnictvo, zapojí se do společnosti na panství. Philip je okouzlený. Podle Louise se prý ale v okolí říká, že si ho Rachel omotává kolem prstu. Rachel se později zmíní Philipovi, že jí docházejí peníze. Philip jí zařídí vysokou rentu. Rachel mu začíná pravidelně nabízet italský odvar z bylin pro zdraví a sílu. K pohoršení jeho právníka Crouche Philip na vánoce daruje Rachel rodinný šperk, matčin náhrdelník, i když mu ještě nepatří. Kmotr Kendall mu oznámí, že Rachel značně přečerpala svůj účet. Myslí si, že takové sumy může posílat do zahraničí. Philip jí ale nechá rentu zvýšit. Kendall také varuje Philipa, že Rachel je známá svým bezuzdným chtíčem. Když se to dozví Rachel, náhrdelník vrátí. Baví se s Philipem o Ambroseově závěti. Odkázal jí vše, ale závěť není podepsaná. Philip je ale přesvědčen, že Rachel na panství patří stejně jako Ambrose. Nechá ke svým pětadvacetinám, až mu připadne statek, zhotovit u Crouche smlouvu, v níž Rachel daruje svůj veškerý majetek. Rachel je překvapena a zajede to zkonzultovat s Kendallem. Ten jí potvrdí, že musí zůstat vdovou, pokud si chce majetek zachovat... (TV Prima)

Mladý sirotek Philip (Sam Claflin) je vychováván svým starším bratrancem Ambrosem. Oba blízcí muži jsou od sebe rozděleni kvůli cestě do Toskánska, kde se Ambrose seznámí se svou ovdovělou sestřenicí Rachel (Rachel Weisz), která se brzy stává jeho ženou. Nedlouho po svatbě Ambrose umírá, avšak ještě předtím stihne napsat Philipovi zprávu, ve které novou manželku ze své blížící se smrti obviní. Philip je ostražitý a snaží se tajemnou a podezřelou Rachel vypátrat, je to ale nakonec ona, která vyhledá jeho přítomnost. Místo kruté vražedkyně se však Philip setkává s krásnou, elegantní a inteligentní ženou, do které se zamiluje. (Kiisaki)

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

28 led 2020, 00:44
Warman
Warman

Příspěvek Moje sestřenice Rachel / My Cousin Rachel (2017)

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

12 dub 2022, 18:03

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]