|
Právě je 08 úno 2025, 00:45
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
sedajiri
Private
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
sedajiri: a zkusil si být hostem?[/quote] jo zkousel sem byt hostem a nic,ja to normalne spustim dam play pak find game pak tam je alteriwnet announcement a kdyz to dam tak mi to pak vyhledava nejakou hru ale nikdy proste nic,,nevite co mam za problem??
|
12 črc 2010, 22:13 |
|
|
Tomikk.90
Corporal
|
no s tim WH, jde to sám jsem zkoušel abych viděl jak to funguje, a jde to bez problému... samozřejmě, když člověk střílí přes zdi a nemaskuje se, tak to kickne, ale když si člověk počíná obezřetně, nekickne. občas spadne celá hra a to je vše... ale upřímně, stojí to s tim za ho*no a zasmát se dá akorát když to hackování někomu vracíte. ale, když máte nachozený mapy a víte co se na onom místě dá nebo nedá, tak ten rozdíl ve skóre činí minimum. já si pomocí WH nahrabal v průměru cca 3 killy navíc... takže, vyplatí se to? pro nováčky možná, kdo to hraje dýl tak určitě ne... navíc, zkušenější hráč v souboji tvaří v tvář sejme WH-nooba jak nic celej problém stojí na tom, že se nehraje na dedicated, kde by to čistil punkbuster a podobných hacků by bylo minimum... takhle je to 100% nezjistitelný a BAN "chytrej" hacker nedostane. zkusil jsem pod novým nickem v BFBC2 něco podobnýho, a okamžitě jsem byl na každym serveru zabanován, tak se to má dělat. a v MW2 jsem narazil i na jakýsi "klan", který to mydlil přes zdi hlava nehlava... a vydrželi tam asi 3 kola, než zmizeli. aimbot jsem teda nezkoušel, tuhle zhovadilost ani zkoušet nechci. to už radši pochopím WH, protože tam člověk musí mířit, ale ještě to za sebe nechat dělat "program", to už je moc
|
12 črc 2010, 22:45 |
|
|
papirpapirpapir
Private
|
Tomikk.90 píše: no s tim WH, jde to sám jsem zkoušel abych viděl jak to funguje, a jde to bez problému... samozřejmě, když člověk střílí přes zdi a nemaskuje se, tak to kickne, ale když si člověk počíná obezřetně, nekickne. občas spadne celá hra a to je vše... ale upřímně, stojí to s tim za ho*no a zasmát se dá akorát když to hackování někomu vracíte. ale, když máte nachozený mapy a víte co se na onom místě dá nebo nedá, tak ten rozdíl ve skóre činí minimum. já si pomocí WH nahrabal v průměru cca 3 killy navíc... takže, vyplatí se to? pro nováčky možná, kdo to hraje dýl tak určitě ne... navíc, zkušenější hráč v souboji tvaří v tvář sejme WH-nooba jak nic celej problém stojí na tom, že se nehraje na dedicated, kde by to čistil punkbuster a podobných hacků by bylo minimum... takhle je to 100% nezjistitelný a BAN "chytrej" hacker nedostane. zkusil jsem pod novým nickem v BFBC2 něco podobnýho, a okamžitě jsem byl na každym serveru zabanován, tak se to má dělat. a v MW2 jsem narazil i na jakýsi "klan", který to mydlil přes zdi hlava nehlava... a vydrželi tam asi 3 kola, než zmizeli. aimbot jsem teda nezkoušel, tuhle zhovadilost ani zkoušet nechci. to už radši pochopím WH, protože tam člověk musí mířit, ale ještě to za sebe nechat dělat "program", to už je moc Jestli chces rick pravdu ja jsem s cheatama nikdy nehral ale mam nachozenou louku sednu si k těžkymu a zacnu strilet na mista kde jsou a nahodou tam nekdo je a pro mne velka smule ten nekdo kdo tam kepi mel prava na tom serveru bez mislosti mam ban tak to mne pak sere.
|
13 črc 2010, 07:27 |
|
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
Uf,už to zase nejde,tentokrát se nedostanu ani do hry.. ....jinak s tím cheatovaním,na to už jsem si zvyk že mě každou třetí hru vykopl host a přitom k tomu neměl sebemenší důvod...tedy pokud bere cheat chodit zabíjet hned ze začátku na resp...ono se to potom těžko vysvětluje když máte po minutě score 7:0.... ...a už jen kvůli tomu sem si chtěl koupit origo,tam by mi mohli vykouři* klacka...
