fastshare
Zobrazit téma - Marley a já / Marley & Me (2008)
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 21:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Marley a já / Marley & Me (2008) 
Autor Zpráva
Captain
Captain

Příspěvek Marley a já / Marley & Me (2008)

Marley a já / Marley & Me (2008)...Marley a já

Komedie / Rodinný / Romantický / Drama
USA, 2008, 111 min

Režie: David Frankel
Scénář: Scott Frank, Don Roos, John Grogan
Kamera: Florian Ballhaus
Hudba: Theodore Shapiro
Hrají: Owen Wilson, Jennifer Aniston, Alan Arkin, Kathleen Turner, Eric Dane, Haley Bennett, Haley Hudson, Nathan Gamble, Joyce Van Patten, ...
Produkce: Gil Netter, Karen Rosenfelt
Střih: Mark Livolsi
Zvuk: Paul Urmson, Tom Fleischman, Nicholas Renbeck
Scénografie: Stuart Wurtzel
Kostýmy: Cindy Evans

Novomanželé John a Jenny Groganovi se stěhují na Floridu. Oba jsou novináři, přičemž články Jenny vycházejí v listě, který ji zaměstnává, na první stránce, zatímco John začíná u konkurence psaním nekrologů. Jenny začínají tikat biologické hodiny, John se zatím na založení rodiny necítí, a tak jí v útulku vybere roztomilé štěně labradora. Pejsek dostane jméno Marley a brzy se ukáže, že je nezvladatelný, nevytrénovatelný a absolutně pomilováníhodný. Po celý svůj další psí život se od svých pánů neodloučí, a i když působí neustálé potíže, je součástí jejich světa. Sleduje, jak Jenny přijde do jiného stavu a pak potratí, jak si John pomalu buduje kariéru a stává se oblíbeným sloupkařem (Marley je tématem jeho sloupků), jak se narodí první dítě, pak druhé, pak neplánovaně i třetí, jak Jenny vzdává kariéru, aby se mohla plně věnovat dětem, zatímco John dostává nabídku, aby se stal reportérem, po čemž vždycky toužil, a rodina se stěhuje do Pensylvánie. Ale protože psí život je kratší než lidský, Marley stárne, onemocní, a nakonec přichází i to nejsmutnější. Rodina se s ním musí rozloučit. (TV Nova)

Scénář komedie Marley & Me vznikl podle autobiografického bestselleru amerického novináře Johna Grogana z roku 2005. Film vypráví, stejně jako v USA velmi populární Groganova kniha, o životě jedné (rozuměj autorovy) obyčejné rodinky, kterou svérázným způsobem "terorizuje" psí mazlíček jménem Marley. Jeho neutuchající nesnesitelnost ovšem všechny lidské obyvatele domu nakonec leccos užitečného naučí... (curfew77)
.....

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

Marley.And.Me.720p.BluRay.x264-REFiNED
MediaInfo:
6.87 GiB
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

06 črc 2010, 22:19
Colonel
Colonel

Příspěvek Re: Marley a já / Marley & Me (2008)

DISC INFO:

23 lis 2011, 07:20
Lieutenant
Lieutenant

Marley.And.Me.720p.BluRay.x264-REFiNED
MediaInfo:
6,87 GiB

30 led 2013, 19:15
Warman
Warman

Re: Marley a já / Marley & Me (2008)

Re: Marley a já / Marley & Me (2008)

Re: Marley a já / Marley & Me (2008)DELETED

21 říj 2021, 19:50

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]