fastshare
Zobrazit téma - Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Vypnout statistiky
KATEGORIEPOSLEDNÍ PŘÍSPĚVKYPOSLEDNÍ OZNÁMENÍSTATISTIKY UŽIVATELE
Nick: Anonymous
Hodnost: Warman
Varování: 0
---
Právě je 07 úno 2025, 20:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]

Pravidla fóra

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1427 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 96  Další
 Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP 
Autor Zpráva
Private
Private

Příspěvek Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP

Zdravím Pánové,
kupil jsem si originál CoD MW2 abych mohl hrát Multiplayer. No koupil jsem si oba mapové balíky..
A v pondělí ehle Cheate detect (samozřejmě žadný hack nepoužívám) a tím zablokovali celou hru. :-(
Když jsem jim napsal co to znamená tak mi odpověděli, že to co udělali je jejich rozhonutí a je bez návratu, pokud chci hrát multi tak ať si koupím novou hru a naformátuji hard disk. :-(((((((
Ať žijí kurvy!!!!!!!

Tak Vás chci poprosit jestli mi můžete poslat kompletní návod na cracklý multiplayer ať nemusí listovat 50 stránkami.
Díky

A zdravím Steam

22 črc 2010, 10:28
Warrant
Warrant

Strady píše:
Zdravím Pánové,
kupil jsem si originál CoD MW2 abych mohl hrát Multiplayer. No koupil jsem si oba mapové balíky..
A v pondělí ehle Cheate detect (samozřejmě žadný hack nepoužívám) a tím zablokovali celou hru. :-(
Když jsem jim napsal co to znamená tak mi odpověděli, že to co udělali je jejich rozhonutí a je bez návratu, pokud chci hrát multi tak ať si koupím novou hru a naformátuji hard disk. :-(((((((
Ať žijí kurvy!!!!!!!

Tak Vás chci poprosit jestli mi můžete poslat kompletní návod na cracklý multiplayer ať nemusí listovat 50 stránkami.
Díky

A zdravím Steam

Prot nekupuji origošky.. :) ...ale mě kopou i tady takže to je jedno... :) ..tady máš ten návod,stáhni http://thepiratebay.org/torrent/5682734/AlterIWNet_-_Manual_Update_Cache potom je stačí vyextrahovat tam kde máš nainstalovanou hru...pokud by ti to při spuštění hodilo "jakoby" chybu a nic se nedělo změn tyto hodnoty: spust v poznámkovém bloku "iw4mp" CFG a změn hodnotu z 1 na 0...

Naposledy upravil X1jirka dne 22 črc 2010, 10:47, celkově upraveno 1

22 črc 2010, 10:41
Private
Private

Tak jak to pises to neni, aspon ne cely. Pokud to udelas podle tohodle postupu bude ti tam chybet nekolik dulezitych veci. + si jeste musis stahnout

)..(

Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

nebo
Jen registrovaní uživatelé mohou vidět odkazy v code. Přihlaste se nebo zaregistrujte ZDARMA.

:--:
royalgirl
<-Cely jeho obsah zkopirovat do slozky s cod.
Dal koukni na http://www.youtube.com/watch?v=1t10kQ6WjnY kde uvidis jak to zprovoznit + nick si zmenis tak ze spustis alterIWnet_configure a napises do toho jaky chces mit aby jsi nemel STEAM********. a pokud budes mit problem s tim ze kdyz si zmenis nastaveni at je jaky koliv (bindy, graficky) tak se ti to nebude ukladat a musis s tim zit :D (aspon me to tak funguje/nefunguje :D)

tady je screen vseho co tam ma byt!

Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP

Naposledy upravil Royalgirl dne 22 črc 2010, 16:05, celkově upraveno 2

22 črc 2010, 10:45
Private 1 st class
Private 1 st class

Sory nechci se hadat ale royalgirl to ma jinak nez hawker , hawker tam ma slozku cache a royal girl ne a v tom navodu jak jste tu napsaly tak jsem to podle toho taky udelal take me to neslo a nemam tam aIW.dll a aIW-xmpp.dll a jeste jedno to iw4mp nevim co to je ale podle ikony .dat muzete to prosim poslat dik a jeste co teda s tim cache to se ma rozbalit nebo aby tam byla ta slozka cela? dik

22 črc 2010, 12:33
Private 1 st class
Private 1 st class

a kdyz se to pokusim spustit tak se napise iw4mp.dat not exist

22 črc 2010, 12:45
Warrant
Warrant

Marwvek píše:
a kdyz se to pokusim spustit tak se napise iw4mp.dat not exist

Myslím že jsem to napsal docela jasné...ale nijak ti nebráním ti zkusit jiný návod...ale já jedu podle toho jak jsem napsal jednochuchá věc...aspon podle mě... :? jo a kdyby jsi dal na mojí radu tak tam ještě můžeš zkusit jiný crack...

