Naposledy upravil sam75 dne 19 čer 2012, 19:39, celkově upraveno 1
15 čer 2012, 19:06
hasiash
Private
Re: Hra o trůny / Game of Thrones / CZ
krim píše:
Zdarec....
Sice to není AC3 6CH, ale zvuk na video sedí.
Format : Matroska Format version : Version 2 Video #1 Format : AVC Format/Info : Advanced Video Codec Width : 1 280 pixels Height : 720 pixels Frame rate : 23.976 fps Audio #2 Format : MPEG Audio Format version : Version 1 Format profile : Layer 3 Codec ID : A_MPEG/L3 Codec ID/Hint : MP3 Bit rate : 192 Kbps Channel(s) : 2 channels Sampling rate : 48.0 KHz
Naposledy upravil Sensor dne 19 led 2014, 21:34, celkově upraveno 1
Linky dány do "CODE"
30 pro 2013, 11:40
pepe75
Corporal
Hra o trůny / Game of Thrones / S04 / CZ s forced titulkama v obraze
Výpravný seriál Hra o trůny vznikl na motivy bestsellerové fantasy ságy Píseň ledu a ohně. Vypráví epický příběh o zradě a ušlechtilosti, jenž se odehrává v mýtické říši Západozemí, kde léta a zimy trvají celé roky a touha po moci je věčná. Hra o trůny je jeden z nejvýraznějších a nejúspěšnějších seriálů HBO. Ve čtvrté řadě se opět rozehraje mnoho strhujících dějových linií jejichž vyvrcholení bude neodvratné a krvavé. Lannisterové, posílení po masakru na Rudé svatbě v Řekotočích, kde bylo zrazeno a povražděno mnoho jejich nepřátel z rodu Starků, stále drží železný trůn. Dokáží však překonat vlastní egoismus a odolat neustálému ohrožení z jihu, severu i východu? Zatímco nepřemožený Stannis Baratheon pokračuje v budování armády na Dračím kameni, bezprostřední nebezpečí přichází z jihu, když Oberyn Martell, Lannistery nenávidějící Rudá zmije z Dorne, dorazí do Králova přístaviště, aby se zúčastnil svatby Joffreyho a Margaery z rodů Tyrellů a možná vyřídil nějaké další záležitosti. Na severu, zdá se, vyčerpaná Noční hlídka již nedokáže dále odolávat útoku Divokých Mance Rydera. Těm však hrozí ještě větší nebezpečí ze strany nesmrtelných Bílých chodců. K tomu ještě, Daenerys z rodu Targaryenů v doprovodu svých tří draků a armády Neposkvrněných osvobodí největší otrokářské město Meereen na východě. Získá tak sílu uskutečnit svůj hlavní plán - přeplout Úzké moře, dobýt Západozemí a usednout na železný trůn, který jejímu rodu ukradli Lannisterové.
Naposledy upravil pepe75 dne 08 čer 2015, 12:51, celkově upraveno 27
21 dub 2014, 04:43
deputy
Private
Nedaří se mi z nového sharerapid "S04E01 - Dva meče" stáhnout s odůvodněním, že nemám prémiovou službu. Dělám něco špatně, nebo už neplatí pravidlo o uploadu alespoň na jeden server s volným stahováním ?
22 dub 2014, 23:25
Vasek 10
Private 1 st class
Lepe si počkat na lepší kvalitu tento seriál si to zaslouží (ŽIVOT JE SAMÉ ČEKANÍ)
23 dub 2014, 00:11
cernakus
Private
deputy píše:
Nedaří se mi z nového sharerapid "S04E01 - Dva meče" stáhnout s odůvodněním, že nemám prémiovou službu. Dělám něco špatně, nebo už neplatí pravidlo o uploadu alespoň na jeden server s volným stahováním ?
Pro stahování ze sharerapidu zdarma musíš využít jejich download manager, takže se musíš zaregistrovat. Ale je to dost pomalý na stahování HD filmů a seriálů.
25 dub 2014, 20:09
scorpio2211
Private 1 st class
to cernakus:
není pravdou, sharerapid asi změnil politiku a je jen placený. Zkoušel jsem už několikrát, když spustili svůj nový manažer, šlo to. Teď už to nejde zahlásí stahování dokončeno a hlášku, že nemám premiový účet. V nastavení mi samozřejmě hlásí, že jsem přihlášený.
26 dub 2014, 02:16
robrun
Private
Mám stejný problém se "sharerapidem" :-(
26 dub 2014, 15:02
JanHorta
Private
Share rapid užívám určitě několik let a vždy byl placený.Ale je fakt, jsem nenarazil na levnější. Za 100-kč poskytnou 100 Gb a když si ppohlídáš akce tak třeba 200 Giga.Je tu jen jeden problém V podstatě začali znovu fungovat a spousta souboru ,třeba z warezu tam již nejsou,ale pokud máš účet mají i rychlé stahování.pokud mi to dovolí mé připojení tak jede na plnou rychlost. já jsem s nimi jinak spokojen
26 dub 2014, 16:40
cernakus
Private
Tak to je mrzuté. Dříve bylo možné stahovat z manažeru zdarma, ale nesměli jste být přihlášeni. Nyní bez přihlášení stahování nepovolí a tím je opravdu SR ryze placený. Omlouvám se za omyl. Nezkoumal jsem to (mám placený) po tom zemětřesní u nich a nevyplatilo se mi to:-(
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru