|
Právě je 08 úno 2025, 01:42
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
Angeloo
Corporal
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Jn jde to, ok ![Cool /)](./images/smilies/icon_cool.gif) Díky
|
14 črc 2010, 12:58 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
baltyx
Private
|
mma takovej problem,normal se mi to updatlo,pustim hru ,vyberu kam chci vlizt,a po par vterinach kdyz to neco hleda tak mi to vyhodi error.co s tim ? ,diky
|
14 črc 2010, 13:18 |
|
bembeg
Private
|
Já mám zase jinej problém. Stáhl jsem ten updater a upravil ten soubor podle alteriw.net, všechno je OK, hra jede, ale když chci hrát, nikoho mi to nenajde a nikam mě to nepřipojí. Na stránkach toho alterIWnet je napsaný, že server "je down". Vám to jde ?
|
14 črc 2010, 15:38 |
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
bembeg píše: Já mám zase jinej problém. Stáhl jsem ten updater a upravil ten soubor podle alteriw.net, všechno je OK, hra jede, ale když chci hrát, nikoho mi to nenajde a nikam mě to nepřipojí. Na stránkach toho alterIWnet je napsaný, že server "je down". Vám to jde ? Tak asi děláš něco špatně,mě to jede ok...
|
14 črc 2010, 16:48 |
|
X1jirka
Warrant
|
baltyx píše: mma takovej problem,normal se mi to updatlo,pustim hru ,vyberu kam chci vlizt,a po par vterinach kdyz to neco hleda tak mi to vyhodi error.co s tim ? ,diky Ještě by bylo dobrý napsat jaký error ti to háže...
|
14 črc 2010, 16:49 |
|
Johny262
Private
|
Heledte lidi jde vám to? Já jsem to včera zprovoznil a dneska to nechce nikoho najít myslím že s tím je víc problému než s tou starou verzí
|
14 črc 2010, 16:56 |
|
hawker
Private 2 nd class
|
Mne to ide v pohode.
14 črc 2010, 17:28 |
|
X1jirka
Warrant
|
Johny262 píše: Heledte lidi jde vám to? Já jsem to včera zprovoznil a dneska to nechce nikoho najít myslím že s tím je víc problému než s tou starou verzí Zkus tam dát jinej crack...
|
14 črc 2010, 17:46 |
|
papirpapirpapir
Private
|
No konecne jsem to rozjel mam tu neco pro ty kterejm to udela jen ten zvuk a a nic nenabehne: do toho iw4mp.cfg napiste nasledující enable_updates 1 cache_server http://alteriw.net/content caches aiw-dlc1;aiw-dlc2;aiw-client;aiw-content mne se to poprepsani spustilo byl tam problem ze mysto toho (cache_server http://alteriw.net/content) jsem tam mel nejakou IP adresu a poprepsani na tuto adresu to nabehlo a jede to.
|
15 črc 2010, 09:58 |
|
dezogogotar
Private
|
mam takovej problém při naběhnutí základního výběru(výběr:play,options,main menu,quit) mi to vyhodí error- couldn´t load image ´preview_mp_abandon´ nevíte někdo co s tim?
_________________ Nejslabší na každém bezpečnostním systému je lidský článek - Kevin Mintick
|
15 črc 2010, 09:59 |
|
papirpapirpapir
Private
|
dezogogotar píše: mam takovej problém při naběhnutí základního výběru(výběr:play,options,main menu,quit) mi to vyhodí error- couldn´t load image ´preview_mp_abandon´ nevíte někdo co s tim? taky jsem s tim mel problem ale staci kdyz z ty složky CACHE: 1. zkopirujes z cache/aiw-content/main-v tehle složcemas naky 2 soubory ty skpči do složky: call of duty Moderm Warfare/main- tam to nakoči 2. zkopiruj z cahce/aiw-dlc1(2)/zone/dlc-vse co tam je do slozky : call of duty Moderm Warfare/zone/english- tak to vsechno z kopcis 3. zmenis v slozce iw4mp.cfg na: enable_updates 1 cache_server http://alteriw.net/content caches aiw-client;aiw-content pak by ti to melo bezet bez problemu mne to teda funguje.
|
15 črc 2010, 11:19 |
|
dezogogotar
Private
|
papirpapirpapir píše: dezogogotar píše: mam takovej problém při naběhnutí základního výběru(výběr:play,options,main menu,quit) mi to vyhodí error- couldn´t load image ´preview_mp_abandon´ nevíte někdo co s tim? taky jsem s tim mel problem ale staci kdyz z ty složky CACHE: 1. zkopirujes z cache/aiw-content/main-v tehle složcemas naky 2 soubory ty skpči do složky: call of duty Moderm Warfare/main- tam to nakoči 2. zkopiruj z cahce/aiw-dlc1(2)/zone/dlc-vse co tam je do slozky : call of duty Moderm Warfare/zone/english- tak to vsechno z kopcis 3. zmenis v slozce iw4mp.cfg na: enable_updates 1 cache_server http://alteriw.net/content caches aiw-client;aiw-content pak by ti to melo bezet bez problemu mne to teda funguje. bohužel ve složce CACHE nemám žádné sobory, iw4mp.cfg-mam napsáno přesně to co ty
_________________ Nejslabší na každém bezpečnostním systému je lidský článek - Kevin Mintick
|
15 črc 2010, 13:36 |
|
X1jirka
Warrant
|
dezogogotar píše: papirpapirpapir píše: dezogogotar píše: mam takovej problém při naběhnutí základního výběru(výběr:play,options,main menu,quit) mi to vyhodí error- couldn´t load image ´preview_mp_abandon´ nevíte někdo co s tim? taky jsem s tim mel problem ale staci kdyz z ty složky CACHE: 1. zkopirujes z cache/aiw-content/main-v tehle složcemas naky 2 soubory ty skpči do složky: call of duty Moderm Warfare/main- tam to nakoči 2. zkopiruj z cahce/aiw-dlc1(2)/zone/dlc-vse co tam je do slozky : call of duty Moderm Warfare/zone/english- tak to vsechno z kopcis 3. zmenis v slozce iw4mp.cfg na: enable_updates 1 cache_server http://alteriw.net/content caches aiw-client;aiw-content pak by ti to melo bezet bez problemu mne to teda funguje. bohužel ve složce CACHE nemám žádné sobory, iw4mp.cfg-mam napsáno přesně to co ty Nesmysl,v té složce musíš mít tři soubory..a pokud ne tak si to stáhl blbě...
|
15 črc 2010, 13:39 |
|
papirpapirpapir
Private
|
dezogogotar píše: papirpapirpapir píše: dezogogotar píše: mam takovej problém při naběhnutí základního výběru(výběr:play,options,main menu,quit) mi to vyhodí error- couldn´t load image ´preview_mp_abandon´ nevíte někdo co s tim? taky jsem s tim mel problem ale staci kdyz z ty složky CACHE: 1. zkopirujes z cache/aiw-content/main-v tehle složcemas naky 2 soubory ty skpči do složky: call of duty Moderm Warfare/main- tam to nakoči 2. zkopiruj z cahce/aiw-dlc1(2)/zone/dlc-vse co tam je do slozky : call of duty Moderm Warfare/zone/english- tak to vsechno z kopcis 3. zmenis v slozce iw4mp.cfg na: enable_updates 1 cache_server http://alteriw.net/content caches aiw-client;aiw-content pak by ti to melo bezet bez problemu mne to teda funguje. bohužel ve složce CACHE nemám žádné sobory, iw4mp.cfg-mam napsáno přesně to co ty to je divny a mas ty stazeny cache s tech jeijich stranek??
|
15 črc 2010, 13:40 |
|
dezogogotar
Private
|
jj mam to stahly mam to stejny s brachou a jemu to jede a me ne
|
15 črc 2010, 13:49 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|