Naposledy upravil X1jirka dne 13 črc 2010, 09:02, celkově upraveno 1
|
13 črc 2010, 08:07 |
|
|
X1jirka
Warrant
|
Tak vyřešeno,stačilo změnit hodnotu v iw4mp CFG (v poznámkovém bloku) z 1 na 0...
|
13 črc 2010, 08:24 |
|
|
Tomikk.90
Corporal
|
papirpapirpapir píše: Tomikk.90 píše: no s tim WH, jde to sám jsem zkoušel abych viděl jak to funguje, a jde to bez problému... samozřejmě, když člověk střílí přes zdi a nemaskuje se, tak to kickne, ale když si člověk počíná obezřetně, nekickne. občas spadne celá hra a to je vše... ale upřímně, stojí to s tim za ho*no a zasmát se dá akorát když to hackování někomu vracíte. ale, když máte nachozený mapy a víte co se na onom místě dá nebo nedá, tak ten rozdíl ve skóre činí minimum. já si pomocí WH nahrabal v průměru cca 3 killy navíc... takže, vyplatí se to? pro nováčky možná, kdo to hraje dýl tak určitě ne... navíc, zkušenější hráč v souboji tvaří v tvář sejme WH-nooba jak nic celej problém stojí na tom, že se nehraje na dedicated, kde by to čistil punkbuster a podobných hacků by bylo minimum... takhle je to 100% nezjistitelný a BAN "chytrej" hacker nedostane. zkusil jsem pod novým nickem v BFBC2 něco podobnýho, a okamžitě jsem byl na každym serveru zabanován, tak se to má dělat. a v MW2 jsem narazil i na jakýsi "klan", který to mydlil přes zdi hlava nehlava... a vydrželi tam asi 3 kola, než zmizeli. aimbot jsem teda nezkoušel, tuhle zhovadilost ani zkoušet nechci. to už radši pochopím WH, protože tam člověk musí mířit, ale ještě to za sebe nechat dělat "program", to už je moc Jestli chces rick pravdu ja jsem s cheatama nikdy nehral ale mam nachozenou louku sednu si k těžkymu a zacnu strilet na mista kde jsou a nahodou tam nekdo je a pro mne velka smule ten nekdo kdo tam kepi mel prava na tom serveru bez mislosti mam ban tak to mne pak sere. 1. cheatování stojí za ho*no 2. nejsou to servery, protože ty by byly zabezpečený a nebyl by s hackama problém, ten kdo tam sedí je pouze host, u kterého se hra hraje a ten je jedinej, co může hackery čistit 3. nediv se že tě vyhazujou když to opravdu vypadá jak WH. ovšem jestli střílíš nalačno, tak tě nemá co vyhazovat, protože z killcamů je evidentní kdo používá WH - pokud to zase člověk dobře nemaskuje a za 4. cheatování stojí za ho*no
|
13 črc 2010, 11:30 |
|
|
Honza741
Private
|
zdaR, můžete sem hodit odkaz na ten update?? já jsem jeden stáhl, ale když to spustim tak nejde.. nenaběhne žádný okno a pak to udělá zvuk jakoby se vyskytla chyba toť vše.. už jsem to jednou mněl, ale musel jsem to přeinstalovat protože jsem z toho něco omylem smazal.. Díkes
|
13 črc 2010, 12:35 |
|
|
X1jirka
Warrant
|
Honza741 píše: zdaR, můžete sem hodit odkaz na ten update?? já jsem jeden stáhl, ale když to spustim tak nejde.. nenaběhne žádný okno a pak to udělá zvuk jakoby se vyskytla chyba toť vše.. už jsem to jednou mněl, ale musel jsem to přeinstalovat protože jsem z toho něco omylem smazal.. Díkes Zkus udělat to co sem psal o příspěvek víš...
|
13 črc 2010, 12:57 |
|
|
sedajiri
Private
|
Honza741 píše: zdaR, můžete sem hodit odkaz na ten update?? já jsem jeden stáhl, ale když to spustim tak nejde.. nenaběhne žádný okno a pak to udělá zvuk jakoby se vyskytla chyba toť vše.. už jsem to jednou mněl, ale musel jsem to přeinstalovat protože jsem z toho něco omylem smazal.. Díkes mam stejnej problem a nevim jak to resit,kdyby si to vyresil tak prosim napis jak diky
|
13 črc 2010, 13:22 |
|
|
Virus D ToXX
Private 1 st class
Registrován: 15 kvě 2009, 18:53 Příspěvky: 33 Bydliště: Inferno...
|
Nemas nejakej navod jak rozjed Team Fortress 2 a Half Life deathmtch source ??
13 črc 2010, 13:48 |
|
|
X1jirka
Warrant
|
sedajiri píše: Honza741 píše: zdaR, můžete sem hodit odkaz na ten update?? já jsem jeden stáhl, ale když to spustim tak nejde.. nenaběhne žádný okno a pak to udělá zvuk jakoby se vyskytla chyba toť vše.. už jsem to jednou mněl, ale musel jsem to přeinstalovat protože jsem z toho něco omylem smazal.. Díkes mam stejnej problem a nevim jak to resit,kdyby si to vyresil tak prosim napis jak diky Pokud vám to dělá ten zvuk při spuštění a okno nenaběhne,tak stačí změnit ty hodnoty v tom souboru co jsem psal na předešlé stránce...Někdy si tu připadám jako ve zvláštní...
|
13 črc 2010, 13:55 |
|
|
sedajiri
Private
|
X1jirka píše: sedajiri píše: Honza741 píše: zdaR, můžete sem hodit odkaz na ten update?? já jsem jeden stáhl, ale když to spustim tak nejde.. nenaběhne žádný okno a pak to udělá zvuk jakoby se vyskytla chyba toť vše.. už jsem to jednou mněl, ale musel jsem to přeinstalovat protože jsem z toho něco omylem smazal.. Díkes mam stejnej problem a nevim jak to resit,kdyby si to vyresil tak prosim napis jak diky Pokud vám to dělá ten zvuk při spuštění a okno nenaběhne,tak stačí změnit ty hodnoty v tom souboru co jsem psal na předešlé stránce...Někdy si tu připadám jako ve zvláštní... ja jsem to prave zkousel a pak kdyz kliknu na iw4mp tak to udela ten zvuk a napise "iw4mp.dat does exist"
|
13 črc 2010, 14:36 |
|
|
Johny262
Private
|
Přesně to mi to taky dělá a nevím co s tím zkoušel jsem to instalovat tak třikrát a pokaždý stejný, změnil jsem hodnoty v tom souboru z 1 na 0 a také mi o napíše iw4mp.dat nenalezen a dál to nic nedělá :-( nevíte co s tím ?
|
13 črc 2010, 14:44 |
|
|
Honza741
Private
|
X1jirka píše: sedajiri píše: Honza741 píše: zdaR, můžete sem hodit odkaz na ten update?? já jsem jeden stáhl, ale když to spustim tak nejde.. nenaběhne žádný okno a pak to udělá zvuk jakoby se vyskytla chyba toť vše.. už jsem to jednou mněl, ale musel jsem to přeinstalovat protože jsem z toho něco omylem smazal.. Díkes mam stejnej problem a nevim jak to resit,kdyby si to vyresil tak prosim napis jak diky Pokud vám to dělá ten zvuk při spuštění a okno nenaběhne,tak stačí změnit ty hodnoty v tom souboru co jsem psal na předešlé stránce...Někdy si tu připadám jako ve zvláštní... ► Jsme na to stejně s mnoha lidma - změna údáju v cfg hlásí pak při spuštění chybu "iw4mp.dat doesn´t exist".. je možný že je jen špatnej .exe soubor, ale může to být i něco víc.. pokud někdo víte poraďte.. díkes moc..
|
13 črc 2010, 14:49 |
|
|
X1jirka
Warrant
|
Tak to nevím,mě to jede bez problému...jedině to znova přeinstalovat a udělat vše znova...
|
13 črc 2010, 15:06 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|