|
Právě je 07 úno 2025, 16:20
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
Angeloo
Corporal
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Call of Duty: Modern Warfare 2 MP Crack + zdokonalím návodem i Foto návodem "VERZE"
Citace: Crack se pouze překopíruje do nainstalované hry, u jiných cracků to bylo tak, že ste museli z několika složek kopírovat a vymazat nějaké soubory, zde stačí jenom na kopírovat ale i přesto je tam návod a foto návod a vše potřebné vysvětlené a NICK funguje žádný Steam.000x1 atd. Citace: 1) Nainstaluj Call of Duty 6: Modern Warfare 2 (bez cracku) 2) Zkopíruj soubory z "Crack MP" kam si nainstaloval hru
3) Poté Spust "alterIWnet_configure.exe" Pomocí něho si zadáš svůj nick. Najdeš ho tam kam si nainstaloval hru 4) Spusť hru COD 6 MP "iw4mp.exe"
5) Opiš větu která je v ""(uvozovkách) věta zní: I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
6) Hra CoD 6 se bude pokaždim sputěnim aktualizovat, takže nebude nutné shánět nějaké doplňky či aktualizace.
7) Pokud by bylo něco nejasné, je tady ještě FOTO návod.
Crack MP, 100% funkcni, 1.8.2010 Důkaz o Funkčnosti: Komu to nic nenajde, tím myslim že když hledáte hráče a jenom se zvyšuje ping <50,<60 atd. tak to je důkaz že máte špatný crack neboli už starý, tento crack vše vyřeší. Ještě zdůraznim, že to musí být čistá instalace hry a potom tam překopírovat crack, jestliže vaše hra už obsahuje crack a nakopírujete tento crack, může se stát že vám to nepůjde, ale může to jít, Proto doporučuju nainstalovat COD 6 bez cracku a potom nakopírovat tento crack.
Naposledy upravil Angeloo dne 03 srp 2010, 08:39, celkově upraveno 2
|
02 srp 2010, 10:29 |
|
|
CzechBlackhawk
Sergeant
|
Pri dnesni aktualizaci na novy build mi to napsalo toto, nevi nekdo co s tim?? EDIT: Vyreseno, musel jsem si stahnout updater
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
_________________ Používejte tlačítko Hledat před založením nového tématu! Pokud máte jakýkoliv problém napište mi SZ!
|
02 srp 2010, 13:17 |
|
|
RadeS
Private 1 st class
|
návod na chybu při spuštění a aktualizaci to napíše : Incorect Main/iw_22.iwd bla bla bla viz návod: http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=cs&sl=en&u=http://www.mpgh.net/forum/269-call-duty-mw2-private-servers/165941-fix-alteriwnet-iw_22-iwd-error.html&prev=/search%3Fq%3Dthe%2Bmain/iw_22.iwd%26hl%3Dcs&rurl=translate.google.cz&usg=ALkJrhhvk5WNFIE3pYPHOkGKi5270GTPKQ
|
03 srp 2010, 18:45 |
|
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
Conquistador píše: Pri dnesni aktualizaci na novy build mi to napsalo toto, nevi nekdo co s tim?? EDIT: Vyreseno, musel jsem si stahnout updater Stáhnout?,mě se to stahuje automaticky při každým spuštění...
|
03 srp 2010, 19:23 |
|
|
CzechBlackhawk
Sergeant
|
Me to prave nechtelo....ale to je fuk, hlavne ze muzu hrat Ale bez kolegu na iwnetu bych na to neprisel
