|
Právě je 07 úno 2025, 08:39
|
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
|
Autor |
Zpráva |
dadapa1
Private 1 st class
|
Re: Call of Duty: Modern Warfare 2 - Návod jak na MP
Mám problé při spuštění světlá tabulka!" mi to j´hodí tuhle hlášku "could not find zone "code_pre_gfx_mp_ff"" . Jako ochranu používám symantec , tak jsem ho komplet vypnul a stejně to nejede. neví někdo co s tím. ( hru jsem přeinstaloval , takže nebyla kreklá, a použil jsem výše uvedený návod) předem dík za rady
|
30 srp 2010, 11:53 |
|
|
lo_W
Corporal
|
omg ono neni SAD!!!co to zase delaji!!!
|
30 srp 2010, 12:39 |
|
|
hawker
Private 2 nd class
|
Neviem preco ti to nejde,ale mne to ide a s AlterIwNet urcite problem nebude.
30 srp 2010, 21:09 |
|
|
ddavidson
Master Sergant
|
Mám jeden dotaz, vždy když chci hrát, tak si musím vybrat typ (Team Deatmatch, Deatmatch...), hraju to přes Alter|WNet a fungovalo to dobře, měl jsem patch 1.3.37 a, build: nějaké číslo, teď se to aktualizovalo na patch 1.3.37a-Maint, build: nějaké číslo (stejné), ale na výběr už jsou jenom určité hry, prostě Sabotage, Demolition, Capture the Flag... zmizeli a nejsou v nabídce, nevíte někdo co s tím?
|
31 srp 2010, 19:16 |
|
|
Keep_the_change
Private
|
menší problém. http://www.syspirit.tk/ nefunguje!!
|
31 srp 2010, 20:37 |
|
|
ddavidson
Master Sergant
|
Warfarýn píše: ddavidson píše: Mám jeden dotaz, vždy když chci hrát, tak si musím vybrat typ (Team Deatmatch, Deatmatch...), hraju to přes Alter|WNet a fungovalo to dobře, měl jsem patch 1.3.37 a, build: nějaké číslo, teď se to aktualizovalo na patch 1.3.37a-Maint, build: nějaké číslo (stejné), ale na výběr už jsou jenom určité hry, prostě Sabotage, Demolition, Capture the Flag... zmizeli a nejsou v nabídce, nevíte někdo co s tím? pokud si reinstalnul hru tak se ti smaže tvůj postup a jedeš na novo od 1lvl a proto je nemůžeš,ale pokud se ti vůbec nezobrazují,tak nevim má što nějaký divný,neznámej problém. No, hru jsem NEreinstalovat, ale když jsem chtěl spustit mulťák, tak se to minimalizovalo do systray a po updatu se to spustilo a už tam není na výběr demolition..., PS: Pokud hraju od 1 lvl, tak demolition... tam je, ale je to zašedlé, ale teĎ na levelu 51 to tam bůbec není v nabídce.
|
31 srp 2010, 21:04 |
|
|
Keep_the_change
Private
|
Warfarýn píše: Keep_the_change píše: menší problém. http://www.syspirit.tk/ nefunguje!! už funguje!!! JJ web jo ale ty servery moc ne...našel jsem tool jak přizvat lidi na jejich stránkách ale ten návod jsem opravdu nepobral...posílám nick, kdyby se s tím náhodou někdo prokousal a napsal nějakej lidskej návod...já nejsem tak dobrej... http://www.syspirit.tk/forum/viewtopic.php?f=9&t=147
|
01 zář 2010, 19:24 |
|
|
djdusik
Private 1 st class
|
čau lidi... hele... udělal sem vse podle toho FOTO NAVODU... a kdyz jsem spustil CoDa 6 Mp.. tak se mi ukazala nnejaka chyba na plose.. hra spadla a od ty doby kdyz ji zapinam.. tak pri nacitani coda se udela cerna obrazovka.. a nic... nenacte se..nevíte co s tim ? :-/
|
02 zář 2010, 15:58 |
|
|
djdusik
Private 1 st class
|
"podobný problém sem měl taky,spustil jsem mp a error a hra spadla tak jsem reinstalnul a ok!!!!zkus to !!!mě to pomohlo" tohle... mi to dělá nevíte co s tim ?! sem fakt zoufalej! ;(
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
|
02 zář 2010, 22:00 |
|
|
rope
Private
|
ddavidson píše: Mám jeden dotaz, vždy když chci hrát, tak si musím vybrat typ (Team Deatmatch, Deatmatch...), hraju to přes Alter|WNet a fungovalo to dobře, měl jsem patch 1.3.37 a, build: nějaké číslo, teď se to aktualizovalo na patch 1.3.37a-Maint, build: nějaké číslo (stejné), ale na výběr už jsou jenom určité hry, prostě Sabotage, Demolition, Capture the Flag... zmizeli a nejsou v nabídce, nevíte někdo co s tím? ahoj mam podobny problem s playlistu zmizely nektere hry demolition atd. nejak se to z aktualizovalo a od te doby tam nejsou: nevite uz co s tim? diky
|
03 zář 2010, 14:27 |
|
|
cross94
Private
|
cuzz, nejak me ted nejde codko... chci ho zapnout, kolecku u mysi se mi jen protoci ale nic vic se nestane... je to super hra ale todle me momentalne stve ze si ani hru nezapnu.
03 zář 2010, 20:42 |
|
|
djdusik
Private 1 st class
|
cross94 píše: cuzz, nejak me ted nejde codko... chci ho zapnout, kolecku u mysi se mi jen protoci ale nic vic se nestane... je to super hra ale todle me momentalne stve ze si ani hru nezapnu. To je presne ono!!!!.... to co se me stalo!!
|
03 zář 2010, 21:12 |
|
|
cross94
Private
|
a jak jsi to vyresil? ja zkusil vse reinstal i jiny cracky ale porad mi to dela
03 zář 2010, 21:27 |
|
|
djdusik
Private 1 st class
|
cross94 píše: a jak jsi to vyresil? ja zkusil vse reinstal i jiny cracky ale porad mi to dela Nevyresil.... :-/ ach jo.. stve me to vypada to jako na good hru.. má nekdo nejaky navod jak na to ?!!!!! moc bych to ocenil.
|
03 zář 2010, 21:33 |
|
|
|
|
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru
|
Uložto alternativa Pizza Modena MovieDB.cz filmová databáze
|