22 črc 2010, 15:39
Private
Private

Tvuj postup je spravne, akorat neni celej protze tim jak to udelam podle tebe mi tam chybi napr iw4mp.cfg ktery je az ve slozce aIW-37a.zip kterou jsem si stahl od jinud. A soubor Cache tam vubec nepotrebujes protze staci kdyz obsah slozky Cache kterou stahnes z toho torrentu rozkopirujes do slozek zone miles a asi mozna jeste neco to uz nvm :D

iw4mp.dat který ti schází!

)..(

royalgirl

Crack ktery mam ja a funguje

)..(

royalgirl

22 črc 2010, 16:00
Private
Private

Dík,
ještě se budu hádat s Steamem jelikož jsem si u nich koupil oba balíky map na Mp po 15eurech. A ten druhý jsem hrát sotva 5hodin. A pak mi to vypnuly.

Jinak si myslím, že hra 1200,- a 30euro za mapy, není špatný když teď můžu hrát pouze Sp a Special Ops :?

22 črc 2010, 19:24
Private
Private

Tak si udelej new steam acc na jiny mail a mas to :D

22 črc 2010, 20:22
Private
Private

mohli by jste me pls napsat strucny navod jak na to? fakt moc pls , dik
vzdy to pustim a pripojuje se to k iwnet a proste to pise blba verze :)

22 črc 2010, 21:37
Private
Private

Cus nvm jak ale povedlo se mi nastavit cod tak ze mi to zustalo ulozeny vsechno jak graficky nastaveni tak controly apod. A stalo se to po tom co jsem odpojil svou 2. obrazovku od pc (mam totiz 2 na 1 pc aby jste to pochopili)

22 črc 2010, 22:59
Private
Private

Zdravím, rozjel sem MP, když dám Find Games tak mě naběhne tabulka Online Status, nechám ji běžet, píše to Fetching Playlist a jako by to načítalo jenže to trvá strašně dlouho, shodím to teda na lištu a tam si v konzoli všimnu že to háží tenhle error: Error: Bad magic in playlist
Prosím o radu, opět :)

P.S.: Teď se sice dostanu do MP, ale když chci spustit Misi v Singlu, tak mi naběhne ''brífink'', mise se načte s hra spadne se slovy ''invalidversion''
Kdyby někdo věděl nebo měl funkční crack na nejnovější verzi..

MP jsem rozjížděl podle tohoto: http://www.youtube.com/watch?v=1t10kQ6WjnY

22 črc 2010, 23:48
Private
Private

Royalgirl píše:
Cus nvm jak ale povedlo se mi nastavit cod tak ze mi to zustalo ulozeny vsechno jak graficky nastaveni tak controly apod. A stalo se to po tom co jsem odpojil svou 2. obrazovku od pc (mam totiz 2 na 1 pc aby jste to pochopili)

To asi nebude tím :) včera probíhal update z serveru stačí když ho máte povolený v iw4mp.cfg a chyba se opraví :)

23 črc 2010, 10:03
Private 1 st class
Private 1 st class

tak jsem to udelal podle navodu a hle Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP a porad tam nemam ty 2 soubory aIW.dll a aIW-xmpp.dl. cele podle navodu

23 črc 2010, 10:19
Private 1 st class
Private 1 st class

[quote="hawker"]Tuto:
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP

odkud mate ty ostatni soubory ja jsem stahl ten cache a jeste jedno ale stejne toho mam nejak malo a jeste to nebylo pripojeny k internetu takze se to asi pak stahne ne ? a jeste pise ze mi chyby v slozce zone: code_pre_gfx a code_pre_gfx mp pritom to tam je (nechyby) a preinstal hru nemuzu protoze instalacku nemam :-_-: http://2i.cz/35024963b0

23 črc 2010, 20:50
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1427 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 96  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]