_________________ Používejte tlačítko Hledat před založením nového tématu! Pokud máte jakýkoliv problém napište mi SZ!
|
04 srp 2010, 17:40 |
|
|
+sfinx+
Private
|
weedsmoker píše: Pokusil jsem se dat dohromady navod jak to rozjet, linky jsem cerpal z techto stranek, doufam ze to nikomu nebude vadit, mam WIN7 64-bit a funguje:
1: nainstaluj hru /bez cracku/
2: stahni tohle: http://thepiratebay.org/torrent/5682734/AlterIWNet_-_Manual_Update_Cache rozbal do: D:\Program Files (x86)\Activision\Modern Warfare 2
3: stahni crack od tud: http://uloz.to/5385351/skidrow.rar heslo: royalgirl rozbal do: D:\Program Files (x86)\Activision\Modern Warfare 2
4: stahni tohle: mp_playlist.ff odtud: http://www.mediafire.com/?7w6f5ns7g9ti80b rozbalit do: D:\Program Files (x86)\Activision\Modern Warfare 2\zone\english
5: a pak stahni iWnet patch odtud: http://uloz.to/5383353/aiw-37a.rar heslo: royalgirl rozbalit do: D:\Program Files (x86)\Activision\Modern Warfare 2
6: potom otevri v poznamkovem bloku soubor iw4mp.cfg - /ten je tam kde mas hru nainstalovanou/,takze asi tady: D:\Program Files (x86)\Activision\Modern Warfare 2
7: a tyhle hodnoty tam změn:/viz. níže/ !!!!!poznámka---------> pokud to nepujde tak tam zadej enable_updates 0 enable_updates 1 cache_server http://alteriw.net/content caches aiw-dlc1;aiw-dlc2;aiw-client;aiw-content
8: spust: alterIWnet_configure.exe /tady zadej svuj NICKNAME/ a dej SAVE...
9: pak spust: iw4mp.exe /měl by ti tam naskočit update iwNet/ pak ti tam vyskoci takova tabulka s okynkem pro psani - tam opis to co v te tabulce je v uvozovkach a dej ok/
10: pak by to melo slapat /pokud ne zkus zmenit hodnoty v souboru iw4mp.cfg v pozn. bloku na: enable_updates 0/ a znovu spust hru.... tak tohle podle me funguje ale objevil se jiny problem - po chvilce hrani najednou 70. level postavy a vsechno odemceny??? - nevi nekdo cim to muze byt a kde udelali soudruzi chybu?? - napred postupny vyvoj hodnosti atd. a najednou 70.lvl
|
05 srp 2010, 19:13 |
|
|
+sfinx+
Private
|
a pokud byste nevedeli cim to je tak alespon navod jak vymazat profil ... hledal sem to ale vsech 60 strran jsem zatim neprosel tak kdyby nekdo vedel ...
|
05 srp 2010, 20:25 |
|
|
Angeloo
Corporal
|
Resetovat lvl 70>2 na 1 lvl včetně vylepšení = Prostě Reset všehoJá jsem ten profil vymazal pomocí lvl hacku, dal jsem tam reset a začel jsem od 1LVL, reset ti vynuluje vše. Jak to udělat, zapneš ten hack, zapneš hru, v to hacku, dáš reset a vypneš hru a hack, poté jenom zapneš hru a můžeš hrát za tohle ban nedostaneš, jenom nesmíš mít zaplí hack při hraní, tak to je asi janý. Hack stáhneš zde: http://www.ucdownloads.com/downloads/downloads.php?do=file&id=5175&act=downObrázek kde v tom hacku najdeš reset zde: Nepodporuju hacky či cheaty akorát jsem nepřišel jak to jinak udělat. Ještě k tomu mýmu cracku od 6 příspěvku výše, dost lidí by to chtělo uploadovat jinam, tak jsem se rozhodnul že to tedy udělám jelikož mám velice pomalí uploade, tak zítra to tedy bude, na ulož.to, share-rapid, hellshare, rapidhsarem možná. Můj uploade je 20Kb/s ono totiž když dávate free na czsharu tak se mohou vyskytnou chyby nevim čim to je, staáhnul jsem to přes profi a bezproblému.
|
06 srp 2010, 10:48 |
|
|
krakenuss
Private 1 st class
|
mám problém lidi, do nedávna mi to šlo v pohodě, pak jsem to aspi po 2 týdnech dovolené znava zapnul a nenajde mi to žádnou hru a taky se dívám že mi to ukazuje že nehrajou žadni lide, tak se chci zeptat jestli vam to jde?
|
06 srp 2010, 22:15 |
|
|
Harak
Private
|
Ahoj, mohl by mi prosím někdo nějak doručit soubor DBNetwork.indigo.dll z návodu od Angeloo. Nějak mi nejde dostat z archívu.
