Stamba píše:
Možná to sem nepatří, ale jiný topic k této hře jsem nenašel. Chtěl bych zná nějaké reakce lidí co tuto hru zkusili, pokud možno i nějakých zkušenějších kytaristů. Uvažuji o koupi téhle hry, ale vzhledem k tomu že už nějakej pátek hraju na kytaru, tak mám obaby jestli rocksmith není vyloženě jen pro začátečníky, anebo jestli i zkušenější kytarista se na tom vyřádí. Jde mi o to abych nevyhodil peníze zbytečně. Díky za reakce :-)
Ja som čakal na túto hru jak malý chlapec, mal som to raz zapaté a od vtedy som to viac krát nehral. Hrám na gitaru už pár rôčikov a osobne som sa na tom moc nebavil, skôr by som to odporučil fakt začiatočníkom. Nehovoriac o tom že som tam mal nejakú pomalú odozvu, neviem či to je všeobecná chyba alebo len ja som to mal

. Máš tam aj nejaké kombá a efekty na výber čo je celkom fajn ale tiež ma to nejako nenadchlo. Každopádne hru by som si najskôr zahral na nejakej párty s kamošmi pri pive

. Aj to by som račej možno uvažoval o Guitar Hero. Ale pokial chceš skúsiť, smelo dotoho

môžno sa ti to zapáči.