|
Právě je 09 kvě 2025, 22:44
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Jak jsem balil učitelku / Rushmore (1998)
|
Autor |
Zpráva |
Kocour57
Warman
|
Jak jsem balil učitelku / Rushmore (1998)Romantický / Komedie / Drama USA, 1998, 93 min Režie: Wes Anderson Scénář: Wes Anderson, Owen Wilson Kamera: D. Yeoman Hudba: Mark Mothersbaugh Hrají: Jason Schwartzman, Bill Murray, Olivia Williams, Seymour Cassel, Brian Cox, Mason Gamble, Sara Tanaka, Stephen McCole, Connie Nielsen, Luke Wilson, Wallace Wolodarsky, Owen Wilson, Wes Anderson, Andrew Wilson, Kumar Pallana, Brandon Trost, Jason Trost, Ed Geldart Obsah Rushmore je příběhem nadaného a rebelantského teenagera Maxe Fischera (Jason Schwartzman), studenta desáté třídy elitní Rushmorské akademie. Redaktor školních novin, kapitán nebo prezident nespočetných klubů a spolků, je zároveň jedním z nejhorších studentů ve škole, nad nímž neustále visí hrozba vyhazovu. Jeho svět se otřese, když se Max zamiluje do učitelky prvního ročníku slečny Crossové (Olivia Williams) a chce na její počest postavit akvárium. O její přízeň však musí soupeřit se svým přítelem, ocelářským magnátem panem Blumem (Bill Murray), bohatým otcem jeho dvou spolužáků. MediaInfo: 4,49 GiB DELETED
Naposledy upravil ladan dne 17 bře 2020, 10:28, celkově upraveno 1 |
Smazány nefunkční odkazy a obrázky |
|
01 čer 2013, 00:43 |
|
 |
zozy
Colonel 5 th class
|
Re: Jak jsem balil učitelku / Rushmore (1998)
Jak jsem balil učitelku / Rushmore (1998)Rushmore.1998.BluRay.1080p.x264Jak jsem balil učitelku CZ název Rushmore USA Rushmore SK název Ako som balil učiteľku Romantický / Komedie / Drama USA, 1998, 93 min Režie: Wes Anderson Scénář: Wes Anderson, Owen Wilson Kamera: Robert D. Yeoman Hudba: Mark Mothersbaugh Hrají: Jason Schwartzman, Bill Murray, Olivia Williams, Seymour Cassel, Brian Cox, Mason Gamble, Sara Tanaka, Stephen McCole, Connie Nielsen, Luke Wilson, Wallace Wolodarsky, Owen Wilson, Wes Anderson, Andrew Wilson, Kumar Pallana, Brandon Trost, Jason Trost, Ed Geldart Rushmore je příběhem nadaného a rebelantského teenagera Maxe Fischera (Jason Schwartzman), studenta desáté třídy elitní Rushmorské akademie. Redaktor školních novin, kapitán nebo prezident nespočetných klubů a spolků, je zároveň jedním z nejhorších studentů ve škole, nad nímž neustále visí hrozba vyhazovu. Jeho svět se otřese, když se Max zamiluje do učitelky prvního ročníku slečny Crossové (Olivia Williams) a chce na její počest postavit akvárium. O její přízeň však musí soupeřit se svým přítelem, ocelářským magnátem panem Blumem (Bill Murray), bohatým otcem jeho dvou spolužáků. MediaInfo: 11,5 GiB DELETED
|
25 říj 2013, 11:15 |
|
 |
Playerman
Colonel 4 th class
|
Jak jsem balil učitelku-Rushmore (1998)1080p_1xCZ,2xENG dubing_CZ,ENG subtitles  . ČSFD.czFDb.czRomantický / Komedie / Drama USA, 1998, 93 min Režie: Wes Anderson Scénář: Wes Anderson, Owen Wilson Kamera: Robert D. Yeoman Hudba: Mark Mothersbaugh Hrají: Jason Schwartzman, Bill Murray, Olivia Williams, Seymour Cassel, Brian Cox, Mason Gamble, Sara Tanaka, Stephen McCole, Connie Nielsen, Luke Wilson, Wallace Wolodarsky, Owen Wilson, Wes Anderson, Andrew Wilson, Kumar Pallana, Brandon Trost, Jason Trost, Ed Geldart, Marietta Marich, David Moritz, Paul Schiff, Sarah Trost, Eric Chase Anderson, Alexis Bledel Producenti: Barry Mendel, Wes Anderson, Paul Schiff Střih: David Moritz Scénografie: David Wasco Kostýmy: Karen Patch Obsah: Rushmore je příběhem nadaného a rebelantského teenagera Maxe Fischera (Jason Schwartzman), studenta desáté třídy elitní Rushmorské akademie. Redaktor školních novin, kapitán nebo prezident nespočetných klubů a spolků, je zároveň jedním z nejhorších studentů ve škole, nad nímž neustále visí hrozba vyhazovu. Jeho svět se otřese, když se Max zamiluje do učitelky prvního ročníku slečny Crossové (Olivia Williams) a chce na její počest postavit akvárium. O její přízeň však musí soupeřit se svým přítelem, ocelářským magnátem panem Blumem (Bill Murray), bohatým otcem jeho dvou spolužáků.(oficiální text distributora) MediaInfo:13,1 GiB DOWNLOAD:FASTSHARE.CZ
|
04 bře 2020, 18:17 |
|
 |
pegasss
Warman
|
Re: Jak jsem balil učitelku / Rushmore (1998)
|
05 dub 2021, 10:25 |
|
 |
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|