fastshare
Zobrazit téma - Můj bratr Tom / My Brother Tom (2001)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 10:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Můj bratr Tom / My Brother Tom (2001) 
Autor Zpráva
Private 1 st class
Private 1 st class

Příspěvek Můj bratr Tom / My Brother Tom (2001)

Můj Bratr Tom ČT2 rip - v jiné podobě s českými titulky doteď nebylo k sehnání, aspoň podle mých zkušeností

Můj bratr Tom / My Brother Tom (2001)

CSFD:
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

MŮJ BRATR TOM je příběh dvou teenagerů, Toma a Jessicy. Když se potkají, Jessicu zaskočí, ale zároveň fascinuje Tomova temná stránka. Ten považuje za své útočiště les, kam utíká před bídou a násilím domova. S Jessicou ho spojuje silné pouto, ve kterém není místo na žádný kompromis. Toto pouto ovšem nemůže vydržet, když se jeden z dvojice změní, a druhý nikoliv. Dom Rotheroe, úspěšný dokumentarista, chtěl ve svém hraném debutu zachytit intenzitu a intimitu vztahu hlavních hrdinů. Proto se rozhodl použít ruční digitální kameru, za kterou stál Robby Müller, holandský kameraman-veterán, jenž točil s režiséry, jako jsou Jim Jarmusch, Wim Wenders nebo Lars von Trier.

__.__
Format: AVI
Length: 01:46:11
Size: 660 MB
Video Size: 648×480

)..(
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

15 bře 2010, 22:46
Private
Private

Příspěvek Můj bratr Tom / My Brother Tom (2001)

Můj bratr Tom / 	My Brother Tom (2001)

MŮJ BRATR TOM je příběh dvou teenagerů, Toma a Jessicy. Když se potkají, Jessicu zaskočí, ale zároveň fascinuje Tomova temná stránka. Ten považuje za své útočiště les, kam utíká před bídou a násilím domova. S Jessicou ho spojuje silné pouto, ve kterém není místo na žádný kompromis. Toto pouto ovšem nemůže vydržet, když se jeden z dvojice změní, a druhý nikoliv. Dom Rotheroe, úspěšný dokumentarista, chtěl ve svém hraném debutu zachytit intenzitu a intimitu vztahu hlavních hrdinů. Proto se rozhodl použít ruční digitální kameru, za kterou stál Robby Müller, holandský kameraman-veterán, jenž točil s režiséry, jako jsou Jim Jarmusch, Wim Wenders nebo Lars von Trier.

My.brother.Tom.TvRip.CZsub

23 čer 2010, 13:12
Private
Private

Příspěvek Re: Můj bratr Tom / My Brother Tom (2001)

My Brother Tom DVDrip Eng+CZ titulky
Citace:
INFO:
699 MB (or 716,450 KB or 733,644,800 bytes)
Video: XviD 512x384 25FPS 803kbps B-VOP 1 QPEL/GMC 0
Sound: MP3 48kHz VBR 109kbps

CZ titulky na tento film

30 črc 2010, 19:12

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]