|
07 srp 2010, 00:17 |
|
|
Angeloo
Corporal
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 MP Crack + zdokonalím návodem i Foto návodem "VERZE" Citace: Crack se pouze překopíruje do nainstalované hry, u jiných cracků to bylo tak, že ste museli z několika složek kopírovat a vymazat nějaké soubory, zde stačí jenom na kopírovat ale i přesto je tam návod a foto návod a vše potřebné vysvětlené a NICK funguje žádný Steam.000x1 atd. Citace: 1) Nainstaluj Call of Duty 6: Modern Warfare 2 (bez cracku) 2) Zkopíruj soubory z "Crack MP" kam si nainstaloval hru
3) Poté Spust "alterIWnet_configure.exe" Pomocí něho si zadáš svůj nick. Najdeš ho tam kam si nainstaloval hru 4) Spusť hru COD 6 MP "iw4mp.exe"
5) Opiš větu která je v ""(uvozovkách) věta zní: I am aware of the repercussions of cheating, and will do my utmost best to ensure I do not cheat.
6) Hra CoD 6 se bude pokaždim sputěnim aktualizovat, takže nebude nutné shánět nějaké doplňky či aktualizace.
7) Pokud by bylo něco nejasné, je tady ještě FOTO návod.
Crack MP, 100% funkcni, 1.8.2010 Důkaz o Funkčnosti:
Po cracknutí a spuštění Call of Duty: Modern Warfare 2 MP se vám automaticky aktualizuje na nejnovější verzi aktualní dne 7.8.2010 je: Komu to nic nenajde, tím myslim že když hledáte hráče a jenom se zvyšuje ping <50,<60 atd. tak to je důkaz že máte špatný crack neboli už starý, tento crack vše vyřeší. Ještě zdůraznim, že to musí být čistá instalace hry a potom tam překopírovat crack, jestliže vaše hra už obsahuje crack a nakopírujete tento crack, může se stát že vám to nepůjde, ale může to jít, Proto doporučuju nainstalovat COD 6 bez cracku a potom nakopírovat tento crack.
Naposledy upravil Angeloo dne 07 srp 2010, 13:39, celkově upraveno 1
|
07 srp 2010, 09:08 |
|
|
+sfinx+
Private
|
Angeloo píše: Resetovat lvl 70>2 na 1 lvl včetně vylepšení = Prostě Reset všehoJá jsem ten profil vymazal pomocí lvl hacku, dal jsem tam reset a začel jsem od 1LVL, reset ti vynuluje vše. Jak to udělat, zapneš ten hack, zapneš hru, v to hacku, dáš reset a vypneš hru a hack, poté jenom zapneš hru a můžeš hrát za tohle ban nedostaneš, jenom nesmíš mít zaplí hack při hraní, tak to je asi janý. Hack stáhneš zde: http://www.ucdownloads.com/downloads/downloads.php?do=file&id=5175&act=downNepodporuju hacky či cheaty akorát jsem nepřišel jak to jinak udělat. Diky za radu - nasel jsem teda jeste jeden zpusob - proste vymazat slozku players - hned ve slozce modern warfare. Zatim to funguje a jde to od 1.lvl.
|
07 srp 2010, 10:01 |
|
|
warsmash
Private 1 st class
|
Ahoj mám problém, koupil jsem si original klíč CoD MW 2, vše nainstaluju, přihlásim se na STEAM, vše zkontroluje, že je to original, updaty se stáhnout, ale když se chci připojit "PLAY" tak mě to píše "Connecting to IWNet" a můžu čekat pořád a nic se nestane, firewally vypnutý ESET i na routeru, porty jsem přidal.CoD 4 mě fungoval normálně, nemá s timhle někdo zkušenost???Děkuju.
|
07 srp 2010, 11:56 |
|
|
jarda2004
Private
|
Ahoj nevíte někdo prosim vás kde můžu si pridávat pratele do COD 6 jestli to vůbec teda jde
|
07 srp 2010, 13:31 |
|
|
X1jirka
Warrant
Registrován: 21 led 2010, 16:40 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
|
jarda2004 píše: Ahoj nevíte někdo prosim vás kde můžu si pridávat pratele do COD 6 jestli to vůbec teda jde Nejde...
|
07 srp 2010, 14:20 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|