|
Právě je 07 úno 2025, 08:43
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
dadapa1
Private 1 st class
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Mám problé při spuštění světlá tabulka!" mi to j´hodí tuhle hlášku "could not find zone "code_pre_gfx_mp_ff"" . Jako ochranu používám symantec , tak jsem ho komplet vypnul a stejně to nejede. neví někdo co s tím. ( hru jsem přeinstaloval , takže nebyla kreklá, a použil jsem výše uvedený návod) předem dík za rady
|
30 srp 2010, 11:53 |
|
![](./styles/acidtech_tiger/theme/images/spacer.gif) |
lo_W
Corporal
|
omg ono neni SAD!!!co to zase delaji!!!
|
30 srp 2010, 12:39 |
|
hawker
Private 2 nd class
|
Neviem preco ti to nejde,ale mne to ide a s AlterIwNet urcite problem nebude.
30 srp 2010, 21:09 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
Mám jeden dotaz, vždy když chci hrát, tak si musím vybrat typ (Team Deatmatch, Deatmatch...), hraju to přes Alter|WNet a fungovalo to dobře, měl jsem patch 1.3.37 a, build: nějaké číslo, teď se to aktualizovalo na patch 1.3.37a-Maint, build: nějaké číslo (stejné), ale na výběr už jsou jenom určité hry, prostě Sabotage, Demolition, Capture the Flag... zmizeli a nejsou v nabídce, nevíte někdo co s tím?
|
31 srp 2010, 19:16 |
|
Keep_the_change
Private
|
menší problém. http://www.syspirit.tk/ nefunguje!!
|
31 srp 2010, 20:37 |
|
ddavidson
Master Sergant
|
Warfarýn píše: ddavidson píše: Mám jeden dotaz, vždy když chci hrát, tak si musím vybrat typ (Team Deatmatch, Deatmatch...), hraju to přes Alter|WNet a fungovalo to dobře, měl jsem patch 1.3.37 a, build: nějaké číslo, teď se to aktualizovalo na patch 1.3.37a-Maint, build: nějaké číslo (stejné), ale na výběr už jsou jenom určité hry, prostě Sabotage, Demolition, Capture the Flag... zmizeli a nejsou v nabídce, nevíte někdo co s tím? pokud si reinstalnul hru tak se ti smaže tvůj postup a jedeš na novo od 1lvl a proto je nemůžeš,ale pokud se ti vůbec nezobrazují,tak nevim má što nějaký divný,neznámej problém. No, hru jsem NEreinstalovat, ale když jsem chtěl spustit mulťák, tak se to minimalizovalo do systray a po updatu se to spustilo a už tam není na výběr demolition..., PS: Pokud hraju od 1 lvl, tak demolition... tam je, ale je to zašedlé, ale teĎ na levelu 51 to tam bůbec není v nabídce.
|
31 srp 2010, 21:04 |
|
Keep_the_change
Private
|
Warfarýn píše: Keep_the_change píše: menší problém. http://www.syspirit.tk/ nefunguje!! už funguje!!! JJ web jo ale ty servery moc ne...našel jsem tool jak přizvat lidi na jejich stránkách ale ten návod jsem opravdu nepobral...posílám nick, kdyby se s tím náhodou někdo prokousal a napsal nějakej lidskej návod...já nejsem tak dobrej... http://www.syspirit.tk/forum/viewtopic.php?f=9&t=147
|
01 zář 2010, 19:24 |
|
djdusik
Private 1 st class
|
čau lidi... hele... udělal sem vse podle toho FOTO NAVODU... a kdyz jsem spustil CoDa 6 Mp.. tak se mi ukazala nnejaka chyba na plose.. hra spadla a od ty doby kdyz ji zapinam.. tak pri nacitani coda se udela cerna obrazovka.. a nic... nenacte se..nevíte co s tim ? :-/
|
02 zář 2010, 15:58 |
|
djdusik
Private 1 st class
|
"podobný problém sem měl taky,spustil jsem mp a error a hra spadla tak jsem reinstalnul a ok!!!!zkus to !!!mě to pomohlo" tohle... mi to dělá nevíte co s tim ?! sem fakt zoufalej! ;(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
|
02 zář 2010, 22:00 |
|
rope
Private
|
ddavidson píše: Mám jeden dotaz, vždy když chci hrát, tak si musím vybrat typ (Team Deatmatch, Deatmatch...), hraju to přes Alter|WNet a fungovalo to dobře, měl jsem patch 1.3.37 a, build: nějaké číslo, teď se to aktualizovalo na patch 1.3.37a-Maint, build: nějaké číslo (stejné), ale na výběr už jsou jenom určité hry, prostě Sabotage, Demolition, Capture the Flag... zmizeli a nejsou v nabídce, nevíte někdo co s tím? ahoj mam podobny problem s playlistu zmizely nektere hry demolition atd. nejak se to z aktualizovalo a od te doby tam nejsou: nevite uz co s tim? diky
|
03 zář 2010, 14:27 |
|
cross94
Private
|
cuzz, nejak me ted nejde codko... chci ho zapnout, kolecku u mysi se mi jen protoci ale nic vic se nestane... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) je to super hra ale todle me momentalne stve ze si ani hru nezapnu.
03 zář 2010, 20:42 |
|
djdusik
Private 1 st class
|
cross94 píše: cuzz, nejak me ted nejde codko... chci ho zapnout, kolecku u mysi se mi jen protoci ale nic vic se nestane... ![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif) je to super hra ale todle me momentalne stve ze si ani hru nezapnu. To je presne ono!!!!.... to co se me stalo!!
|
03 zář 2010, 21:12 |
|
cross94
Private
|
a jak jsi to vyresil? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ja zkusil vse ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) reinstal i jiny cracky ale porad mi to dela
03 zář 2010, 21:27 |
|
djdusik
Private 1 st class
|
cross94 píše: a jak jsi to vyresil? ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) ja zkusil vse ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) reinstal i jiny cracky ale porad mi to dela Nevyresil.... :-/ ach jo.. stve me to vypada to jako na good hru.. má nekdo nejaky navod jak na to ?!!!!! moc bych to ocenil.
|
03 zář 2010, 21:33 |
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|